ועוד אחד קטןןןן

ועוד אחד קטןןןן

זה או זה בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית? סינרגיה או משינה? נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בריכה או ים? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג'ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? למה אתה חושב ככה? צבע אהוב סרט אהוב תוכנית טלוויזיה אהובה שחקן אהוב שחקנית להקה זמר זמרת שם אהוב צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) חברה אהובה בבגדים(למי שיש) כלי נגינה אהוב וזהו

***לועזית או ישראלית***

זה או זה בריכה או ים?ברכה!!! פירות או ירקות?פירות!!! עכבר או מקלדת?מקלדת!!! דיסקים צרובים או מקורים?מקורים!!! מוזיקה לועזית או אנגלית?לועזית ברור!!! סינרגיה או משינה?סינרגיה..סתתתתםםם...בחיים לא...
משינה!!
אני נאמנה לעד! נינט טייב או מירי מסיקה?שניהם גרועות אבל מירי מסיקה יותר מתקדמת מנינט אוונסנס או דפש מוד?דפש מוד!!! סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?בבית!
בריכה או ים?בריכה.. באולינג או מסעדה? באולינג!!!
סרט או הופעת מוזיקה?הופעת מוזיקה!!
מסנג'ר או אי סי קיו?מסנג'ר!
פוקס או טי אנ טי?פוקס
! קסטרו או רנואר?רנואר,הגזמתי עם הבגדים אני בכלל לא בקטע!! גיטרה או תופים?גיטרה!!!!!!!!ותופים!!! חליל או קלרינט?קלרינט,אבל שניהם סתם גרועים! להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?קיבוצניק!
העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?קיבוצניקים שולטים!!! למה אתה חושב ככה?עירונים צבועים פרחות ארסים ואנשים דוחים בקיצור צבע אהוב---שחור תכלת ולבן סרט אהוב---גבעת חלפון!!!
תוכנית טלוויזיה אהובה---טרי היל,חברים,דה או סי. שחקן אהוב--אדם ברודי!!
שחקנית--ג'ניפר אניסטון להקה--קולדפללי ביטלס קווין אר אי אמ נירבנה גרין דיי דפש מוד רד הוט צ'לי פפרס זמר--אביב גפן ברי סחרון אהוד בנאי זמרת--אין לי אבל סלין דיון טובה שם אהוב--אור צבע אהוב בבגדים?(למי שיש)--שחור חברה אהובה בבגדים(למי שיש)--פוקסססססס כלי נגינה אהוב--גיטרה

...

בריכה או ים? גם וגם פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? מה ההבדל? סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? אף אחת אוונסנס או דפש מוד? אני מכירה רק את אוונסנס, אז שיהיה סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית בריכה או ים? זה כבר היה באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג'ר או אי סי קיו? אף אחד פוקס או טי אנ טי? אף אחד קסטרו או רנואר? אף אחד גיטרה או תופים? שניהם חליל או קלרינט? אף אחד להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? מה זה בדיוק "כמו קיבוצניק", או "כמו יפים"?? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? קיבוצניקים כמובן!! למה אתה חושב ככה? מניסיון. צבע אהוב: הכל סרט אהוב: נערה בהפרעה, עת להרוג, 13 תוכנית טלוויזיה אהובה: ג'קאסס, חברים, 24, שנות השבעים שחקן אהוב: סמואל ל. ג'קסון, מורגן פרימן, דונלד סאת'רלנד, קיפר סאת'רלנד שחקנית: סנדרה בולוק, אומה תורמן להקה: יש המון זמר: דיוויד גריי, פיל קולינס, דניאל פאוטר זמרת: דיידו, שריל קרואו שם אהוב: צ'לסי, זואי, מלורי, ג'יימי, לורן צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) חברה אהובה בבגדים(למי שיש) כלי נגינה אהוב: גיטרה/תופים

