ועוד משהו על בגידות ~~~

ועוד משהו על בגידות ~~~

כשהגיעו עולי תימן לארץ, סיפרו שלא האמינו שיתכן ובארץ הקודש לא שומרים שבת, נדהמו כשראו יהודים נוהגים ומעשנים בשבת. פעם חילול השבת היה חוק בל יעבור. היום עניין של מה בכך. עוד בילדותי נחשב יום כיפור כיום בו כולם צמים ומתענים, אורות לא דלקו וטלויזיה כמובן שלא. היום - בסקר שנערך השנה, אחוז הצמים היה נמוך ביותר. אין ספק שהעולם משתנה, פשעים מוסריים מתרככים והופכים לנורמה. והנה גם הנאמנות בחיי הנישואים כבר אינה מה שהיתה פעם, ואולי גם בנושא זה אנו עוברים מהפך ? זה לא נשמע טוב, הא ? אבל אולי בעוד עשור זה כבר ישמע נורמלי יותר ???.... (משהו שעבר לי בראש)

י פ ע ת

New member
אני חושבת שחלק מזה נעוץ בעובדה

ומדגישה חלק...וזו לא אמירה מכלילה אבל אולי זה מחיר הקידמה, עולם הערכים פושט אט אט את הרגל,לאנשים כבר אין יראת כבוד ממשו שמיימי , משו עליון,היראה שריסנה קצת את התאוות הטבעיות. האדם מרגיש כי הוא כל יכול ...אפילו כבר מייצרים מכונה להורדת גשם...משתלטים על הטבע ! <קיימת ברגע של רצינות? חחח אהבתי!>

קסומה

New member
עוד יותר זוועה............/images/Emo3.gif

נפתח מועדון סודו/מזו בתל אביב......במועדון שבו היו פעם ערבי שירה בציבור... מקום עם נוסטלגיה ארץ ישראלית...... במועדון הזה יש עבדים ומלכות, כלובים ושלשלאות, מכות וטיפטופי שעווה חמים.... אחחחחחח איפה הימים ההם? ימי תמימות הדעת?

אן ספק

המצב קשה כל המשק נמצא במיתון ואל סף פשיטת רגל אז הגיע זמן הערכים ? "..אים בערכים נפלה שלהבת..."

לא הייתי מאשימה את

הקידמה. לדעתי, אנשים נהיו רדודים וריקניים. ככל שיש יותר דברים חומריים רוצים ומחפשים יותר קירבה, אהבה למישהו, יותר רוחניות. המושג משפחה איבד מהערך שלו, בני הזוג חושבים כל אחד על עצמו במקום על כל המשפחה. במקום לחשוב מה אני יכול לתת חושבים מה אני יכול לקבל. חג שמח לך...

למה תמיד אתם רק חושבים על ערכים..

מה עם להנות מהחיים, קחו את המילה בגידה והגדירו אותה, בגידה זה שאחד מבני הזוג שוכב מבלי שבן הזוג השני יודע.. ולגבי חילוף זוגות או הוספת פרטנר או פרטנרית למיטה זה בהסכמת שני הצדדים, וזה בהחלט קצת להנות מהחיים בדרך אחרת, אז למה לשלול?... ולמה להכניס את חיי במשפחה כאן, כל עוד זה מוסם על שני הצדדים זה לא הורס כלום. לדעתי כל ההשתוללות הצדדית והבגידה והשקרים זה מזיק, אני בכלל לא מבינה איך אדם שבוגד יכול להסתכל על עצמו במראה ואחרי זה על עיני בת זוגתו ובכלל לעשות איתה אהבה, על זה הייתי אומר פיכס!

אילתי40

New member
למה לחשוב תמיד "שלילי" ?

ומה קורה כשהכל ! והכוונה באמת להכל ! בחיי הנישואין - 10 ! אבל לפרטנר/רית שלך דחף מיני שואף ל-0 ? האם את/ה חייב לדכא את היצר שלך למענו/נה ??? ולמה ?? בקריירה אנו מתפשרים...! בהוצאות מתפשרים...! בהעדפות אישיות בכל תחום אנו מתפשרים...! אז למה לא להתפשר גם בנושא הסקס ??? למה לכפות חוסר רצון של צד אחד על הצד האחר ??? חג-שמח ומהנה לכולן !

אילתי40

New member
שינוי גישה מונע פגיעה !

כל שצריך להבין שסקס טוב הינו כמו פעילות ספורטיבית טובה שכל בן זוג עושה להנאתו לבד עם חבריו... סקס אינו שווה או מקביל לאהבה !!! אפשר לאהוב ולכבד את האחת ולקיים בית לתפארת ובמקביל לצאת לרקוד או לגלוש גלים או לעשות סקס עם אחרת !!! האברים שלנו אינם מסבון !!! צריך רק לשנות את "הפיוז" בראש..." !

sahr12

New member
בגלל שהאניגמטי לא פה...

אני אנסה לענות במקומו.....חחחחחח לעיתים נדמה שאנו בתקופת צוק העיתים..כאילו פשטנו עור וגידים ופני הדור כפני הכלב..אין דין ואין דיין..לעיתים הדיוטות (פשוטי העם) חוככים בדעתם שמה הקידמה היא שהביאה אותנו עד הלום..ואנחנו בדורינו עושים דברים שבעבר לא היו קיימים..ולא היא! גם בעבר היו גם בעתיד יהיו.. מה שהשתנה הוא-היא החשיפה הניתנת לדברים האלו..הקידמה לא גרמה לזה לקרות אלא איפשרה לנו לא להדחיק..לדבר על זה..בעבר גם התעללו בילדים (ימח שמם של אלו) אך לא דיברו על זה.. בעבר בגדו..אך לא דיברו על זה.. בעבר גברים היכו נשים..(תגדע ידם) אך לא דיברו על זה... היה קיים מן קשר שתיקה,בושה..שהקידמה הרסה אותו עד היסוד..וטוב שכך.. היום אנו מודעים יותר...לתופעות שקיימות מאז שבני האדם קיימים.. יעבדוכם עמים ס´

מיכל31

New member
כן, אבל אדון ס´

האחוזים היום הרבה יותר גבוהים מבעבר... ועל זה הזעקה. שלך, מ´ או שבעצם ר´

sahr12

New member
מדוע את זועקת???

לאילו % את רוצה להיות שייכת????חחחחח.....

למעלה