וסתם נחמד

וסתם נחמד

שאלה מספר פסיכו': "חברת כוח-אדם הפנתה לחברת "תפוז" 50% מהפונים אליה, ואת השאר הפנתה לחברת "קסם"..." גרם לי לחייך לרגע

Gizmo16

New member
אכן אכן-../images/Emo28.gif

למה לעזאזל את מסתכלת בספרי פסיכומטרי
אני עושה קורס פסיכומטרי (גם את, ברוטוס
) והייתה לי את השאלה הזאת באיזה מבחן או אימון או משהו
זה נורא שיעשע אותי
וגם הצלחתי אותה^_^ אם אני זוכרת היה מדובר שם בעריקים שעברו אח"כ מהחברה שלי לתפוז ומתפוז אליי...

Gizmo16

New member
ככככןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

זה רשמית הופך לשרשור פסיכומטרי
קידום תיכון.. זה באמת המון יותר זול
איך הולך בינתיים
מה הנושא הכי אהוב עלייך
(אפשר לראות שהיגיון בטח
זה כמו ששנה שעברה היה לך עם הכימיה וכל זה
) אני ממש אוהבת אלגברה- חפיפה, ממוצע, אחוזים... נושאים כאלה מגניבים^_^ עיקרון הסוציאליזם

עיעכגעג

אל תשווי כימיה אורגאנית לנושאי פסיכומטרי נחותים
בעחס. אני לא אוהבת היגיון, זה פשוט נכנס לי לחיים בגלל התרגול...וזה יחסית יותר קל לי כי ישנתי טוב לפני השעור של זה, או משהו. האמת שאני די מחבבת את הקטע של ללמוד מילים חדשות (בעברית, באנגלית זה קשה מדי כי אין את הקטע של שורשים). אבל את שאר התחומים אני לומדת בלי הרבה רצון.
חוץ מזה שהשאלות בממוצע נורא התעללו בי כרגע, ניסיתי דברים מסובכים כשהתשובה היתה בעצם ממש פשוטה, וזה גרם לי לרצות לקרוע באלימות את הספר

Gizmo16

New member
כן, אני די הבנתי את הרעיון..../images/Emo28.gif

שכל שאלה שם אמורה בעיקרון לקחת דקה, אז אם זה לוקח יותר- כנראה יש דרך פשוטה יותר לעשות את זה

המדריך שלנו כל הזמן אומר שלא נחשוב

בבחינה, ואז שכן נחשוב - מאוד שנוי במחלוקת עם עצמו.... דווקא הגעתי למסקנה שללמוד מילים באנגלית זה יותר מקל, כי המון מילים זו אותה מילה עם מוספיות ותחיליות, וגם המון מילים אחרות מוכרות לי כבר (באנגלית).... בערבית הולך לי בסדר, למרות שזה הכל גושפנקה אחת גדולה
(גושפקנה זה לא אישור או חותם - זה קקי
)

:>

כשהייתי בכיתה ג', אחי הגדול למד לפסיכומטרי. נורא אהבתי את החלק המילולי. אני והוא היינו מסיימים את החלק המילולי באותו זמן, בערך (לא את כולו, פרקים מסויימים). נורא אהבתי את הספר הענקי הזה, הייתי נשכבת על הספה בסלון ומבלה שעות בקריאתו. במיוחד אהבתי את תרשימי הזרימה, את ההגיון בהם. גם את המילון תמיד קראתי. אנגלית לא ידעתי בכיתה ג', ומתמטיקה לא אהבתי אפעם, אבל ההישגים שלי דמו באופן חשוד לזה של אחי (שגדול ממני ב-12 שנה. פחות חודשיים, נו). אמש הוא התקשר לפלאפוני (הוא נוהג לעשות אתזה, לדרוש בשלומה של אחותו סרבנית השיחות ולבדוק שהיא לא במצברוח אובדני כזה או אחר), והתחלתי להתלונן בפניו- אעע, אילן, אני כזו דפוקה. ;; לו רק הייתי לומדת לבגרויות. ;; מזה הממוצע הזה? 96? זה שווה לתחת. ;; -זה לא ממוצע רע. -רגע, מה היה הממוצע שלך, בכלל? >.> -70. *פאוזה קצרה בה אני מעכלת את המידע* -מה, מה 70, מה?! איך (נאמר בטון פאקצתי והסטרי של לימור שכעת קמה משינתה)?! -כנראה חשבתי שכל התעודה צריכה להיות 7, אנא עראף. ואז נזכרתי איך צחקתי על שני אחיי שקרעו את התחת ונכשלו ב-3 יח"ל מת'. לא שזה ממש משנה, בהתחשב בעבודה הנוכחית (והשווה משהו), של אחי הגדול. מי משאיל לי ספר פסיכומטרי? אני רוצה לראות אם אני אהנה מזה כמו לפני 10 שנים. הפעם אני גם יודעת לקרוא ולדבר אנגלית, אפילו.

