ועוד הערה אחת

ועוד הערה אחת

לא רק שההתקפה על heavySuffer לא מובנת לי , גם אני שמעתי בתל-השומר את הדברים ש heavySuffer כתבה : "זה הרי ניתוח פשוט " ,"בסך הכל שלושה חורים קטנטנים" , "אני/אנחנו עושים ניתוח כזה X פעמים ביום/בשבוע " "בכל שנה נהרגים כ-600 איש בתאונות דרכים ואת ממשיכה להשתמש ברכב . לא ? "

yaelma1

New member
מצטרפת לדעתך

יש סיבוכים בלפרסקופיה והסיפור שלי הוא ההוכחה לכך, רק חבל שאף אחד לא טורח לספר לנו את זה.

אף אחד לא אמר שאין סיבוכים

התלבטתי רבות אם לענות לכן והחלטתי שכן לגבי התגובה ל- heavySuffer תוכלו לקרוא בשרשור הרלוונטי ... תנסו בבקשה לשים לב לסגנונה של הגברת הזו.... תשימו לב שהגברת צצה אחת ל... זורקת משפט ונעלמת..... מעולם היא לא הציגה את עצמה פשוט הופיעה הרגיזה ונעלמה.....אפילו לא טרחה לענות לנו . לפני הרבה זמן היה מקרה דומה ובויאנג לימדה אותי את המושג טרול
ועכשיו כשאני שמה לב היא ללא ספק מבצעת את תפקיד הטרול בהצלחה מרובה... (מטרת הטרול ל"חמם" אוירה) הגיע הזמן להפסיק להתייחס אליה

heavySuffer

New member
ז`ק

לא הגבתי לדברייך הקודמים , כי הם לא היו ראויים לתגובתי . לדעתי , לדברים שכתבתי היה ערך רב ביותר ואני אמשיך להביע את דעתי כל פעם שאמצא זאת לנכון . לצערי הרב , הנסיון המר והעצוב של "yaelma1" מחזק את דברי . מהתגובות של "צבעים וגוונים" , "דניאל@זר" ושל "yaelma1" ניתן לראות שיש גולשות נוספות שמרגישות וחושבות כמוני . עד שלא תתנצלי בפני – לא אגיב עוד לדברייך .

galim29

New member
יש גם גולשות שמרגישות כמו ז'ק

ז'ק הגיבה על דברים שצרמו לה. באותה מידה שאת הגבת בחומרה אלי ולקחת על עצמך את תפקיד הקטיגורית ובטון די צורם ומעליב לא היססת "להיכנס" בי על דברים שלא אמרתי ולא התכוונתי. אני חושבת ואומרת שוב שזה לא המקום לטונים מהסוג הזה וז'ק התקוממה מעצם הטון שהם נאמרו. זהו פורום מיוחד במינו: תומך, נותן לכל אחת להשמיע את דעתה, מייעץ ומקבל. והכוונה היא שגם אם יש לך דיעה ושנה משלי או ביקורת עלי יש למצוא את הדרך לעשות זאת בצורה עדינה, בלי להבהיל גולשות שלא מכירות את המחלה ועדיף גם לשמור על טון רגוע ונעים. סה"כ כולנו רוצות לעזור ולהיעזר. ויש גם מסר. לא חייבים להוציא את הכל פתוח לכולם. זה יוצר לדעתי אווירה לא נעימה ומיותרת. מאחר והגבתי בחזרה לתגובות שלך וז'ק הסיפה את דעתה זה נגרר לוויכוח לא נעים ומיותר. מקווה שבזה סיימנו את הנושא ואפשר לחזור לאווירה הרגילה ולמטרת התגובות בפורום שהיא לשתף במחלה מהזווית של כל אחת, לנסות לייעץ ולעזור למי שמבקשת ומדי פעם לצרף בדיחות ולשתף בדברים הטובים שעוברים עלינו.

Debbi5555

New member
ויש גולשות שלא .