:}

בריכה או ים? מעדיפה בריכה, אבל לא אוהבת את שנייהם. פירות או ירקות? מממ מעדיפה פירות. עכבר או מקלדת? אמממ נדמה לי שמקלדת. דיסקים צרובים או מקורים? תלוי של מה. מוזיקה לועזית או אנגלית? הא? O: לועזית אני מניחה... oO סינרגיה או משינה? None. נינט טייב או מירי מסיקה? מעדיפה את מירי =/ אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע ^^ כי הפופקורן שם כ"כ טעים *_* בריכה או ים? אה אמ... דה-ז'ה-וו O_O באולינג או מסעדה? מסעדה P: סרט או הופעת מוזיקה? סרט, לא אוהבת הופעות. מסנג'ר או אי סי קיו? MSN. פוקס או טי אנ טי? TNT. קסטרו או רנואר? רנואר. גיטרה או תופים? גיטרה חשמלית. *____* חליל או קלרינט? חליל צד. להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים ^^;; העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? קיבוצניקים P: למרות שאני עירונית. למה אתה חושב ככה? כי אני לא חושבת אחרת :} צבע אהוב? סגול, כחול, שחור. סרט אהוב? טיטאניק, Mononoke hime, ראיון עם ערפד, The last unicorn. תוכנית טלוויזיה אהובה? "הרפתקאות בילי ומנדי" [קרטון נטוורק]. שחקן אהוב? אין כ"כ. שחקנית? קמרון דיאז/ לוסי ליו. להקה? System of a down, KoRn, Within Temptation, ועוד כמה. זמר? זמרת? אמממ Maaya sakamoto [יפנית] שם אהוב צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) לאו דווקא אהוב, אבל פשוט כל הבגדים שלי [רובם] בצבע שחור. חברה אהובה בבגדים(למי שיש) TNT כי היו להם חולצות עם שרוולים טפוחים, ואני אהבתי את זה מאוד, אבל כבר אין להם, אז... לא. כלי נגינה אהוב? חליל צד, נבל, גיטרה חשמלית.

עונה

זה או זה בריכה או ים? יםםםםםםםם פירות או ירקות? אממ פירות עכבר או מקלדת? מזה משנה דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מי הולך עכשיו להוציא כסך על מקורי מוזיקה לועזית או אנגלית? זה לא אותו דבר?
סינרגיה או משינה? אפחד נינט טייב או מירי מסיקה? נינט אוונסנס או דפש מוד? סתם ככה אפחד אבל אם צריך לבחור אז אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? לאדעת בריכה או ים? ים כבר שאלתם באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? תלוי איזו מוזיקה... מסנג'ר או אי סי קיו? שניהם פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? אפחד חליל או קלרינט? חליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירונים למה אתה חושב ככה? כי אני כזאת צבע אהוב לבן שחור כחול ואדום סרט אהוב אממ לאדעת תוכנית טלוויזיה אהובה אין שחקן אהוב אין שחקנית אין להקה אין זמר יש המוןן זמרת לאדעת שם אהוב לאדעת צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) שחור לבן תכלת חברה אהובה בבגדים(למי שיש) לאדעת כלי נגינה אהוב אין

לה לה לה שוב עונה :)

בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית סינרגיה או משינה? סינרגיה (כמובן) נינט טייב או מירי מסיקה? נינט טייב אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוסיקה לחלוטין! מסנג'ר או אי סי קיו? אי סי פוקס או טי אנ טי? פוקס (חולצות בלבד..) קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? מעדיפה תופים :) להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירונים למה אתה חושב ככה? המממ... כי אני לא אובייקטיבית.. צבע אהוב: לאחרונה קראש רציני על כתום (ללא שום קשר פוליטי!) סרט אהוב: תעביר את זה הלאה תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים- ללא ספק שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס צבע אהוב בבגדים: הקראש מכה שנית.. :)

d r o r y

New member
עונה!!!

