ועוד כמה שאלות...

orii

New member
יש.

Tonjin, בא לך לספר קצת מה אתה לומד, כמה שנים, ממי, למה, איך...?

Tonjin

New member
הניק המקורי שלי היה DSWBG

זה אמור להזכיר לך מי, למה, כמה ואיך אני לומד.... (אני מקווה לפחות) נאלצתי להחליף שם-משתמש מסיבות שלא היו תלויות בי, אולי הייתי צריך להכריז על זה בהודעה הראשונה שלי כ-Tonjin אבל עד שנזכרתי בזה כבר היה מאוחר....

orii

New member
אההההה

איזה יופי שובו של ה- DSWBG... ברוך שובך.

amir_aikido

New member
כל כך הרבה זמן לא המלצתי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

טעות תקלה להגנתי אציין רק שבחלק מהזמן הייתי בחו"ל וכדי לתקן את העוול: כולם, לעזוב עכשיו את כל האמנויות המצחיקות האלה שאתם עושים ולבוא מיד, אבל מיד להתאמן בקורינדו אייקידו
רק אצלנו תלמדו לצחוק באמת
אמיר

שי רגב

New member
נדרש הסבר

אוהד, כל הכבוד על ההשקעה, אבל התוצאה אינה מובנת: 1. יש צורך במיקרא/הסבר: האם הכוכביות מציינות את שם הממליץ? 2. האם הן מציינות את מספר הפעמים ששם השיטה הועלה? 3. אם 2 נכון, אז: מצטער, אני לא ראש-שיטה ואפילו לא מורה (אהיה מורה רק ברגע שאקבל כסף עבור ההוראה...
). אז מדוע כתבת "נינג'יטסו/שי רגב"?? אוקצור, נדרשות השלמות. תודה.

הסבר

הקדשתי לזה עשר דקות, אז אל תצפה לתוצאות מבריקות (משורר!) הכוכביות מסמנות אם המליצו על השיטה בתשובה לשאלה באותה העמודה. רשמתי נינג'יטסו\שי רגב להבדיל את ההמלצות על דני מהמלצות על אקב"ן, בוג'ינקאן או גיל שדמי, למשל. זייהו. סתם שטות צהריים, לא משהו להתחבט בו.

שי רגב

New member
קטונתי../images/Emo70.gif

אבקש להבהיר: קטונתי מלהכנס אפילו לכף הנעליים של דני ווקסמן! אני אולי מלמד/אלמד עפ"י הגישה שלו, אבל קטונתי משיזכירו את שמו באותה נשימה יחד עם שמי! וחוץ מזה שדני אינו "ראש שיטה". הוא תלמיד ישיר של האטצומי מאסאאקי וגישתו היא גישת הנינג'יטסו המקורית והבסיסית של האטצומי (בשילוב רוח ה-"זן").

zoti

New member
עלה לך השטינקר לראש ?

הוא צודק. אנשים אף פעם לא מתייחסים לדרישות של השואל מאומנות הלחימה שהוא מחפש. ישר ממליצים לו את אותה האומנות שהם מתאמנים בה. שמת לב שאני, למשל אף פעם לא ממליץ ללמוד איגרוף תאילנדי ? זה כנראה בגלל שעדיין לא בא האדם שהדרישות שלו היו כאלה שאיגרוף תאילנדי יענה עליהם. סתם לצעוק טאי-צ'י/אייקידו/קונג-פו או מה שזה לא יהיה זה לא חוכמה.

zoti

New member
אבל הוא טועה בירידה על INSTR

כי בשונה מבד"כ, INSTR ענה עלה השאלה בצורה ראויה.

שטינקר

New member
שטינקר טועה?