בעבר הלא רחוק שדובר פה בפורום על הקמת עמותה , הבעתי את דעתי בנושא זה . כתבתי אז , שעמותה שתשרת את החולות נאמנה צריכה להיות בלתי תלויה ברופא מסוים ובלתי תלויה בבית חולים מסוים . בדומה ל- heavySuffer , גם אני "זכיתי" להיות קורבן ל"סיקול ממוקד" . יש להוקיע את הנסיון - של ז`ק ושל galim29 - לסתום פיות ולעשות "סיקול ממוקד" לחולה שמביעה דיעה אחרת משלהן .

galim29

New member
קצת טעית בהבנת התגובה וחבל

כנראה שאני לא מסבירה את עצמי טוב. הכל התחיל כשסתמו את הפה לי, כשהבעתי את דעתי האישית. כדאי לקרוא את כל השרשור לפני שמגיבים ומעלילים סתם. אין לי אינטרס לסתום פיות. יש לי אינטרס לתת לי להביע את דעתי בחופשיות. כאחת שעברה לפרוסקופיה קשה והחלמה מאוד איטית ואומרת את זה בפה מלא, אין לי אחוזים בתל השומר וזכותה של כל אחת להביע את דעתה. קצת הפכת את היוצרות. כל מה שז'ק אומרת וגם אני זה בדיוק מה שאת אומרת: לתת לכל אחת להביע את דעתה ולכבד את זה שזאת דעתה בלבד. אני רחוקה מרחק רב מלסתום פיות.

Debbi5555

New member
לא טעיתי בכלל

לא הפכתי את היוצרות ולא טעיתי בהבנת הדברים שכתבת . בטרם כתבתי את תגובתי הקודמת , קראתי את השרשורים הקודמים . את כותבת : " הכל התחיל כשסתמו את הפה לי, כשהבעתי את דעתי האישית " זה לא מה שהיה . את זו שהצעת לאחת הגולשות לפנות לעובדת סוציאלית , בתגובה לכך , דניאל@זר כתבה לך שהצעה זו אינה במקום ו- heavySuffer כתבה שלדעתה הצעתך חצופה ( ואגב , גם אני חושבת שההצעה הזו חצופה וטוב עשית שהתנצלת ) ובנוסף , היא ציינה שישנם סיכונים וסיבוכים בלפרסקופיה . האם את וז`ק כבדתם את דיעותיה של heavySuffer ? לא נראה לי . אתן בחרתן לתקוף אותה בצורה חסרת תקדים . תחילה , תקפתן את תוכן דבריה. אבל , לאחר שגולשות אחרות הסכימו עם תוכן דבריה , בחרתם לשנות טקטיקה וניסיתם לטעון לגבי סגנון דבריה . ( צבעים וגוונים כתבה ששמעה במו אוזניה את המשפטים: "זה הרי ניתוח פשוט " ,"בסך הכל שלושה חורים קטנטנים" ,"אני/אנחנו עושים ניתוח כזה X פעמים ביום/בשבוע " "בכל שנה נהרגים כ-600 איש בתאונות דרכים ואת ממשיכה להשתמש ברכב . לא ? " ואילו yaelma1 כתבה בעצב ש - " יש סיבוכים בלפרסקופיה והסיפור שלי הוא ההוכחה לכך, רק חבל שאף אחד לא טורח לספר לנו את זה" ) לטעמי , גם תוכן דבריה וגם סגנון כתיבתה של heavySuffer – מכובדים ביותר. בניגוד אליכן , היא לא נגררה להשמצות אישיות . ז`ק הציעה ש- "הגיע הזמן להפסיק להתייחס אליה" , לדעתי – הגיע הזמן להפסיק להתיחס אליכן .

yaelma1

New member
לא נראה לי שהדברים שלי היו

כל-כך מגעילים או נאמרו בצורה פוגעת ובוטה. אמרתי את האמת והיא שיש סיבוכים בלפרסקופיה ואף-אחד לא טורח לומר לנו את זה. זה לא שאושפזתי כי התחשק לי או כי שיעמם לי והחלטתי שבית-חולים זה מקום נחמד, אושפזתי כי ההידבקויות שנפתחו גרמו לשטף דם ואת זה הרופא המנתח אמר לי בעצמו, לא המצאתי את זה.

Debbi5555

New member
יעלי ,את בסדר גמור !../images/Emo24.gif

יעלי , את בסדר גמור . צטטתי את דבריך ואת דבריה של "צבעים וגוונים" כדי להראות שיש גולשות נוספות שחושבות (בצדק) כמו heavy suffer . דבריך (ודבריה של "צבעים וגוונים") - נאמרו בנועם ובדרך ארץ . את צודקת ב- 100%. יש סיבוכים קשים בלפרסקופיה וכמו שכתבת "אף-אחד לא טורח לומר לנו את זה" . יעלי , אני מאחלת לך רפואה שלמה ושכל משאלותייך יתגשמו במהרה .

galim29

New member
יעל יקרה. הכוונה לחלוטין לא אלייך.