1.בריכה או ים?שיהיה בריכה 2.פירות או ירקות?פירות 3.עכבר או מקלדת?אי אפשר לבחור,מפני שהמחשב לא יכול לתפקד רק עם אחד מהם. 4.דיסקים צרובים או מקוריים?מקוריים 5.מוזיקה לועזית או ישראלית(עשיתי את התיקון)?ישראלית שולטת!!!! 6.סינרגיה או משינה?משינה 7.נינט או מירי מסיקה?אף אחת מהן 8.אוונס או דפש מוד?כנ"ל 9.סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?בבית 10.באולינג או מסעדה?מסעדה 11.סרט או הופעת מוזיקה?תלוי איזה הופעה ואיזה סרט 12.מסנג'ר או איי.סי.קיו?איי.סי 13.פוקס או טי.אנ.טי?לא מכיר את שניהם 14.קסטרו או רנואר?אין לי שום דיעה ועניין בנושא 15.גיטרה או תופים?גיטרה 16.חליל או קלרינט?לא מכיר קלרינט 17.להתלבש כמו קיבוצניקים או יפים?יפים 18.העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?אייאקס שולטים!!! 19.למה אתה חושב ככה?כי בשנים 96'-95' זו היתה קבוצת הכדורגל הטובה בהסטוריה לדעתי,והכי הערצתי אותם.הם היו גדולים מהחיים.מאז הכדורגל באירופה נהיה זבללל!!! -דברים אהובים: 1.צבע אהוב:טכלת,לבן,כחול,סגול,זהב,ירוק,טורקיז. 2.סרט אהוב:מלך הסלים!!!!!!!!!!!הסרט השולט בתבל,עם דובי גל. 3.תוכנית טלויזיה אהובה:השיר שלנו 4.שחקן אהוב:ביל גולדברג(מתאבק בהיאבקות מבויימת) 5.שחקנית:יעל שרוני,אהובתי המהממת! 6.להקה:אתניקס הכי הרבה!אבל יש עוד הרבה להקות נפלאות. 7.זמר:גידי גוב,אביב גפן,רמי פורטיס,מאיר בנאי 8.זמרת:גלי עטרי,דנה ברגר,יהודית רביץ 9.שם אהוב:יקח לי המון זמן למצוא 10.צבע אהוב בבגדים:אין ספציפי 11.כלי נגינה אהוב:אין אחד ספציפי "חסר חיים" בפעולה פותר כל תעלומה.

CAM1LA

New member
עונה

זה או זה בריכה או ים? ים פירות או ירקות? תלוי מתי עכבר או מקלדת? מקלדת. אני אוהבת להקליד דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית סינרגיה או משינה? שום דבר נינט טייב או מירי מסיקה? נניח שנינט אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית בריכה או ים? כבר היה את זה באולינג או מסעדה? מסעדה. שונאת באולינג סרט או הופעת מוזיקה? תלוי איזה סרט ושל מי ההופעה מסנג'ר או אי סי קיו? איכס! כלום פוקס או טי אנ טי? לא יודעת. פוקס פשוט מדי וTNT מקושקש מדי. נגיד שפוקס. קסטרו או רנואר? רנואר נראה לי גיטרה או תופים? אוהבת את שניהם חליל או קלרינט? לא יודעת להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים אמור להיות היפים? אם כן אז היפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? החייזרים שולטים!! הם שולטים בכדור הארץ כבר אלפי שנים ואנחנו לא מודעים לזה!!! הם בעצם נראים כמונו אבל הם לא! הם אלה שגורמים לנו להתנהג בכל מיני דרכים! אין לנו שום שליטה על מעשינו!! כל מי שאתם מכירים עשוי בעצם להיות חייזר ששולט בכם, שולט במוח שלכם!! הם הולכים להשמיד את כדור הארץ!!! אהההההההההה!!!!!! למה אתה חושב ככה? כי זאת האמת! הם אמרו לי, ועכשיו הם הולכים להרוג אותי כי סיפרתי את זה! צבע אהוב: שחור, אדום ובורדו סרט אהוב: האחיות מגדלנה תוכנית טלוויזיה אהובה: טלנובלה בע''מ שחקן אהוב: האחים בולדווין המדהימים שחקנית: אין להקה: אין זמר: אמינם זמרת: אין שם אהוב: אוולין צבע אהוב בבגדים?(למי שיש): שחור חברה אהובה בבגדים(למי שיש): אין כלי נגינה אהוב: אין

