ונמשיך עם השיירה.

FM_the_Weird

New member
ונמשיך עם השיירה.

עציו של היער הגדול אינת´ארה עמדו בירקותם ופרשו את ענפיהם אל השמש הזהובה. השקט העתיק של היער הופר רק על ידי ציוץ הציפורים שנשמע מדי פעם. הכל היה שלו מאוד ושקט, כה שקט עד כי יכולתם כמעט לשמוע את העצים בצמיחתם. אך לפתע נשמע קול אשר הפר את שלוות היער. קולם של בני אדם משוחחים. כל העצים עמדו מאזינים, ענפיהם רוטטים בהתרגשות. אנשים לא נראו ביער זה זמן רב. אט אט התחזקו הקולות, ושיירה קטנה פרצה לה את דרכה אל קרחת היער. בראש השיירה רכבו על סוסים חומים שלושה בני אדם לוחמים, ראשיהם היו גלויים ושיערם הכהה התנופף ברוח הקלה. הם דיברו ביניהם בקולות רמים וצחקו. מאחוריהם רכבו שני גמדים על סוסונים מדובללים. אחד מהם היה בעל זקן שחור והשני בעל זקן אדום. הם לבשו בגדים אפרפרים אשר סימלו את נאמנותם למלכה, ואחד מהם החזיק בליזט. נראה שהם היו שקועים בויכוח ער. במאסף דילגו זוג סוסים, אחד לבן ואחד שחור. על הסוס הלבן רכב אלף גבוהה ושרירי, עם עיניים ירוקות ושיער בלונדיני שנצנץ בשמש. הוא לבש שריון קל ובגדים אדמדמים, סמלי מלכות האלפים הקרובה. על הסוס השחור רכבה, כשרגליה משתלשלות מצד אחד של הסוס, אישה בעלת מראה משונה. היא הייתה נמוכה ורזה, בעלת פנים מחודדים, שיער שחור ארוך, ועיניים שחורות, נוצצות ושובבות. מראה העיד עליה כי היא הייתה חצי שדונית. היא הייתה עטופה בבד בצבע כחול עמוק, והרכיבה מלפניה על הסוס השחור כפחם קנדר קטן, בעל עיניים סקרניות ומתרוצצות. תוך כדי רכיבה היא פרטה על נבל קטן וחינני וקולה הערב נישא למרחק בשירה. החבורה המשונה התקדמה זמן מה בתוך היער העתיק, ואז, מאחורי פיתול בשביל, נגלה לעיניהם אביר לבוש מה שנראה במבט ראשון כשריון שעמד על הקרקע וליטף את ראשו של סוס לבן. קולו של מהואירנין היה רם כתמיד. "מה שאומר," הוא הסביר לגמד שרכב לידו. "שאם אתה מנגן את את השיר הזה חצי טון יותר נמוך, מה שתקבל יהיה דומה לא מעט לקול שירת העוגים. אגב, בשונה מהדעה המקובלת, לרוב העוגים יש קול מדהים כשהם שרים. יצא לך פעם להיות נוכח באחד הטקסים שלהם לכבוד עוק´טארה, האלה הראשית שלהם? טוב, הטקס עצמו לא תורם הרבה לשלוות הנפש, עם כל קורבנות הדמים והכל (נו, היא בכל זאת אלת המלחמה), אבל שירת המקהלה שלהם לאחר מכן... פשוט אלוהי!" שכנו, אשר הקשיב לדבריו של מהואירנין כבר במשך כעשר שעות, ענה בנהימה מוסחת דעת. בשש השעות האחרונות הוא אפילו לא שמע את המילים שהרכיבו את המלל שנשפך עליו, ופשוט פלט נהימת הסכמה כל חצי שעה. לא שמהואירנין שם לב לכך: המוזיקה העסיקה אותו יותר מכל דבר אחר. ברגע זה השיירה נעצרה ותשומת ליבו של מהואירנין נדדה לכיוון מקור ההפרעה. את פניו של האדם שעמד מולם לא ניתן היה לראות בגלל מסכה שחורה שבסתירה אותם, אך לאחר מבט קרוב יותר, אנשי השיירה הבחינו שחליפת השריון לא הייתה חליפת שריון כלל, כי עם בד מבריק, מעיין גלימה אשר מתחת כפליה ניתן היה לראות נצנוץ עדין של מיתריל.... האיש הביט לכיוונם אך לא נראה היה שהוא מתכוון לזוז..... שירתה של מי שנראתה כחצי שדונית פסקה כשהבחינה באביר לבסוף. כל הסוסים כבר נעצרו בינתיים, והיא ירדה משלה בקפיצה גמישה. אחריה טיפס מטה הקנדר הקטן וקפץ לרצפה. “שלום!" היא הושיטה את ידה אל האיש בחיוך שדוני, עיניה מתנוצצות. "אנחנו המשלחת לשלום בין הגזעים השונים. ומי אתה?" האדם לא ענה אבל כאשר החצי שדונית התקרבה הוא עקל את שפתיו בחצי חיוך ולא זז. סוסו של מהואירנין צהל לפתע והתקרב בצעדים מהירים אל סוסו של "המפגע התעבורתי". להפתעת כולם, כולל "המפגע" עצמו, סוסו הגיב בצהלה דומה ונדמה כי השניים פתחו בשיחה מעמיקה ביניהם תוך שימוש בכל סוגי הצלילים שסוסים מסוגלים להשמיע. הבארד הביט בסוסו מספר שניות ואז קפץ ממנו בקלילות וניגש למכרו החדש. "נראה שזה ימשך זמן מה," הוא הושיט את ידו. "לא ידעתי שהיו עוד אנשים שהיו בקשר עם אחיו של פלמרו. מה שמך, ידידי?" האיש ירד גם הוא מסוסו. הוא לחץ את ידו של מהואירינין, אך עדיין לא אמר דבר. רק חייך את חיוכו המסתורי ועיניו הירוקות מתחת למסכה נצצו בעניין.