יעלה היקרה. אין לך על מה להתנצל. את 100% בסדר כשאמרת את מה שעברת. הכוונה היא לחלוטין לא אלייך. הן נאמרו לבנות שתקפו והתסיסו את האווירה. לחלוטין לא התכוונתי וגם לא ז'קי אלייך. זכותך המלא ואפילו חובתך לספר מה עובר ועבר עלייך ואף אחת לא לוקחת את זה ממך. כיוונו לטון והתוקפנות שהתגובות נאמרו. ממש לא את!!!!! היה לי חשוב להגיד לך את זה.

yaelma1

New member
תודה גלים

אני חושבת כמוך שהטון לא היה במקום וגם לי זה צרם. אני מבינה שזק ואת נפגעתן ואני חושבת שמגיעה לכן התנצלות מדבי והבי סופר. אתן 100%

galim29

New member
תודה יעל.. את חשובה יותר מכול תגובה

את מתוקה יעלי. מה שחשוב שתרגישי טוב ושהבנת שאת בסדר גמור ויותר מכך. אני לא מתתרגשת מהבנות שכתבו. אכפת לי מהבנות שמגיעות לכאן לשאול ולהיתמך כמוני ושלא יקבלו רושם מוטעה על י ובטח לא על ז'ק שנחלצה להגנתי. תרגישי טוב חמודה!!!

נכון הבעת את דעתך בנושא העמותה

אני זוכרת שהמנהלות שלנו ביקשו ממך עוד אז להציג את עצמך ונמנעת מלעשות זאת טענתך הייתה שאת סמוייה שבאה לתת דעתה דווקא בנושא העמותה ולהזהיר אותנו. מאז מאי 2006 בו נכנסת לראשונה ל"הזהיר אותנו" מפני פתיחת עמותה ומאז נעלמת ושוב את חוזרת להתסיס. ולהזכירך מאז ועד היום עדיין לא טרחת להשתתף בפורום ועכשיו את נזכרת... לא אני ולא גלים מנסות לסתום פיות אני חושבת שזה הכל עניין של הבנת הנקרא זכותך בהחלט להתעלם מאיתנו הרי ממילא את סמוייה ולא משתתפת בפורום

Debbi5555

New member
ז`ק - את חצופה !

כדאי לדייק , הייתי פה גם בספטמבר . זכותי להיות סמויה או לא .לא את שתחליטי על כך . זכותי להביע דיעה ששונה משלך . וכן - אני חשבתי אז ואני עדיין חושבת שעמותה שתשרת את החולות צריכה להיות בלתי תלויה ברופא מסוים ובלתי תלויה בבית חולים מסוים . האופן הפרוע והמשתלח שבו תקפת את heavySuffer מחזק את טענתי . התנהגותך , דברייך וסגנונך - ראויים לכל גינוי אפשרי . תתבישי לך !

