וסיכום תוצאות!

Optimus_Prime

New member
וסיכום תוצאות!

כתבתי את התשובות , ואת ההתנצלות (
) בשרשור על החידון, הוא לא קופץ יותר. בכל אופן, שוב סליחה (נא להאדים את המנצח לשבוע כמתוכנן! ולי לשים כמה ימים אקסטרה על החשבון..
) והתוצאות הן... : Saint John - שלוש תשובות נכונות! 7,10,14! bart simson - שלוש תשובות נכונות! 5 , 13 וצל"ש מיוחד על 11 - חשבתי על ההוא מהקומנדו הישראלי, לא ציפיתי שמישהו יזכור.. אפילו לא כתבתי את זה בתשובות (זילזלתי וחטפתי את זה בפרצוף
) והזוכה הוא מכור לסיינפלד - 1,2,3,4,6,8,9,12,15,16 - סה"כ 10 תשובות נכונות! כל הכבוד, עבודה מצוינת! (
רק מה זו המרידה הזו ? חכה לתשובות...
) אחלה השתתפות ואחלה דיון על הדרבי..עד הפעם הבאה...

j crew

New member
יכול להיות שטעיתי בקשר לסיינפלד?!!!

גרי יותר מבוגר מגורג? לא להפך? אני מבקש הוכחה!!! ואם טעיתי הכל באשמת המבחנים

Darth Tomer

New member
ג'רי יותר מבוגר מג'ורג' ב-4 חודשים

בפרק שבו ג'רי מתלונן שקני בניה רוכב על ההצלחה שלו (לא זוכר את שם הפרק) ג'ורג' אומר לג'רי שבניה הוא קולו של הדור החדש. בתשובה ג'רי עונה שההבדל ביניהם הוא 4 חודשים.

j crew

New member
זה הפרק הראשון עונה 9 the voice

זכרתי את זה משום מה הפוך נו מילא

Carpet Crawler

New member
תיקון

אתה מתכוון לפרק "The Butter Shave", שאכן היה הראשון בעונה 9. "The Voice" הוא הפרק השני בעונה, ולא בו מדובר.

omriflo

New member
נכון, איך היכן נאמר שדווקא ג'רי מבוגר יותר?

לא אישית לא זוכר אם אי פעם נאמר זאת במפורש (בפרק המדובר ג'ורג' אומר שקניה הוא קול של דור חדש, הדור שלו, אך זה כמובן לא אומר שהוא בהכרח צעיר יותר). האם ישנו ציטוט נוסף?

bart simpson75

New member
כן, ג'רי אומר את זה במהלך הויכוח עם ג'ורג'

אחרי שג'ורג' אומר שקני מייצג את הדור שלו, ג'רי אומר לו שהוא מבוגר ממנו רק בארבעה חודשים.

omriflo

New member
איפה?

George: Ah, you still going on in front of Bania, eh? Jerry: That's right, and I'll tell you what. I'm feeling a little off. George: What are you talking about? You're not! Jerry: That's right, I'm taking a dive. George: You're throwing the set? Jerry: I'm laying down! Then let's see how he does up there, without all the assistance. George: Listen Jerry. Bania's voice is the voice of a new generation. My generation. Jerry: We're four months apart. George: nevertheless. His time has come. George: Now if you will kindly help me unwedge my front wheel, I'll be on my way.​

Darth Tomer

New member
הוא לא אמר את זה ישירות

אבל אפשר להבין, כי ג'ורג' אומר שבניה הוא קולו של הדור החדש, הדור של ג'ורג'. אפשר להבין מזה שדור חדש=צעיר יותר מדורו של ג'רי.

bart simpson75

New member
טועה, הוא אמר את זה בוודאות

במהלך הויכוח, ג'ורג' אומר לו שבניה הוא קולו של הדור הצעיר ומציין שהוא צעיר יותר מג'רי, ואז ג'רי צורח בקולו הדקיק : "רק בארבעה חודשים!"

Wish Master13

New member
שאלה בקשר לחידון

לא השתתפתי הרבה זמן. טכנית, אסור להשתמש בחיפוש באינטרנט\צפייה חוזרת בפרקים\תסריטים בזמן שעונים על התשובות? כלומר, הכל מידע כללי מהראש? כי אם ניתן להעזר ואנשים כן נעזרים זה הורס הכל וגם הופך את החידון להרבה יותר קל.

j crew

New member
מה הטעם בלחפש באינטרנט

אני לפחות עונה על על השאלות בפעם אחת בתשובה אחת רק על סמך הזיכרון אז נכון שלוקח לי קצת יותר זמן וכביכול אני מפסיד שאני לא מקבל נקודות אבל מי עושה את זה בשביל לנצח? בגלל זה גם תמיד טוב שיהיו שאלות שיהיה מאוד קשה למצוא תשובה עליהם באינטרנט

M C A

New member
...

אני גם נותן תשובות רק מהראש, מהזיכרון. אבל לא יודע, יש לי תחושה שלא כולם פועלים לפי הכלל הזה.

Wish Master13

New member
בכך אני מסכים

ובגלל זה רשמתי את ההודעה הזאת. אמור לקחת בערך 5-10 דקות לענות על החידון רק מהזכרון, ואני רואה שאנשים עונים במשך שעתיים על כל השאלות וזה נראה די חשוד (אולי מדיטציה להיכנס עמוק לזכרון לוקחת זמן?)

FuryUri

New member
האמת היא שגם אני חשבתי על זה...

בס"ד. וגם אני הרגשתי שזה מוגזם מדי הידע של אנשים בפרטים הממש ממש קטנים. מילא פרט פה ופרט שם...ואני לא מדבר על הפרטים הקטנים שקשורים לעלילה, אלא לפעמים יש שאלות כאלה שכדי לדעת את התשובה אליהם צריך או לדעת כל שניה בסדרה בע"פ, או לחפש באינטרנט
ומילא פה ושם לדעת את זה, סביר...חשבתי שאולי אני פשוט לא מספיק יודע אבל בהחלט יש הרגשה מוזרה שפתאום אחרי שעתיים-שלוש נזכרים
אבל... הווי דן כל אדם לכף זכות...

מתוך כל השאלות אני יכול לענות רק על חלק?

כי אין מצב שאני אדע את כולם

למעלה