FM_the_Weird

New member
ברגע זה אונטר דחק את סוסו קדימה.

האלף היה מעוצבן קלות, למרות שפניו לא הראו זאת. הדבר האחרון שהיה חסר לשרירן אחרי עשר שעות של דיונים על יכולותיהם הקוליות של העוגים, האורכים ושאר מיני הגזעים, היו עשר שעות של דיונים עם מישהו שאפילו לא עונה. הוא נעצר ליד האביר. "טוב," הוא אמר בקולו הקר. "כל זה מרתק עד כדי דמעות, אבל הייתי מציע שתסביר את עצמך, או שתפסיק להפריע לתנועה." "אונטר!" קראה אליו בגינוי פירונה ונתנה לו מכה קטנה על ידו. "קצת נימוס אל זרים בבקשה!" אבל עיניה השדוניות נצצו בצחוק ניסתר אל האלף. "כן, גבירתי הנאווה." האלף הסתובב למחצה וקד קידה עמוקה. אך כשהחל להתיישר, חיוך ממזרי עלה על פניו, ובתנועה מהירה, תפס את השדונית והעיף אותה באוויר. "רק שחוששני שנימוסין זה לא הצד הכי חזק שלי." צעק לה בעודו פורס את ידיו בכדי לתפוס אותה לפני שתפגע ברצפה, אך מכרם החדש הקדים אותו. הוא תפס את השדונית בתנועה אבירית והניח אותה בעדינות על האדמה. עיניה של פירונה נצצו לעבר האיש בהערכה. "תודה," היא אמרה לו ונתנה לו נשיקה קטנה על המסכה, אך במבט מהיר לכיוון האלף היא ראתה שפניו של אונטר מקדירות, וניגשה אליו מהר. "אל תדאג," היא לחשה באוזנו, "אף ´אביר´ לא ייקח אותי ממך" והמשיכה לעמוד, נשענת על כתפו. ל´אביר´ גם לא היו כוונות כאלה. הביט בשדונית בפליאה ואף נרתע מהנשיקה. נראה היה שזו לא מצאה חן בעיניו. אך בשנייה הבאה כבר חזרה אליו שלוות הנפש והוא שלף את חרבו לכיוון האלף בתנועה אשר רמזה באופן ברור ביותר מה דעתו על אנשים שמתייחסים בצורה זו לגבירה. או לפחות ניסה לשלוף אותה. חרבו כבר עברה אל ידיו של הקנדר הקטן. "זו החרב שלך? היא ממש יפה. ומה זה הציורים האלו על הניצב שלה? נראה לי שכתוב כאן משהו. שניה, אם רק תיתן לי לקרוא - ´גורו מזעמי, זעם--" אך הוא לא הספיק לקרוא יותר, כי ה"אביר" חטף אותה מידו, והסמיק מתחת למסכה. "וואו היא ממש חשובה לך נכון?" המשיך צייצן מוך נעל בשטף "אם רק תוכל להחזיר לי אותה לשניה כדי שאוכל לקרוא את השאר... ומה יש לך פה?" הוא שאל, ופתח שקיק אשר לפני