ועוד אחד קטןןןן

OoמיכלoO

New member
תשובות

בריכה או ים?ים פירות או ירקות?פירות עכבר או מקלדת?עכבר דיסקים צרובים או מקורים?מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?מה ההבדל? חח מעדיפה ישראלית סינרגיה או משינה?משינה נינט טייב או מירי מסיקה?מירי מסיקהה אוונסנס או דפש מוד?לא ממש מכירה סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?בבית בריכה או ים?כבר שאלו באולינג או מסעדה? מסעדה (כן אני שמנה) סרט או הופעת מוזיקה?סרט מסנג'ר או אי סי קיו?אייסיקיו פוקס או טי אנ טי?אפחד קסטרו או רנואר?אפחד גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט?חחליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?כמו קיבוצניק העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?עירוניים למה אתה חושב ככה?כי אני עירונית דהה צבע אהוב כחול סרט אהוב חמש ילדות יפות תוכנית טלוויזיה אהובה סיינפלד שחקן אהוב אין שחקנית אין להקה להקות צבאיות חחח זמר לוידעת זמרת מירי מסיקה שם אהוב ליה צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) כחול חברה אהובה בבגדים(למי שיש) לוידעת כלי נגינה אהוב פסנתר

עונה ...

זה או זה בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או ישראלית ? ישראלית .. סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? נינט טייב אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית .. בריכה או ים? בריכה (עוד הפעם ??) באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוזיקה מסנג'ר או אי סי קיו? מסנגר פוקס או טי אנ טי? טי אנ טי קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? קיבוצניק העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? שניהם .. למה אתה חושב ככה? ככה צבע אהוב כחול סרט אהוב אישה יפה תוכנית טלוויזיה אהובה לא יודעת .. יש הרבה ... אממ כוכב נולד שיהיה ... שחקן אהוב אביעד קיסוס !!! שחקנית מיה דגן להקה שייגעצ זמר יזהר אשדות זמרת נינט טייב שם אהוב טל השם שלי !!! ואם בן אז אביעד ... צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) לא יודעת כול מיני ... חברה אהובה בבגדים(למי שיש) קסטרו כלי נגינה אהוב גיטרה

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

בריכה או ים? ים. פירות או ירקות? ירקות. עכבר או מקלדת? מקלדת. דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים. מוזיקה לועזית או אנגלית? מה ההבדל? סינרגיה או משינה? משינה. נינט טייב או מירי מסיקה? נינט. אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית. בריכה או ים? ים. -דה זוו'- באולינג או מסעדה? מסעדה. סרט או הופעת מוזיקה? הופעה. מסנג'ר או אי סי קיו? תלוי על מי לא בא לי. פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? רנואר. גיטרה או תופים? גיטרה. חליל או קלרינט? כלום. להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? קיבוצניק. העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? -- למה אתה חושב ככה? -- צבע אהוב: סגול. סרט אהוב: שיקאגו וסיפור אהבה בלתי נשכח. תוכנית טלוויזיה אהובה: ארתור. הש"ש. שחקן אהוב: ריצ'רד גיר. שחקנית: מיה דגן
להקה: היהודים. זמר: עברי לידר. זמרת: מישל בראנץ'. שם אהוב: לבת-גיא. צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) הכל. כמה שיותר צבעוני יותר טוב. חברה אהובה בבגדים(למי שיש): צוקר בע"מ. כלי נגינה אהוב: גיטרה קלאסית/אקוסטית.

sapi1212

New member
עונההה

בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? לועזית סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? נינט אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע בריכה או ים? בריכה באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג'ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? תופים חליל או קלרינט? קלרינט להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? קיבוצניקים למה אתה חושב ככה? כי אבא שלי קיבוצניק צבע אהוב כחול סרט אהוב "משחקים נסתרים" תוכנית טלוויזיה אהובה השמינייה שחקן אהוב טום קרוז שחקנית שרה מישל גלר להקה גרין דיי זמר בילי ג'ו זמרת רוני! שם אהוב ספיר צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) שחור חברה אהובה בבגדים(למי שיש) הוניגמן/ פוקס כלי נגינה אהוב תופים וגיטרה חשמלית

irashady

New member
אנייי

זה או זה בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? תלוי של מי מוזיקה לועזית או אנגלית? חחח זה אותו הדבר... קצת הגיוניות... סינרגיה או משינה? משינה חיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נינט טייב או מירי מסיקה? מירי אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע בריכה או ים? ים... כבר שאלת באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעה על כל דבר אחר! ובמיוחד של משינה! מסנג'ר או אי סי קיו? אייסי פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? לא מתה על שתיהן גיטרה או תופים? גם וגם חליל או קלרינט?בעע להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? מה שנוח העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? כל אחד ואיך שהוא למה אתה חושב ככה? כי בכל כלל יש יוצא מהכלל צבע אהוב - ורוד סרט אהוב - ארמגדון תוכנית טלוויזיה אהובה - יש מלא שחקן אהוב - שחקנית - להקה - משינה, בון ג'ובי זמר - אמינם, יובל בנאי זמרת - בריטני, אשלי סימפסון, הילרי דף, אבריל... וכו' שם אהוב - עידן צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) - כל מה שיפה... חברה אהובה בבגדים(למי שיש) - כלי נגינה אהוב - גיטרה

למעלה