Ssu

New member
תשובות

בריכה או ים?יםםם.. פירות או ירקות?תלוי.. עכבר או מקלדת?עכבר.. איתו אפשר לעשות הכל.. כולל לכתוב כמו במקלדת.. דיסקים צרובים או מקורים?תלוי.. מוזיקה לועזית או אנגלית?אין העדפה.. סינרגיה או משינה?משינה.. נינט טייב או מירי מסיקה?נינט.. אוונסנס או דפש מוד?אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?בקולנוע.. בריכה או ים?לא עניתי על זה כבר..? ים.. באולינג או מסעדה? באולינג.. סרט או הופעת מוזיקה?הופעה.. מסנג'ר או אי סי קיו?מסנג'ר.. פוי אייסיקיו פוי.. פוקס או טי אנ טי?ממממ.. קסטרו או רנואר?כנ"ל.. גיטרה או תופים?גיטרה.. חליל או קלרינט?שו? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?יפים.. העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? למה אתה חושב ככה? צבע אהוב:סגול.. סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח.. תוכנית טלוויזיה אהובה:השיר שלנו.. אבל נגמר אז.. לא יודעת.. שחקן אהוב:אין שחקנית:כנ"ל.. להקה:קולדפליי.. זמר:אין.. זמרת:אין.. שם אהוב: צבע אהוב בבגדים?(למי שיש)שחור.. חברה אהובה בבגדים(למי שיש) כלי נגינה אהוב:גיטרה..

פרח75

New member
תשובותיי

בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית סינרגיה או משינה? לא זה ולא זה נינט טייב או מירי מסיקה? נינט, ברור! אוונסנס או דפש מוד? לא זה ולא זה סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? גם וגם בריכה או ים? לא שאלנו את זה כבר? באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג'ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? קלרינט להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? קיבוצניק העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירונים למה אתה חושב ככה? ככה צבע אהוב: כחול סרט אהוב: פאטץ' אדמס תוכנית טלוויזיה אהובה: עקרות בית נואשות, השיר שלנו שחקן אהוב: פירס ברוסנן שחקנית: קייט וינסלט להקה: אין זמר: מממ...יש הרבה זמרת: סלין דיון, נינט טייב שם אהוב: נוגה צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) כחול, סגול כלי נגינה אהוב: אורגן חשמלי

../images/Emo39.gif

בריכה או ים
שניהם פירות או ירקות
גם וגם עכבר או מקלדת
שניהם דיסקים צרובים או מקורים
מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית
לועזית סינרגיה או משינה
משינה נינט טייב או מירי מסיקה
שתיהן אוונסנס או דפש מוד
--- סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן
קולנוע באולינג או מסעדה
גם וגם סרט או הופעת מוזיקה
סרט מסנג'ר או אי סי קיו
מסן פוקס או טי אנ טי
גם וגם קסטרו או רנואר
רנואר גיטרה או תופים
גם וגם חליל או קלרינט
חליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים
תלוי העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים
כולם שולטים למה אתה חושב ככה
כי כולם שווים, וכי איזור המגורים לא משנה כלום!. צבע אהוב: אדום סרט אהוב: הרבה.. תוכנית טלוויזיה אהובה: יש הרבה שחקן אהוב: הראל סקעת.. (הוא גם שחקן) שחקנית: לא יודעת להקה: לא יודעת זמר: הראל סקעת! זמרת: נינט ושירי מיימון שם אהוב: ספיר צבע אהוב בבגדים?(למי שיש): אין חברה אהובה בבגדים(למי שיש): פו'קס, טי אנ טי, הוניגמן, ועוד.. כלי נגינה אהוב: אין

../images/Emo39.gif עונה..

