!!!!!! ועוד !!! וזהו.

אינען דינאק! כבר בדקת לכולם???

לפחות תשאירי לי את קונפי לבדיקת עומק? אני מבטיחה לדווח על כל ``אוךך`` ו``אךךך`` ו``עודדדד`` או ``כבר די? התעייפת? בפעם הבאה תביא ויאגרה..``

אשאיר לך את כולם

אחוות-נשים או לא? חוצמזה את שוכחת שאצלי זה רק דפוק וזרוק. אוריאנה

איכס! איזה פריחה!!

אני, לעומתך, מתאהבת עד עמקי נשמתי בכל אחד ואחד. אני לעולם לא דופקת/מזדיינת/משכיבה וכו`. אני מתעלסת/עושה אהבה/מתנה וכו` אחרי שאני טובלת במקווה לפחות פעמיים! ומובן שאני מתחתנת, בבתולי, עם כל אחד. נשארת איתם לפחות שנתיים.. אחר כך בבכי קורעה לב ונפש מרוסקת - הם זורקים אותי. וככה כל אישה חסודה צריכה להתנהג! בושי והכלמי לך!

אני מודה

עליי להתנהג כמוך. עליי להיענש על כי שירכתי את דרכיי. העונש יכלול קשירות? אוריאנה

יערית

New member
מה??????????

אוריאנה אני קוראת אותך לסדר!!!!! אייך ממקקים קפצת לבולבולים?????? וואו אני כ``כ מאושרת שלסופטי יש סופטי, ולדחליל יש גפרור,וארי המזיין כמו אריה, וקומפיוז בתהליכי בדיקה,תגידו בננות.. האם אנחנו מיחסות את הגברים כאן כמו לתעשיית בשר? כי כל גבר כאן הוא גבר!(נו איפה הנשיקות ליערית?) אז תפסיקו להתייחס אליהם כמו קצב לכבש,או עגל,או עוף, הם מסכנים,לא צריך להתעלל בהם עד כדי כך! (מספיק הנשים שלהן עושות זאת היטב) יערית(מתנו לחיות לחיות)

יערית ממזרית

א. שנני והפנימי: ``בולבול`` היא מילה ילדותית ודוחה. ממש כמו ציצי ופיפי. ב. גבר הוא לא עגל. הוא עגל רך. בשר טרי יותר טעים. ג. אכן מסכנים, בזה אני איתך. תני להם לפחות לפנטז. אוריאנה

יערית

New member
רגע אחד..

אנחנו לא בשיעורי לשון, אנחנו בפלירטוטי לשון, את השריר הזה אני אכנה אייך שבא לי, אוהב אותו איך שבא לי, אלקק אותו איך שבא לי(אופס אני מגעילה), ובולבול הוא בולבול!לא משנה הגיל...(הם תמיד קטנים בראש..:) תודה שיש לך סעיף אחד שאת מסכימה איתי עליו.. ואיפה הנישקה על הבוקר? יערית

נשיקה את מבקשת, הא

אתמול בלילה לא הספיק לך? אני מתחננת, די. חייבת לנוח, אני גמורה. אוריאנה

יערית

New member
אני כמו דחליל..

אוהבת את זה על הבוקר ;-) ולמה בוקר בשעת צהריים זו? כי יש אנשים שרק מתעורים בשעה כזו. אז נו אוריאנה...בואי נעשה זאת שוב. יערית(מגלה קצת מהדו שלה..)

למעלה