שניות מספר היה קשור גם הוא לחגורתו של האיש. כאשר התברר שהשקיק מכיל רק אוכל, איבד הקנדר את העניין וחזר לניסיונותיו להשיג את החרב, אך כעת ה"אביר" שמר עליה בקפידה. איושה קלה נשמעה מאחורי החבורה ודמות הגיחה לפתע. הדמות הייתה רכובה על סוס יפיפה, לבן כשלג, כה נחמד כי בכל מי שראה אותו התעורר חשק מיידי לנשק אותו על זרבוביתו. הדמות לבשה גלימות אדומות שהסתירו את פניה, כי ראו רק עיינים כחולות כשמיים בהירים וצלולים. על גבה היה תרמיל קטן, ובידה היה מטה עץ ארוך, מוזר ביותר. בצדו היו משובצות ששה אבני ספירים משובחות, על כל אחת מהם חרוטה אות-האותיות יצרו מילה אחת-טריסקל. בקצהו של המטה היה דגם מושלם של דרקון זהב שהתרומם ככל שיוכל, עד כי ראשו נראה גדול ביותר, פיו פעור לרווחה ותקועה בתוך פיו-אבן אדומה, חזקה, זוהרת מאוד. שהביטו על המטה היו סבורים ובטוחים החבורה כי עומד לפניהם מכשף, עד שראו משהו אשר שנה את דעתם. חגורה למותנה של הדמות הייתה חרב כסופה, מעוטרת בתחריטים של דרקונים נלחמים. ולידה פגיון קל ופשוט. אף מכשף בכל הארץ לא השתמש בחרב, ככל שהיה ידוע לאנשי החבורה. יד אחת של הדמות אחזה באוכף על סוסה, בעוד השנייה אחזה במפוחית מצופה נחושת. העיניים הכחולות הביטו בחבורה. ידה של הדמות הרפתה מן האוכף, והרידה את כיסוי ראשה. ראש נערה כבת 27 התגלה, עיניה כחולות ונוצצות ושערה השחור מתנופף ברוח. היא חייכה לעבר האנשים לפניה. הנערה העיפה שערה לאחורי כתפיה. חיוכה היה מקסים מאוד. היא סקרה את כל בני החבורה, ומבטה התעכב בחשק לעבר הנבל שבידיה של השדונית והחרב שבדיוק עברה מידיו של הקנדר אל ה"אביר". היא הניחה את מטהה בתוכך חור באוכף שמיועד לחרב, אך הוא התאים לו. היא הוציאה מתרמילה שקיק קטן, עשוי אריג שחור, ונובע ממנו ריח מתוק. היא אחזה חזק בשקיק, והניחה את המפוחית באחד מכיסיה הרבים. היא העבירה מבטה החוקר לעבר החבורה שוב. הפעם, עינה החדה קלטה את ידו של אחד הלוחמים נחה קרוב ביותר לחרבו. חיוכה נמוג, והיא הרפתה מעט מן אחיזתה בשקיק. היא חכתה לרגע הנכון להשליך לעבר החבורה את שארית תכולת השקיק, אם תצטרך.