galim29

New member
אולי מספיק עם ההשתלחות המיותרת?../images/Emo10.gif

אני גם חושבת שעמותה צריכה להיות בלתי תלויה ברופא או בית חולים מסוים. אבל מה רע אם יש מרפאה שמתמחה בטיפול באנדומטריוזיס ויכולה לתרום ולעזור? הבנות פה מספרות ללא הפסקה על יחס מחפיר מצד רופאים, על חוסר מודעות מצידם להבנת המחלה. אז אם סוף סוף יש מקום שמבין ומכיר את המחלה. ולא, לא כל הרופאים שם הם כירורגים, למה לזלזל בזה? מההיכרות שלי עם ז'ק, היא התכוונה לטון ולצורה שהדברים נאמרו ולא לתוכן. לכל אחת יש זכות להבעת דעתה ואני מתקשה להבין על מה ההשתלחות פה? בדיוק על זה ז'ק מדברת: לתת לכל אחת להביע את דעתה ולא להטיל וטו על מה שלמשל אני כתבתי או לעוות את מה שהתכוונתי ולקחת אחריות על מילים לא שלנו. ההתנצלות היחידה שכיוונתי היתה לסדני כדי שלא תבין אותי בצורה לא נכונה, שוחחתי איתה והסברתי את כוונתי וזה הספיק לטעמי. מה פתאום מפרשים את דברי ומעוותים אותם? זה מאוד אבל מאוד מקומם. בייחוד מאחר ואני האחרונה שאזלזל בהשלכות הלפרוסקופיה. אני כתבתי מהמקום של מישהי שזה עזר לה וזאת זכותי המלאה להיות בעד ניתוח שאישית שיפר את הרגשתי, את איכות החיים שלי ואני לא מוכנה שיקחו ממני את הזכות לדעה האישית שלי. ז'ק עוזרת פה בצורה מופלאה להמון בנות. רובינו מכירות את הסיפור הכואב והקשה שלה והיא האחרונה שאפשר לכנות אותה חסרת התחשבות או חוצפנית. היא הגיבה להשתלחות שנעשתה בצורה בלתי מרוסנת ומיותרת (בפעם המיליון לדעתי) ואת יודעת מה? אני מתחילה להסכים איתה שזה טרול כי לא נראה שיש פה הבנת הנקרא מצידך או מצד HNEAVY SUFFER אלא יותר כוונה להמשיך וללבות את הנושא. ובאמת נראה לי שלא צצריך להיגרר לתגובות מהסוג הזה. זה מקומם, מרגיז את כולן ויוצר תחושה ממש לא נעימה. יש לך מה להגיד מעבר? תפני אליה במסר. יש פה בנות לפני ניתוחים שקוראות ונבהלות מהטונים הצורמים. זה בטח לא מוסיף להן לפני הפחדים והחששות של הניתוח. אף אחת מהן לא בת יענה, מי שרוצה לשאול על הסיכונים בניתוח שואלת ונעניית ומי שמתייעצת האם לנתח או לא, לוקחת על עצמה את האחריות בקריאת התשובות שתומכות ומתנגדות. מדובר בנשים בוגרות ואינטילגנטיות שמסוגלות לקחת מה שהן רוצות מהתשובות. ופשוט חבל שזה נגרר לוויכוח חסר פרופורציה מהסוג הזה. תקראי את דברי כמה פעמים ממקום קצת פחות כועס ואולי תביני סוף סוף את הכוונה האמיתית של הכתוב. ערב טוב.

lee E

New member
דבי והשניייה..

גם אם אתן צודקות ואני לא אומרת שכן......למרות שאני מסכימה עימכן בכמה מהנושאים-אתן נגררתן כאן לרמות ירודות שלא מקובלות בפורום! גם ז'ק וגם גלים הם חברות קבועות כאן אשר מעולם לא נאלצו להיגרר לויכוח מכוער שאליו הכנסתן אותנו בכוח. כולנו כאן סבלנו מנפלאות האנדו' עברנו ניתוחים ושאר ירקות ובאמת לא צריכות כל מיני טרוליות גסות רוח ש"יבהירו" לנו מהי לפרסקופיה וסכנותיה. אם אתן לא מסוגלות לתרום לנו מדעתכן באופן שלא יפגע באחרי-אתן פשוט לא רצויות כאן! ז'ק וגלים המשיכו בדרכן ואתן מוזמנות לתקוף כל אחת שמדברת בגסות רוח-אנחנו כולנו איתכן! חיבוק|

../images/Emo18.gifדבי שלום לך שוב ../images/Emo18.gif

זוכרת אותך מהעבר הלא רחוק בנושא העמותה כאשר עד היום לא טרחת להבהיר את עמדתך בנושא,מהיכן נובעת, למה וכיצד, לא הצגת את עצמך כמקובל בפורום וכעת בחרת להשתמש בשפה לא ראויה ושאין לה מקום, לא כאן לפחות. איני נוהגת ל"סתום פיות" וכפי שכתבתי לא אחת, יש כאן מקום להביע את שלל הדיעות של כל אחת ואחת, אבל --- זה יעשה בלשון נקיה ובנוסח מכובד. במידה ויהיה המשך לשרשור הבוטה הזה, איאלץ לחסום אותך כך שלא תוכלי להביע את דעתך כאן יותר. אני קוראת לך שוב להציג את עצמך בהתאם לתקנון הפורום. אגב, גם לך heavysuffer. כל טוב לכן

למעלה