מר בגיניסט:
אני מתפלא עליך,שאינך מבין מה קורה כאן.בכלל לא מדובר בעניין פוליטי.העיקרון שעמד מאחורי החלטות הועדה היה,שכל זמן שמדובר בהפגנות-ולא משנה מהו תוכנן,אין שום סיבה שבעולם,ששוטרים יפעילו צלפים,כנגד המפגינים.עובדה שנרצחו 13 אנשים באופן מקרי,ולא כאילו שסיכנו חיים של שוטרים,אם היו כאלו. המשטרה טענה שלא ייתכן שיחסמו כבישים במדינה.אבל האם היא השתמשה בגז מדמיע,למשל,בכדי לפנות את המפגינים?למה כשחוגים שונים מפגינים,וחוסמים כבישים (למשל החרדים בירושליים,ואחרים),המשטרה נמנעת מלהגיע לעימות איתם בכל מחיר,וגם עם יש עימות,הפינוי בכח לא נעשה תוך שימוש בכדורים חיים??? (וטוב שכך). מדוע כשמתנחלים מכים חיילים,הם "מקבלים זאת בהבנה"? אין לי ספק,שאת ההפגנות הללו ניתן היה להפסיק,מבלי שישפך דם ! והרי באינתיפאדה הראשונה,היו מהומות קשות של פלסטינים,במשך שנה וחצי,ובכולן נהרגו כ-160 פלסטינים. פה לצערי,הגורם ששיחק תפקיד היה "ערבי טוב זה ערבי מת".כל הקשת הפוליטית,מלבד המפלגות הערביות,והימין הקיצוני,מקבלת את מסקנות הועדה,עם הסתיגויות אילו או אחרות.זה אומר דרשיני. אני מקבל כמחמאה את העובדה,שכל חודשיים אתה שולח אותי ושכמותי,לפסיכיאטרים ולפסיכולוגים.זה מה שמוכיח שאין לך תשובה ענינית,לתת לי.