FM_the_Weird

New member
למראה הנערה עצמה

והתנועה הדי מאיימת שלה, האביר נדרך כולו ושלח ידו אל החרב. עוד דמות באדום התקרבה ברכיבה ולחשה באלפית לאדומת הגלימה שמלפניה: "מי האנשים האלה? אסור לנו להתעכב. אני מאוד מקווה שהם לא מהמועצה..." הוסיפה בלחישה שקטה אף יותר. החבורה הבחינה שלדמות החדשה היו עיניים כחולות, מאוד דומות לאלו של הראשונה, אך היא לא נשאה פגיון או חרב, רק שקיקים ריחניים סביב חגורתה ומקל הליכה מעוטר בסלסולים, אותו אחזה ביד שלא אחזה במושכות. ידה נשלחה אל אחד השקיקים. האביר וכמה מבני החבורה נרתעו לאחור, כי ניתן היה לחוש בעוצמה שקרנה מהקוסמת. הנערה בעלת השיער השחור הניחה ידה בהרגעה על כתפה של השנייה. "חכי," ענתה לה בלחישה, באלפית. "ננסה לעבור בשקט. אם יתקפו," שאמרה זאת שתי אדומות הגלימות החזיקו בשקיקים בכוח רב. "נתקוף גם אנחנו. ואם יבואו בשלום," היא הביטה בלעג לעבר אותו לוחם שידו נחה ליד החרב. "אולי נעשה עסקה." באותו רגע האלף, שכנראה שמע כל מלה ומלה, אחז בחרבו חזק. שתי האדומות הבחינו בזה. ניכר באדומה, חסרת פגיון או חרב, שכעסה מאוד. הנערה השנייה לא זזה ולא נעה, אך זיק נוצץ של כעס עבר בעיניה היפות. כעבור כמה רגעים היה ברור שהנערה כועסת כחברתה. בעיניה הסתובבו מערבולות של כעס, והעוצמה שקרנה ממנה התמזגה עם העוצמה של חברתה, עד כי אפשר היה להרגיש במעין חום של כוח היוצא מהן. פירונה הסתכלה על שתי הנשים בהערצה. הם נראו נשים חזקות ובעלות עוצמה רבה, בדיוק כמו שהיא תמיד רצתה להיות. בעוד כל שאר החבורה קופאת במקומה ולא עושה דבר, היא התקדמה לעברן, ונשאה את עיניה אליהן. היא לא שמה לב שהאלף והאבירים שלחו את ידיהם אל החרבות. "שלום!" היא קראה בחביבות, "מי אתן? ומה אתן עושות ביער הזה? אנחנו המשלחת לשלום ושוויון בין הגזעים השונים, ואני בדרכנו לקונגרס היצורים." והיא הושיטה לראשונה את ידה. שתי הנשים הרפו מהשקיקים שאחזו בהם, והצעירה ביניהם, בעלת הפגיון, נאנחה לרווחה. הבוגרת יותר התקרבה לעבר החבורה וירדה מסוסה, אך לא הרפתה מהמטה שבידה. "שמי נוקסריה, ראש המסדר האדום במועצת המכשפים, וזאת אחותי הצעירה, טריסקל, קוסמת מתחילה." אמרה בקול רגוע ובוטח. "נשלחתי בידי טופיאה, ראש מועצת המכשפים, בכדי לעצור את דילטור, מכשף שחור גלימה שגנב כדור בדולח מכושף שמאפשר לו לשנות ולנסוע בזמן. ייקח זמן עד שיילמד להשתמש בו, מאחר והוא יועד לשימוש ראשי המסדרים, מה שמאפשר לנו חופש פעולה כרגע. פגשתי את אחותי בדרך, ואנו רוכבות ייחד, לעת עתה." טריסקל קפצה מסוסה, ואחזה אף היא במטה. "שלום. אחותי פגשה אותי ליד הר קולדלי, כאשר נמלטתי מפני חבורת עלפים שחושבת שכישוף הוא פשע זדוני ואסור." היא הביטה בחשש מה אל העלף, אך אחותה רמזה לה במבט להמשיך. "למזלי, אומנתי בחרב ולא רק בקסם. לאחר שהנפת החרב הרתיעה את רובם, הטלתי על השאר כישוף שנה, וברחתי כל עוד יש לי הזדמנות. בשעת המילוט פגשתי בנוקסריה. והמשכנו בדרכינו." היא העבירה את מבטה הנוקב מהחבורה לעבר אחותה, התקרבה לעברה ולחשה לאוזנה דבר מה שבני החבורה לא יכלו לשמוע. אך האלף הביט בהן בכעס, והשדונית הסתכלה עליהן במעין חיוך נסתר. רק אוזן חדה כשל