זה או זה בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת(גמאני עשיתי שאלה כזאת באחד השאלונים שלי..=/) דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? לועזית או אנגלית..? מהה?? סינרגיה או משינה? סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי אוונסנס או דפש מוד? אפחד מהם סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? אמממ.. בבית אני חושבת... בריכה או ים? היה כבר.. באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? לא יודעת מסנג'ר או אי סי קיו? מסנג'ר קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים ברור!! העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירוניםםם למה אתה חושב ככה? נחשי... כי אני עירונית!! צבע אהוב: תכלת סגול ורוד וכתום סרט אהוב: הרבה תוכנית טלוויזיה אהובה: הרבה שחקן אהוב: הרבה שחקנית: כנ"ל להקה:
בקסטריט בויז&גרין דיי
זמר: הרבה זמרת: כנ"ל שם אהוב: אממ.. נועה נוי עידו ובלה בלה בלה.. צבע אהוב בבגדים?(למי שיש): מה למי שיש..? למי שיש בגדים??? לא יודעת איסה צבעים מה איכפת לי?? חברה אהובה בבגדים(למי שיש): פוקס, TNT ויש עוד.. כלי נגינה אהוב

oneheart1

New member
עונה

זה או זה: בריכה או ים?ים פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת?עכבר דיסקים צרובים או מקורים? מקורים מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית סינרגיה או משינה?משינה נינט טייב או מירי מסיקה?נינה אוונסנס או דפש מוד? אוון סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע בריכה או ים? ים באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג'ר או אי סי קיו? מסין פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל להתלבש כמו קיבוצניק או ייפים? ייפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירונים למה אתה חושב ככה? צבע אהוב: כחול,שחור,אפור,ורוד,לבן סרט אהוב:אבא גנוב1-2 תוכנית טלוויזיה אהובה:רצים לדירה שחקן אהוב: ג'ים קארי שחקנית: סנדרה בולוק להקה: רד הוט צ'ילי פפרז זמר: רובי וויליאמס זמרת:ריטה,סלין דיון,וויטני יוסטון,מאריה קארי,דיידו שם אהוב: שני צבע אהוב בבגדים?(למי שיש):כחול חברה אהובה בבגדים(למי שיש):סבנטין כלי נגינה אהוב:גיטרה,אורגן,דרבוקה,פסנתר

coullette

New member
^_^

בריכה או ים?
ים פירות או ירקות?
ירקות עכבר או מקלדת?
מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?
מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?
מה??? אנגלית סינרגיה או משינה?
משינה נינט טייב או מירי מסיקה?
לא זה ולא זה אוונסנס או דפש מוד?
אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?
בבית בריכה או ים?
ים.יא סתומה שאלת את זה כבר! באולינג או מסעדה?
מסעדה סרט או הופעת מוזיקה?
הופעה מסנג'ר או אי סי קיו?
אייסיקיו פוקס או טי אנ טי?
פוקס קסטרו או רנואר?
קסטרו גיטרה או תופים?
גיטרה (חשמלית!) חליל או קלרינט?
קלרינט להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?
היפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?
עירונים למה אתה חושב ככה? צבע אהוב
ירוק ושחור סרט אהוב
אין תוכנית טלוויזיה אהובה
חברים שחקן אהוב
אין שחקנית
אין להקה
גרין דיי נירוונה ועוד זמר
אין זמרת
אין שם אהוב
דפנה צבע אהוב בבגדים?(למי שיש)
שחור ואדום חברה אהובה בבגדים(למי שיש)
אין כלי נגינה אהוב
גיטרה חשמלית פנדר סטארקוסטר מקסיקנית.

../images/Emo9.gifעונה..!!

בריכה או ים?בריכה פירות או ירקות?אממ..פרות עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?תלוי מוזיקה לועזית או ישראלית?ישראלית סינרגיה או משינה?אף חדד נינט טייב או מירי מסיקה?נינט אוונסנס או דפש מוד?אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?קולנוע בריכה או ים?בריכה..כבר היה ת'שאלהה באולינג או מסעדה?באולינג סרט או הופעת מוזיקה?סרט מסנג'ר או אי סי קיו?תלוי למהה פוקס או טי אנ טי?פוקס קסטרו או רנואר?שניהם גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט?חליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?תלוי העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?עירונים למה אתה חושב ככה?כי אני עירונית.. צבע אהוב: ורוד,כחול, תכלת סרט אהוב:גבר מי שמטפלת תוכנית טלוויזיה אהובה:אהבה מעבר לפינה..זו התוכנית היחידה שאני רואה שחקן אהוב:יהודה לוי שחקנית:מלי לוי להקה: זמר:אוהד אלישע
זמרת:שירי שם אהוב:יש הרבהה צבע אהוב בבגדים?(למי שיש)ורוד חברה אהובה בבגדים(למי שיש)פוקס כלי נגינה אהוב:איןן

