ועוד כמה שאלות...

אילו אנשים?

מתי בפעם האחרונה ראית שצעקו ספציפית "המרכז" כתשובה סתמית (ולא צינית) לשאלה בלי קשר לדרישות? לא מתי צעקו טאי צ'י. מתי צעקו "המרכז הישראלי לטאי צ'י"? הבנת הנקרא. שטינקר החליט להפוך את המרכז למטרה לחיצי "שנינותו". לא יודע למה, אבל אני עדיין מחכה להתנצלות. לא שיש איזה סיכוי שהוא יבין למה ההערה שלו הייתה לא ראויה ולא במקום.

שטינקר

New member
קבל התנצלות

ותתחיל לקחת את החיים בקלות. אף אחד אחר חוץ ממך לא הבין שאים באמת נלך ונספור הודעות בפורום נראה שבאמת רוב ההודעות הם המלצות על המרכז או על ארגון קבוצות או על SZA. היה פה טיפה הומור (שאחרים הבינו ואתה פחות, אבל זו זכותך) ואולי טיפה ביקורת. בכל מקרה קבל התנצלות. אותך לאמא!

zoti

New member
אתה ממש קשה.

ואני חשבתי שאתה עושה אומנות רכה. הוא יצא כנגד הבעיה ולא כנגד המרכז. אתה, משום מה, באופן עיקבי נוטה להבין ולבאר דברים כתובים בצורה שמתאימה לך. איך אומרות המורות ? אתה מבין את הדברים כמו שאתה רוצה. לא כמו שהסבירו לך אותם. אני לא חושב שמגיעה לך התנצלות.

שטינקר

New member
דלית אולי קשה אבל הוא חזק בלוגיקה

ובגלל זה מאוד מעניין אותי לראות איך הוא יתמודד עם הבעיה הבאה - מצד אחד כתבתי לו הודעה עם התנצלות. אבל מצד שני הוא לא יכול לקרוא אותה, כי הוא אמר קודם - "להודעותיו אין כל ערך והן אינן שוות את הזמן הנחוץ להקלקה עליהן" אז הוא בטח לא מקליק על ההודעות שלי. א איך הוא ידע שהתנצלתי? ואם תגיד שהייתי נחמד ושמתי כבר בכותרת "קבל התנצלות" כדי שהוא לא יצטרך להקליק על ההודעה אלה ידע ישר מה יש בפנים, אז זה לא עוזר, כי גם אם כתבתי שאני מתנצל, הוא הרי אמר עלי - "שטינקר הוא שקרן", "לשטינקר אין אינטגריטי, אין יושרה ועל כן ניתן להתעלם מהודעותיו כאילו לא נכתבו". עכשיו בו ניראה איך הלוגיקה שלו פותרת את זה. אותך לאמא!

zoti

New member
../images/Emo4.gif מתערב איתך

שגם מההודעה הזו הוא יצליח להוציא שאמרת משהו רע על המרכז הישראלי לטאי צ'י.

הקל

New member
שטינקר, רציתי להמליץ לך

להתאמן בארגון קבוצות, שם מקבלים פושעים, עבריינים שקרנים ושטינקרים. אם אתה פשוט מעוניין בשיטת הלחימה החזקה, יעילה וטובה ביותר ביותר ביותר כמובן סזא! אם במקרה אתה לא שקרן חולני, טרול מחולל מהומות אלא סתם דביל אז דבר ראשון סליחה שטינקרון, ואנחנו מזמינים אותך לבוא להתאמן במרכז הטאי צ,י לעורבים צדקנים ומתנצלים.

גקל

New member
הקל רציתי להמליץ לך וגם לשטינקי

על דיאטה חדשה, תפסיק לאכול נבלות ותוסיף קצת סיבים. אני למשל מפזר עכשיו תמיד קצת סובין על כל נבלה שאני רואה. ושטינקר, אם אתה לא בעניין של חתולים מתים אז כנס בבקשה לטבלת התזונה של ארגון קבוצות או לאתר סזא או הכי טוב בוא להתאמן איתנו במרכז, דביל סתם סתם, חוש הומור כזה, אל תיעלב, ככה זה כשאתה עורב, שנים קיפחו אותנו

שתי תגובות - לזוטי ולשטינקר

לשטינקר - קיבלתי והבנתי. חוש ההומור שלי מעט קלוקל, בייחוד כשמייחדים את "ביתי" (עובדה היא כי רשמת שלוש שמות ספציפיים). מעבר לזה - אתה צודק. אכן הייתי קצר רוח ורציני מדי בתגובתי, שלא לאמר בוטה ופוגע. לזוטי - על הליכה בתלם, וראיית דפוסים ייחודיים בתוך מכלול - האם יש טעם שאפרט? זה לחלוטין עוף. רק נקודה למחשבה (לא שאני משווה, אבל לצורך המחשה בלבד) - איינשטין לא גילה שום דבר חדש כשהציע את תורת היחסות. כל המידע היה קיים וכולם ראו והכירו אותו. אינשטיין התעקש לראות דברים אחרת משאר העולם. סתם נקודה למחשבה (+ הכותרת).

crane

New member
הא לך

מה עם זה? בקשה אחת, ארבע תגובות- שתיים למרכז, אחת לסזא.

שאלה רצינית

למה אתה מתכוון שאתה אומר "מלוכלכת"? כי כשאני חושב על בעיטה לביצים, אני לא מבדיל בין מלוכלכת לנקיה. אני אמור לא להתרחץ בשביל לנצח בקרבות?

חטפת פעם בעיטה בחיץ הנקבים?

אני אולי קצת מגזים לפעמים, אבל לא צריך לחפש דברים היכן שהם לא נמצאים.

zoti

New member
אני חטפתי אבל לא בשועה.

קרה לי מספר פעמים שקיבלתי בעיטה ישירות ב(וכן באה מילה לא ראויה)חור של התחת. זה כואב אאאאכול-שרמוטי
לחטוף בשועה (חיץ הנקביים) זה לא כל כך כואב כמו לחטוף באחד משני האיברים שמקיפים אותו.

למעלה