אלף וכשל שדון (למרות שפירונה הייתה חצי שדונית) יכלה לשמוע את המשפט הקצר שאמרה טריסקל לנוקסריה. המשפט הקצר בידח, ככל הנראה, את השדונית, לעומת אונטר, אשר נראה מעוצבן לא מעט. היא החליטה להתעלם ממנו בינתיים, ובמקום זה פנתה שוב אל האחיות. "תוכלו לבוא איתנו," היא אמרה בידידות. "צבא גדול של יצורים עומד לבוא לקונגרס. אם המטרה שלכם ראויה הם יסכימו לעזור לכן." כעת, אונטר התקדם לעמוד ליד פירונה. למרות שלא הוציא את נשקו, את אחיזתו בחרב לא הרפה והמבט שזרק על הקוסמות התקשח עוד יותר, אם זה אפשרי כלל. "אבל לפני שזה יקרה, אני מאוד מציע שתורידו את הטונים. עד כמה שהחברה ההם שקטים," הוא נד בראשו לכיוון הלוחמים שעמדו בצד. "הם טובים במה שהם עושים. ואני יודע, אני לימדתי אותם." "אבל," הוסיף וכעת מבטו הפשיר מעט. " את האידיוטים שבטוחים שקסם הוא מקור כל הרוע, מעולם לא אהבתי. אז ללא שום קשר אל שתיכן, מה שלא יהיה רצונם, כל עוד יש לי מה לומר בעניין, הם לא יקבלו אותו." היו לו כנראה עוד דברים לומר, אך כאן מהואירנין נכנס לדבריו: הגמד, כרגיל, לא שם יותר מדי לב למתרחש סביבו. "שאלה לי אליכן, בנות," הוא התחיל בנימה עניינית. "באילו חומרים אתן משתמשות בשקיקים שלכן? לדעתי, אפשר לעשות מהדברים האלה קטורת נהדרת. אגב, קטורת, יצא למישהי מכן להשתתף בטקס חניכה קובולדי לצבא הברסרקים שלהם? פשוט מדהים. טוב, החניכה עצמה די אלימה ורוב המועמדים לא שורדים אותה, אבל מנגינות הקרב שמתנגנות שם הן יצירת אומנות. והקטורת יוצאת מהכלל. היא כמעט הביאה אותי לסף השתתפות בטקס, עד כמה שאני לא אלים." "מקטורת אין לי בשקיק הזה," אמרה טריסקל באדישות אל הגמד, והחזירה את שקיקה אל תרמילה. "אך," היא בדקה בתרמילה. "הנה לך." היא הוציאה מקטרת מגולפת בעץ היטב, והושיטה לעבר הגמד. "של בילגריד הזקן. פגשתי אותו בדרכיי, והוא נתן לי אותה. אף פעם לא היה לי מה לעשות איתה." היא לא אמרה דברים אילו כשמחה, ככועסת, כגאה או ביהירות. היא פשוט אמרה אותם. היא הביטה לעבר אונטר. "ובקשר אליך, אלף," אמרה בגסות. נוקסריה הניחה יד מרגיעה על שכמה. "איננו מפחדות לא ממך, ולא מחבריך." "וזאת הטעות הראשונה שלך." זרק אונטר בקול חרישי עד כדי כך שרק פירונה הצליחה לשמוע את מילותיו. "אך שמתי לב שאתה נועץ את מבטך במטות שבידינו", הוסיפה נוקסריה. "אין לך סיבה לחשוש - המטה שלי הוא מטה קסם של שלושת המסדרים, והמטה של טריסקל הוא מטה כישוף בעל כוחות קסם חלשים." ה"אביר" בינתיים התקדם גם הוא לקראת הקוסמות, עדיין דרוך ועם ידו על חרבו. נוקסריה לחשה דבר מה לאחותה ופנתה אל האביר: "אם אתה מסתיר דבר מה, חשוף אותו או שלא נהסס להשתמש בכוחותינו..." מבט האביר נעשה מסוכן עוד יותר מבעד למסכה ובפעם הראשונה מאז המפגש, הוא פצה פיו. קולו היה עדין וגבוהה מדי בשביל גבר ונשמע כאילו לא נעשה בו שימוש זמן רב. "קסמיכן לא יוכל להשפיע עליי..." הוא אמר באדישות, אך כל מי אדם שהיו לו אוזניים כלל יוכל היה לשמוע את הקור ואף איום במשפט זה. "מה גורם לך לחשוב כך?" שאלה אותו נוקסריה. היא חשה בקור שבקולו של האביר, התקרבה אל אחותה והוסיפה את ידה לאחיזה החזקה של אחותה במטה, עליו חרוט שמה.

