ונפצח את הבוקר עם....

s h o o s h a

New member
ונפצח את הבוקר עם....

איתי, אני, ויום ההולדת שלי שחל בדיוק היום. אז,
מזל טוב לי!

שירקאן12

New member
אלפי ../images/Emo140.gifברכות ../images/Emo65.gifשושה

מאחל לך
הכי טוב בעולם.
כל טוב לך.
||כלנית

../images/Emo65.gifשושה../images/Emo140.gifיומולדת שמח לך../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

,,,, הקליקי על העוגה ,עצמי עיינייך והביעי משאלתך,, אריכות ימים טובה לך

ben 911

New member
../images/Emo49.gif שושה, הנה גם את גדלת בשנה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה מזל שהפעלתי את הקופסא...באמת התלבטתי להפעיל, לא להפעיל.
כי אני קצת ממהר לעבודה...
שושה, בואי תתקרבי, גם קצת תתכופפי...
כדי שאוכל לחבקותך לנשקותך ולאחל לך.... מה לאחל לך? מזתומרת מה לאחל לך? לאחל לך שתמצאי השנה את... בן הזוג (כמעט כתבתי את בן הז~~ה
) הנשמה התאומה שלך..
שיהיה גבוה, חכם, עשיר, חתיך, בלי ילדים, בלי נשים, בלי עיניינים, ושיהיה כחול עם עיניים בלונדיניות. ושאת תהי בריאה בגופך ובנפשך, עצמאית מבוססת שאינה תלותית. כדי שיהיה לכם כוח להתאחד ולעשות ככל העולה על רוחכם..אולי גם קצת ילדים. כי המדינה שלנו זקוקה לעוד אזרחים טובים.. מי יתן וכל אלה יתגשמו עוד השנה הזאת אמן.
נ.ב. אם נסחפתי והיגזמתי טיפה, זה רק בגלל שאני מאד מחבבותך שוש.

s h o o s h a

New member
נו, אם ברכות כאלו- מי צריך עוד

ממש אין לי בעיה עם הכחול והעיניים הבלונדיניות, בטח שלא עם הגובה, החוכמה, העושר והחתיכיות. [אבל איפה מוצאים אחד כזה....] ורק עם לאו אחד מוחלט- ילדים בןבן, אני את תרומתי לעם והאומה כבר נתתי, ובגדול! עכשיו התור שלי 'להיתרם'
ואפילו אם קצת נסחפת, זה לא ממש איכפת לי כי גם אני מאד מחבבתותך בן

אולגה פ

New member
מזל טוב לך - s h o o s h a- ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

שיתגשמו כל משאלות לבך-

מזל טוב

שיהיו ימייך מלאים באור ואהבה ותזכי לימים טובים יותר לחיות ברווה ובשפע מידיו של הבורא שהוא יעזור לך לשגשג ולחיות כפי שאת רוצה ומאמינה ושיתגשמו משאלות לבך לטובה ולברכה בהמון אהבה מאחלת הנסיכה

s h o o s h a

New member
נסיכה יקרה

תודה תודה ומי ייתן וכל איחולייך לי יתגשמו גם לך ועבורך.

kiki35

New member
היי שושה

אינינו מכירות אבל מדי פעם מציצה כאן וקוראת, מזל טוב ליום הולדתך ושיהיה לך רק טוב, משפט חביב? " תעשי חיים בחיים כי מהחיים האלה בחיים לא יוצאים בחיים" כבד קצת לבוקר אז תקראי בצהרים, ואליך בן בוקר טוב, אמנם הפורום נקרא הכרויות אבל אני לא חושבת שהכונה למצוא בני זוג אלא לשתף אנשים שאינך מכיר בקורותיך ויש בזה משהו מפתה מעט כי אתה לא צריך מסכה, לא צריך לעמוד על המשמר של מה יאמרו, במי פגעת, ויש לך במה עם אנשים שבעיקר יפרגנו לך כי אתה לא מהווה תחרות לאף אחד, רק שתוף ואחווה. תמשיכו להנות ולחלוק ואני אוסיף מילה מידי פעם. ימים נפלאים לכולכם.

s h o o s h a

New member
החיים

אכן כן, החלטתי באופן סופי ובלתי משתמע לשתי פנים שאני חיה את החיים! תודה על האיחולים

צלליתה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo41.gifלשושה../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif

ברכות ליום הולדתך הרבה בריאות ואושר

גאיה ק

New member
הופ הופ טרללה

המון שמחה לך,שושה יקרה,ביום חגך ובכלל ! מי יתן ותשבעי נחת לרוב וחלומותייך הנוכחיים יתגשמו בקרוב. שחייך יהיו מלאים (בקצת פחות עבודה) ומהנים. שיהיה בך הרצון,הכח והאומץ להמשיך לעמוד "על המשמר" גם ללא הפורום נגד אלימות המדובר והעיקר שהבריאות תשכון במעונך. הרבה מזל וטוב ! קבלי את השיר האהוב עלי ביותר מכל שירי יומולדת ולא שוכחת את בקשתך שתופיע מיד בהמשך.

s h o o s h a

New member
והרי כל מילה שלי לא תספיק

כבר אמרתי יותר מפעם אחת ואין לי בעיה לחזור על כך שוב- שמחה שמחה שזכיתי להכיר אשה כמוך!

למעלה