Gizmo16

New member
^^../images/Emo28.gif

בשמחה אלווה לך, רק שהוא מלא בשרבוטים כי השיטה של הפסיכומטרי: כמה שהדף יותר מקושקש, עבדת יותר קשה
אגב, זה מסביר את הממוצע 96
ילדה שאוהבת לקרוא בספר פסיכומטרי זה בהחלט משהו מיוחד
בכולופן, בשבילך לימורו, אסחוב בשמחה 1000 עמודים בתיקי, אבל אני לא מסכימה לקחת אותם בחזרה

אעע. ;;

הייתי בערך 120 ס"מ, אי אז, בכיתה ג', אולי קצת יותר, והספר היה לי נורא כבד- לא מבחינה תוכנית, הוא פשוט הכאיב לי בגלל משקלו. זה היה מעניין להחריד- לא עוד ספר עלילתי, כמו אלה שקראתי אז בשקיקה (פעמיים בשבוע לספרייה, בכל פעם שלושה ספרים. :>>>>). יופי, עכשיו כולי מלאת התרגשות לקבל את הספר, אני בטח אסתגר עימו ואצא רק לאחר שעתיים (כמו עם ה'מרק', אצל סיגל. איזה ספר מעניין, שיאללה). טיהיהיהי~ תודה. :>>>>

יא גאון../images/Emo70.gif

77%... 10 טעויות בכמותי 5 ו5 באנגלית ומילולי (ד"T אני מחשב ע"פ תשובות נכונות חלקי התשובות הלא נכונות, לא לפי משקל הפרקים
) במכחן שהיה בבית לפני הסימולציה הוצאתי 80

Gizmo16

New member
מזתומרת אתה מחשב?../images/Emo28.gif

הרי המורה נותן דף עם ציון..

אה כבר קבלת../images/Emo35.gif

אה אנחנו במפגש אחד אחרי כולם (בטלו לנו את זה שהיה אמור להיות בט' באב
)... חשבתי בבית את התשובות שהקפתי במחברת, יהיה מצחיק אם זה לא אותו דבר כמו שהמדריך ייתן לי

Gizmo16

New member
אתה יודע אבל..../images/Emo28.gif

שכמותי ומילולי מקבלים 40% כל אחד, כן

כן....

אבל אנגלית זה יותר שווה... חח מזכיר יל שהמדריך סיפר לנו בהתחלה שמעל 134 נק' באנגלית זה פטור מקורסי אנגלית באונ', ומתחת ל84 זה פטור מהאונ'
... גם אצלכם למדריך היו דגמי מטוסים שהוא בנה והרס
כי החלטנו שכל הסיפורים האלה (שרה נמו וכיוב) הם סיפורים שמלמדים אותם
(פרט לשרה ונמו
)

Gizmo16

New member
לגמרייייייי כולם כולם ככה../images/Emo28.gif

אני כבר מהשיעור הראשון ידעתי את זה כי נופר סיפרה לי על הדוגמה של "גלעד פרידמן" שלא היה עושה מדליה בלי אימון אימון אימון, וכל הבולשיט הזה... וגם לנו היה את הדגמי מטוסים, וגם לנו הוא אמר את ה"בדיחה" המשעשעת עם ה"פטור מהאוניברסיטה"... שום דבר שם זה לא שלהם, אל דאגה

מתי המבחן שלכם?../images/Emo99.gif

היי ! לכולם. אניייייייי גם עושה קידומיישן ו... לא לימדו אותי כפל וחילוק. נא, חיבור וחיסור זה גם משהו-- וזה מתחיל רק ב 10/10!!!!!!!! כלומר המבחן בראשון לינואר.

למעלה