אני ינסה להסביר מה התכונתי. INSTR וגם ONESTRIKE (הם אותו איש? אני לא יודע. הם מאותה שיטה וכותבים בצורה מאוד דומה) בדרך כלל כותבים הודעות מאוד דומות. הם כותבים שהשיטה שלהם יותר טובה מאחרות ושיש בה דברים אמיתיים לרחוב ולא סתם קאטות ודברים כאלו. בדרך כלל כשמישהו מבקש שימליצו לו על שיטה, או כשמישהו שואל איזה שיטה יעילה למשהו מסוים (לרחוב, להגנה עצמית, להגנה מפני אונס, להגנה מפני סכין, להגנה מפני אקדח, להגנה מפני מסוק מתקיף) הם אומרים שרק בשיטה שלהם לומדים בעמת להתגונן מזה. ואז הם אומרים שהשיטה היא SZA. במקרה הזה INSTR כתב לפי השבלונה הרגילה שלו, אבל שחכ להגיד בסוף את שם השיטה. אבל תראו שהוא אמר את כל השאר (רק בשיטה אחת לומדים להילחם רק מלוכלך, כאילו שבקראטה ובשיטות אחרות מבזבזים את הזמן על ללמוד להילחם בצורה מנומסת ונקיה ולא על בעיטות לביצים) אז בגלל זה אני אמרתי שהוא שכח להזכיר שזה שיטת SZA. זה הכל. אותך לאמא!

zoti

New member
או. קיי. קראתי את ההודעה שלו שוב

והבנתי למה אתה מתכוון. אני עדיין חושב שאתה קצת מחמיר איתו במקרה הזה.

שטינקר

New member
זה לא אישית נגדו זה נגד התופעה

תראה למשל את השרשור הזה פה בעמוד - מישהו שואל איפה אפשר ללמוד לחימה אומנותית בקטאנה. עכשיו תקרא את כל התשובות ותראה אם יש מישהו (או במקרה הזה יותר נכון מישהי) שהתשובה שלה קצת יוצאת דופן לגבי שאלה כזותי. אותך לאמא!

zoti

New member
שמתי לב לזה גם כן.

אבל אני חושב שפה הבעיה הייתה יותר בכיוון של הבנת הנקרא ולא חזרה של אותה תופעה שהיא אכן מעצבנת.

avima

New member
נקודתית אפשר לתפוס כול אחד

שהנושא מאד קרוב ללבו ממליץ על משהו שאינו בדיוק מהענין. לעשות מזה כזה סיפור נראה לי איך שהוא .. ובבקשה אל תגיד לאמא

שטינקר

New member
אבל אתה הלכת מכות עם מיקי באימון

פורום האחרון. לא יפה להרביץ למיקי. אותך לאמא! אותך לאמא!

שי רגב

New member
יש משהו בדברים...

הפעם צודק השטינקר: יש הרבה שיטות "מלוכלכות" וזו יומרה ושטות לטעון ש"כל החכמה/הליכלוך" כולו מצוי בשיטתך. (אגב, גם אני לא ממליץ על שום שיטה, אלא אם נשאלתי ישירות).

instr

New member
שטינקר טועה - תגובה רצינית

ניסיתי להימנע מהפירסום. אך ללחימה ברחוב ס.ז.א השיטה היעילה ביותר. מדגיש - ללחימת רחוב במיוחד עם נשק מאולתר, אבנים, כיסאות וכ"ד. אבל לא נגד אקדח - זה כבר לא ס.ז.א, גם לא לזירה, כי 95% מהתרגילים לא מיושמים בזירה וצריך להתאים את הטכניקה לכפפות ורגליים יחפות. אבל אם ייושם ע"י מאסטר השיטה התרגיל עלול להרוג גם עם כפפות. בגלל איכות המכות (וויברציה, סיבובית), זוויות המכה (ווקטור כוח מועבר לבסיס הגולגולת) ועוד. גם באיגרוף לפעמים הורגים. הכל אבל פקה-פקה, צריך לבוא ולראות.

zappon

New member
מה הכוונה ברחוב? נגד מישהו לא מיומן

?אז מה הבעיב אגרוף אחד טוב לפרצוף ולא משנה מאיזה אומנות לחימה או אפיל בעיטה אחת טובה שתכנס(רצוי לביצים) וזהו
,אז למה אני צריך ללכת ללמוד את הסאז הזה? אני מצפה לתשובה עיניינית.

למעלה