נממ

בריכה או ים?בריכה פירות או ירקות? שניהם עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?מקוריים אם אפשר מוזיקה לועזית או אנגלית? חח אה אנגלית? סינרגיה או משינה? ממ לא בטוחה נינט טייב או מירי מסיקה?מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אוואנסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? גם וגם בריכה או ים?אמרתי בריכה
באולינג או מסעדה? ואי.. שניהם זה נחמד סרט או הופעת מוזיקה?שניהם מסנג'ר או אי סי קיו?מסנ פוקס או טי אנ טי?לא ידעת קסטרו או רנואר?לרנואר היו דברים יותר יפים לאחרונה גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט?חח לא בטוחה להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? וואי ממ גפ לא בטוחה העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? כל אחד זה משו אחר למה אתה חושב ככה?כי.. זה ברור לא
? למרות שכולם בני אדם ובלה בלה וכל זה חח
צבע אהוב- כחו לירוק סגול סרט אהוב- נערה בהפרעה תוכנית טלוויזיה אהובה- חברים אנג'ל מכושפות שחקן אהוב- בראד פיט וברוס וויליס שחקנית-אנג'לינה ג'ולי להקה- אוואנסנס היהודים לינקין פארק זמר- עברי לידר.. קצת רובי וויליאמס וכמה סולנים של להקות כמו היהודים וכו זמרת- אלאניס מוריסט.. הסולנית של היהודים ועוד שם אהוב- לא ידעת.. צבע אהוב בבגדים?(למי שיש) ממ כחול בשביל ג'ינס וטי שרטים בורוד ושחור חברה אהובה בבגדים(למי שיש) ממ אינממש מועדפת כלי נגינה אהוב- גיטרה.. אם הייתי יודעת לנגן

רונוש12

New member
עונה עונה!!

זה או זה בריכה או ים?שניהם פירות או ירקות?פירות עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית?לועזית זה אנגלית>-< סינרגיה או משינה?סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה?לא שומעת אפחת מהן אוונסנס או דפש מוד?מה?! סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?בקולנוע.. בריכה או ים?נו כמה פעמים אמרתי כבר למעלה!!! באולינג או מסעדה?באולינג סרט או הופעת מוזיקה?שניהם מסנג'ר או אי סי קיו?מסן פוקס או טי אנ טי?שניהם קסטרו או רנואר?קסטרו גיטרה או תופים?שניהם חליל או קלרינט?אפחד להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?אפחד מהם..ספורטיבי העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?העירונים למה אתה חושב ככה?כי אני עירונית
צבע אהוב?ורוד סרט אהוב?לאדעת תוכנית טלוויזיה אהובה?פיק אפ וטלנובלה בע"מ שחקן אהוב?בראד פיט,צ'אד מייקל מוריי שחקנית?אנג'לינה ג'ולי להקה?גריןדיי זמר?אין זמרת?אבריל לאבין שם אהוב?של בת רוני של בן עידו צבע אהוב בבגדים?(למי שיש)?צבעים בהירים חברה אהובה בבגדים(למי שיש)?יש לי הרבה
כלי נגינה אהוב?גיטרה ותופים

מיקמיק 1

New member
עונה..

