ועוד כמה שאלות...

YinYang

New member
ועוד כמה שאלות...

שמעניינות אותי... 1. האם ניתן לשתק איזורים מסויימים בגוף היריב במכה בודדה, למשל יד או רגל, ע"י שיתוק של מרכזי עצבים/מרידיאנים שונים? והאם הדבר דורש מיומנות של ריכוז האנרגיה בנקודה מסויימת מעבר לטכניקה ודיוק של המכה? 2. אם אתם רוצים לגמור יריב במכה אחת(לא להרוג אותו), לאן תכוונו את המכה, בהנחה שאתם לא מוגבלים מבחינה כלשהי(מנח/מרחק וכו')? אייל

תשובות + נצל"ש (בשנית!)

1. כן. כל מה שצריך זה ריכוז אנרגיה בקצה של הסכין הטקטית האהובה עליך. לפרטים פנה ליובל נחמקין או גיא רפאלי. 2. אישית הייתי עושה פיסל'ה לאמא שלו, או עדיף סבתא שלו. מי הגבר שילחם איתי כשאמא שלו על הרצפה? נצל"ש: אני יודע שגינגי "אכבר" חאן וסיפו גרוזנברג כבר מזמן לא בסביבה, ואני הקטן וחסר המשמעות לא נכחתי בזמן האחרון בפורום בשביל להתחכם ולהציק. בכל זאת, נסו לקרוא שוב את השרשור בן 150 ההודעות שהתחיל מההודעה האומללה הראשונה ועד סופו, תסתכלו במראה ותגידו לי מה אתם רואים. אם לא תבינו, אני אספר לכם.

nage

New member
the truth is

that it wasn't that funny but this is Ohad what can be done (nothing i guess)

שוב אני ממחזר את גינגי חאן

מחקרים הוכיחו בודאות של 99%, שאם לא לוחצים על ההודעה היא לא נפתחת. נסה את זה.

באחד מספרי סדרת אנדר של א.ס.קארד

לפי דעתי זה היה ילדי המחשבה, הוא מספר על שני חוקרים שתרים עולמות ומגיעים לעולם שבו המארחים שלהם צוחקים כל הזמן. האישה שמארחת אותם מסבירה שבעלה נשבע לצחוק כל זמן הביקור שלהם, אחרת יאלץ לרצוח אותם בשל חילול הקודש שבעצם מטרת הביקור שלהם. אין לי ציטוט מדויק. דיסקליימר: אני לא מתכוון לפגוע ממשית באיש (או אישה, לצורך העניין)

crane

New member
ידידי הגמל,

האם תרחם על מי שאין לו כח לקרוא 155 הודעות (and still counting)?

על נושאים שברומו של עולם:

מי מתאמן יותר זמן, למי יש נשקים יותר טובים, איך אנשי שיטות "קשות" נמנעים מקרב לעומת אנשי שיטות "רכות" ועוד. הייתי מספר לך על עוד רעיונות מדהימים שעלו שם אבל אני עדיין בשוק מהתגלית.

YinYang

New member
ועכשיו...

אחרי שצחקנו, אם אפשר בבקשה לקבל תשובה קצת יותר רצינית... אייל

טוב, אם סמט נתן בציניות

אני אענה ברצינות (למה שאפשר) 1. לגבי שיתוק חלק מהגוף, אז התשובה היא כן, ואפילו לא צריך מרידיאנים. גש למתאגרף התאילנדי הקרוב למקום מגורך, ובקש ממנו לתת לך לו-קיק רציני. לגבי המרידיאנים והמיסטיקה וכו', שמעתי על אנשים שחוו זאת, אבל אני לא. 2. לגבי מכות מוות/דים מאק/פולסא דנורא - ישנם טכניקות של הורדת זקיף. אני לא מכיר אותם. האם אילו דברים שתוכל להגיע עליהם בקרב "סטאנד-אפ" (אגרוף למקום ספציפי וכו')? עד כמה שידוע לי, לא. האפור

cenobite

New member
יש ויש....

ניתן לשתק כל דבר גוף על ידי מכה מדויקת לנקודות מאוד ספציפיות בגוף ואני אתן דוגמה מחיי יום יום, לכל אחד מאיתנו אני מעמים קיבל פעם מכה במרפק מכה לא חזקה אבל כל היד התחילה לכאוב וזרמים כאלה...אז זאת לדוגמה נקודה כזאת ניתן ללמוד את מיקום הנקודות האלה ואיך לחשוף אותם(רק במצב מסוים העצב חשוף ולא מכוסה על ידי שריר)בנעילות או ריתוקים. לגבי מכה אחת ולהרוג או לשתק יש כמובן את הנקודות הכלסיות גורגרת ואשכים אבל ברמת העיקרון אדם מסוגל להתמודד רק עם שתי מוקדי כאב עיקריים ברגע שיש יותר משתיים הגוף נכנס למצב של הלם הוא לא מסוגל להתמודד ומפסיק לתפקד או פשוט מתעלף. וכמובן יש את ה דים מאק(מגע המוות) שזאת אומנות אסורה בעיקרון ובה מלמדים על נקודות בגוף שמכות מדויקות אליהן הורגות.

crane

New member
רגע, רגע...

אם בו זמנית אני עושה לך קשרים בשערות של הידיים (בשתי הידיים) ונושך אותך קלות באף, אתה תיכנס להלם ותפסיק לתפקד?

mickeym

New member
אני לא אוהב דים מאק

זה חריף- עושה לי רע לאולקוס.

ל-1: אומרים שכן, לא למדתי לעשות זאת

צריך לזכור שזה לא רק ענין של לדעת איפה להכות, אלא בעיקר ענין של להצליח לעשות זאת מול תוקף שמתנגד לכך בכל כוחו. רצוי ללמוד להרביץ "סתם", לפני שמגיעים להתעסק עם "נקודות" שהסיכוי לפספס אותן גדול מאוד. ל-2: לא יודע, תלוי מה הוא עושה באותו רגע.

brunoflexe

New member
ומה לגבי One Inch Punch ?

האם יש לזה אפליקציות לחימתיות ? האם זה דורש ידיעה או מכה לנקודה ספציפית כזו או אחרת בגוף ?

למעלה