ועוד הערה אחת

yaelma1

New member
דבי!

אולי אין לי זכות להגיד לך אבל כל ההשתלחות שלך בגלים ובזק מיותרת ולא במקום! את לא מכירה אותן אבל מרשה לעצמך לנצל שרשור שכל כוונותיו היו אחרות לגמרי ע``מ לפגוע ולהעליב את הבנות כאן ואני חושבת ושוב סליחה שמן הראוי שתתנצלי.

נעמי 17

New member
בנות

אם אני הייתי מנהלת הפורום הייתי מכניסה פה הודעה מנהלתית ואזהרות על מחיקה, בעקבות הטונים שעלו כאן. מה לעשות מנהלותינו היקרות עסוקות קצת והפקידו את הפורום לא בידי אחת מאיתנו אלא בידי כולנו לכן, גם אם אנחנו לא מסכימות אחת עם השניה בואו נרגיע קצת את הטונים וכל אחת שתתאפק לפני שהיא עונה. יש לנו פורום מעולה, שנועד לתת מידע ולתמוך. בואו נשמור עלו יחד עם כל חוסר ההסכמה. נעמי.

shirzon

New member
נעמי צודקת

יש לנו מספיק תיק כבד ואנחנו לא צריכות את כול הריבים האלו- אנחנו צריכות לתת ולקבל תמיכה- זאת המטרה היחידה של הפורום

גל 4

New member
../images/Emo45.gif בנות יקרות,

באופן אישי מפריעים לי הטונים, שאינם משקפים את אופי הפורום שלנו בדרך כלל ונראה לי קצת שלוח רסן העניין... אני מצאתי כאן בית חם בשעות מצוקה וכאב... האם נראה לכן שמישהי במצב כזה תרגיש נוח להציג את עצמה באווירה כזאת ולבקש את עצתנו ותמיכתנו? מותר לא להסכים מבלי שזה יהיה צורם ומעליב!!! מה קורה איתנו?? לדעתי, יש חשיבות לכך שהמשתתפות בפורום מציגות את עצמן כ"קדימון" להשתתפותן - זה פשוט נראה לי נכון ומנומס ומאפשר אווירה של "שוויון" ופתיחות שהכרחיים לפורום שלנו. אני יודעת שמנהלות הפורום הקפידו על כך וסיבותיהן טובות. לא כולן חייבות להסכים עמי. לגיטימי. חברות שלי, הפורום זה אנחנו! שיבוא עלינו לילה טוב!!!

../images/Emo26.gif בנות, בנות, בנות ../images/Emo36.gif

מצליחה להיכנס לראשונה אחרי... מבטיחה לפתוח שרשור חדש בנושא.. לא לענין מה שקורה כאן, מקוה שאצליח לקרוא כבר היום את העמודים שפיספסתי, הטונים בהם השתמשו חלק מכן בהחלט לא ראויים לאופיו של הפורום שלנו, יש כאן מקום לכל הדיעות והודעות שמנוסחות בשפה לא הולמת ימחקו.

מזל טוב יקירה

חזרת הביתה.....איזה כייף גם להיות בבית וגם תינוקי קטן ומתוק... המון אושר אהבה ונשיקות תנוחי וחבקי את הפשוש בשמנו נשיקות

למעלה