זה או זה בריכה או ים?אני מעדיפה יותר את הים אבל גם בריכה אני אוהבת.. פירות או ירקות?שניהם אבל יותר פירות. עכבר או מקלדת?שניהם. דיסקים צרובים או מקורים?מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?אנגלית סינרגיה או משינה?משינה נינט טייב או מירי מסיקה?נינט טייב
אני פשוטט מטורפפתת עליה!! אוונסנס או דפש מוד?אף אחד.. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?סרט בקולנוע בריכה או ים?כבר שאלת את זה..חחח..טוב נו אני מעדיפה יותר את הים אבל גם בריכה זה בסדר.. באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוזיקה מסנג'ר או אי סי קיו?איסיקיו פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר?רנואר גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט?חליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?יפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?שניהם כל אחד וכל מה שהוא חושב.. למה אתה חושב ככה? כי לכל אחד יש דעה אישית וכל אחד יכול להעדיף מה שבא לו.. צבע אהוב- תכלת סרט אהוב- יש הרבה תוכנית טלוויזיה אהובה-
השיר שלנו
שחקן אהוב- רן דנקר ויובל אברמוביץ'.!! שחקנית- נינט טייב, אליענה בקייר, מיה דגן ויעל שרוני להקה- היהודים זמר- רן דנקר.. זמרת- נינט טייב!! שם אהוב- נינט, אוריין,אור,מאי ועוד.. צבע אהוב בבגדים?(למי שיש)- ורוד ותכלת וגם לבן חברה אהובה בבגדים(למי שיש)-יש לי הרבה חברות אהובות.. כלי נגינה אהוב- גיטרה וזהו

xXSock FairyXx

New member
עונה../images/Emo9.gif

בריכה או ים
לא זה ולא זה
פירות או ירקות
פירות.יאמי ^____^ עכבר או מקלדת
מקלדת
דיסקים צרובים או מקורים
צרובים-מקוריים גם יקרים וגם נשרטים תמיד
מוזיקה לועזית או אנגלית
huh?
אוקי-אנגלית. סינרגיה או משינה
אף להקה
נינט טייב או מירי מסיקה
אף אחת
אוונסנס או דפש מוד
^^;; אוונסנס. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן
תלוי,איפה.מתי.איך. באולינג או מסעדה
מסעדה. סרט או הופעת מוזיקה
הופעה
פוגואים
מסנג'ר או אי סי קיו
מסנג'ר. פוקס או טי אנ טי
לא אכפת לי כ"כ >_< קסטרו או רנואר
רנואר. גיטרה או תופים
גיטרה
חליל או קלרינט
חליל. להתלבש כמו קיבוצניק או יפים|יפים?
העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים
עירונים?
למה אתה חושב ככה
WTF? צבע אהוב
שחור & אדום & סגול & כחול. סרט אהוב
"13" תוכנית טלוויזיה אהובה
אין לי. שחקן אהוב
ג'וני דפ
שחקנית
קירסטין דאנסט. להקה
שאלה מזדיינת
זמר
אלכסיי מ-COB זמרת
ג'סיקה מ-Jack off Jill טארייה מ-Nightwish וכריסטינה מ-Lacuna Coil. שם אהוב
איי דונט נוא
צבע אהוב בבגדים?(למי שיש)שחור & אדום & סגול כהה. חברה אהובה בבגדים(למי שיש)"Fairy Goth Mother" כלי נגינה אהוב:Guitar

עונה

בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? צרוב מוזיקה לועזית או ישראלית? תלוי סינרגיה או משינה? שו סינרגיה? נינט טייב או מירי מסיקה? נינט נראלי אוונסנס או דפש מוד? מה? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנועע..הכי צחוקיםם בריכה או ים? היה כבר לא? באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? מוזיקה תלוי של מי... מסנג'ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? טי אנ טי קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? שו קלרינט? כשאני אדע מזה אני אענה להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? העירונים למה אתה חושב ככה? בואו נחשוב... אולי כי אני עירונית? יופי חכמים שלי צבע אהוב: ורוד לבן אדום כחול תכלת סרט אהוב: אממ לאדעת תוכנית טלוויזיה אהובה: עיר התינוקות חיחיחי סתםם שחקן אהוב: אין שחקנית: כנ"ל להקה: כנ"ל לכנ"ל זמר: כנ"ל לכנ"ל לכנ"ל זמרת: גםם אין שם אהוב: סתיו, והשם שלי:) צבע אהוב בבגדים?(למי שיש): לבן חברה אהובה בבגדים(למי שיש) כלי נגינה אהוב: אין

למעלה