!!!!!! ועוד !!! וזהו.

קונפיוזזזזז !! אייכה!

הנה. שיר זימה בשבילך.. אולי תבין ת`רמז ותופיע :) -------------- חטוף על הבוקר. אוהבת. אוהבת את התחושות של אזור דמדומים בין חלום למציאות בין לילה ליום אוהבת את קשיותו כאילו כל הלילה נבנתה רק בשבילי כאילו חלם עלי כל הלילה והתאפק רק בשבילי.. אוהבת להתעורר אל יום חדש עם קריאת הגבר נמתחת בעונג תחת גישושיו נענית מתמסרת רכה משינה חטוף על הבוקר. אוהבת.

פרציפלוחה שלי

הנואשות הזאת... כל-כך לא סקסית... ומה עם שיר-זימה בשבילי? אני מקופחת? אוריאנה

שיר הלל לאוריאנה !

אוריאנה הו אוריאנה חשפי קטיפת עורך למגע השמש תני לרוח לנשק חמוקייך גלי בפנינו צלליות סודך מטמונך הנחבא מעין.. הו אוריאנה מושא חלומותינו הרשי לכריות אצבעותינו לצייר מותנך וירכך וקרסולך הרשי לכוחו של אריה לחדור מבעד צעיפך תני לרכותו של סופטי להמס חומותייך הדחליל ישמור שיאייך וקונפיוז יינק בהונותייך.. הו אריאנה עטרת הפורום מה חמדו יושביו שפתייך ערוגוניהם מצע יומם.. הו אריאנה אלילה בכסות חוה הרימי מבטך הנבוך ויאיר ברק תאוותך את יומנו..

נשמההההההההההההה

ככה לעזוב אותי? מאז נטשת כסא המלכות, הסרת אזיקיי, שילחת אותי לחופשי - אף ציוץ מכיוונך! מה זה זה! פויה! תביא חיבוק!

KONFUZ

New member
קחי 679 מליון

אבל נעלבתי.. 8-( קצת ..תרדי בתחתית הדף.. כבר השארתי לך הודעה..תתנערי מהחלודה מותק ותשאירי את האזיקים..זה עושה לי מחשבות טובות ! תביאי נשיקה

קשה לג`ינג`יות

להתנער מהחלודה :) צריכות שימון קבוע כדי לא להתדרדר.. תתקרב..עוד קצת.. }{

KONFUZ

New member
תעני בכן או לא

את רוצה שאני אשמן אותך? תתקרבי עוד קצת..

KONFUZ

New member
מי?

``ההוא מהמרק רגל?`` איפה הוא בכלל הקטנצ`יק הזה עכשיו?

KONFUZ

New member
הלו!!!

אין לי פולניות!! סיימתי את הקדנציה שלי בגהנום! תרגעי נשמה

הדחליל

New member
גניבה סיפרותית .....

או .. מי יתנני והייתי דימעה להולד בעינך לחיות על לחייך ולמות על שפתך

שימו לב שימו לב

זוהי יצירה אמיתית. אוריאנה נ.ב פסי פסי פסטיבל, אנחנו מכירות?

פרסי אהובתי

לא הייתי כאן אז לא הגבתי. אבל תדעי לך - את מדהימה. ורק להשכלה כללית: לסופטי יש סופטי. לדחליל יש גפרור. רק אריה מזיין כמו אריה. אוריאנה

למעלה