לא טעיתי בכלל
לא הפכתי את היוצרות ולא טעיתי בהבנת הדברים שכתבת . בטרם כתבתי את תגובתי הקודמת , קראתי את השרשורים הקודמים . את כותבת : " הכל התחיל כשסתמו את הפה לי, כשהבעתי את דעתי האישית " זה לא מה שהיה . את זו שהצעת לאחת הגולשות לפנות לעובדת סוציאלית , בתגובה לכך , דניאל@זר כתבה לך שהצעה זו אינה במקום ו- heavySuffer כתבה שלדעתה הצעתך חצופה ( ואגב , גם אני חושבת שההצעה הזו חצופה וטוב עשית שהתנצלת ) ובנוסף , היא ציינה שישנם סיכונים וסיבוכים בלפרסקופיה . האם את וז`ק כבדתם את דיעותיה של heavySuffer ? לא נראה לי . אתן בחרתן לתקוף אותה בצורה חסרת תקדים . תחילה , תקפתן את תוכן דבריה. אבל , לאחר שגולשות אחרות הסכימו עם תוכן דבריה , בחרתם לשנות טקטיקה וניסיתם לטעון לגבי סגנון דבריה . ( צבעים וגוונים כתבה ששמעה במו אוזניה את המשפטים: "זה הרי ניתוח פשוט " ,"בסך הכל שלושה חורים קטנטנים" ,"אני/אנחנו עושים ניתוח כזה X פעמים ביום/בשבוע " "בכל שנה נהרגים כ-600 איש בתאונות דרכים ואת ממשיכה להשתמש ברכב . לא ? " ואילו yaelma1 כתבה בעצב ש - " יש סיבוכים בלפרסקופיה והסיפור שלי הוא ההוכחה לכך, רק חבל שאף אחד לא טורח לספר לנו את זה" ) לטעמי , גם תוכן דבריה וגם סגנון כתיבתה של heavySuffer – מכובדים ביותר. בניגוד אליכן , היא לא נגררה להשמצות אישיות . ז`ק הציעה ש- "הגיע הזמן להפסיק להתייחס אליה" , לדעתי – הגיע הזמן להפסיק להתיחס אליכן .