FM_the_Weird

New member
כאן מהואירנין,

אשר בפיזור הנפש הרגיל שלו, בחן את המקטרת שנתנה לו והתעלם מכל דבר אחר המתרחש סביבו, נדד לעמוד ביניהם ופנה אל טריסקל. "האמת היא שהתכוונתי לקטורת ולא למקטרת, אבל..." הוא נשאר עפ פה פעור, אך שום צליל לא יצא ממנו. תוך שנייה, אבל, הוא התאושש. "עבודה פשוט מדהימה!!! מי גילף את הפלא הזה? אני מקווה שיצא לי לפגוש את האמן. ואני כבר לא מדבר על הקסמים הקטנים שמתחזקים אותה: ריחות ככל רצון המעשן, הארכת תוחלת חיי העשבים ועוד כהנה וכהנה. מדהים!!! הרבה יותר טוב מהמקטרת הנוכחית שלי. אני מודה לכן, גבירותיי, מקרב לב." ברגע זה ניגש אליו סוסו ונגע ברכות בכתפו. מהואירנין הסתובב וליטף את פלמרו בחיבה נראית לעין. “סיימתם את השיחה? משהו מעניין?" הסוס צהל מעט וזרק את ראשו מעט. "טוב", אמר הגמד, "תספר לי אחר-כך. יש כאן איום עקרוני? לא?" הוסיף לאחר תנועה נוספת של ראשו של פלמרו. "מצוין. אם כך, אני מציע שנמשיך. בזבנו כאן מספיק זמן." טריסקל חייכה לעברו של הגמד ופנתה שוב אל ה"אביר". :"איש זר," פניה הפכו רציניות ונוקשות. "אולי קסמים רגילים לא יפגעו בך, אך מטי בעל עוצמה רבה. וחוץ מכך," היא לטפה בחיבה את חרבה. "יש לנו דרכים אחרות מקסמים..." בני החבורה הביטו על השקיקים הרבים החגורים למותנה של נוקסריה ועל החרב והפגיון של טריסקל. "הזהר אביר." היא אמרה לו. "כי אינני חושבת שתוכל לפגוע בנו." "אינני חייב לכן שום הסבר, מכשפות. ולטובת כל אנשי השיירה לא אגלה את עצמי." הפעם הקור והאיום בקולו היה ברור וגם העובדה שלא היה זה קול גברי, אומנם עמוק וקר אך גם עדין וגבוה. פיו של אונטר התעקם לחיוך מזלזל. "מצוין." הוא אמר. "תישארו כאן ותסיימו את הקרב שלכם. אם המנצח ירצה להשיג אותנו, אנחנו זזים לכיוון הזה." הוא סימן ללוחמים שהחלו את תנועתם באיטיות לכיוון פנים היער. פירונה פתחה את פיה לומר משהו, אך מבטו של אונטר עצר אותה. היא משכה בכתפיה והצטרפה ללוחמים, מובילה את סוסה. אונטר הצטרף לשאר החבורה בתור מאסף, כשהוא מושך את מהואירנין אתו. טריסקל משכה מבטה מן האביר והביטה אל אונטר. "נוקסריה," היא אמרה לאחותה. "בואי נלך אחריהם-אולי הם יוכלו לעזור לנו... וחוץ מזה, מה יש לנו להפסיד. הרי יש כאלו שישמחו שנבוא." כשאמרה זאת היא הביטה בפירונה המביטה עליהם במבט המזכיר מעט געגוע ובמהואירנין שנפנף בשלום עם המקטרת החדשה שלו, מחייך בתודה. היא קפצה על סוסה הצחור ודהרה לעבר אונטר, על פניה הבעה מזלזלת, וחייכה לעברו חיוך מזויף. ---------------------- וואי, וואי, וואי. אורך הודעה מירבי 7000 תווים. ולנו יש מעל 14000. (לעזאזל, עשיתי חישוב לא נכון...) טוב, ממשיכים.

BlueBeIl

New member
איך זה יצא כזה ארוך????

תודה בכל אופן. פירונה נאנחה אנחה קטנה כשראתה שאונטר לא רוצה שתדבר עם שתי הנשים המענינות האלו. חבל. היא מאוד רצתה לדבר איתן. אבל מצד שני היא מאוד לא רצתה לעשות משהו בניגוד לרצונו של אונטר... אז היא התחילה להוליך את הסוס שלה לצידו. ואז היא שמעה מאחריה קול שהעקפיץ את ליבה משמחה. היא הקפידה שלא להסתובב, אהל הייתה בטוחה שהקוסמות ממשיכות ללכת אחריהן. יופי! אולי יש סיכוי ללמוד קצת כשפים חדשים. ---------------------------------------------------------- כאן אני חושבת שכדאי להסביר קצת את "טיב היחסים" בין אונטר לפירונה. הם נפגשו פעם ראשונה בתחילת המסע, כשכל החבורה התלכדה יחד. לפירונה יש את החולשות שלה - והגדולה שבהן היא החולשה לגברים חזקים ושרירנים. היא התאהבה בו מיד, והוא נמשך, בוא נגיד, אל אישיותה הכובשת והעליזה. האמת היא שהם בכלל לא מתאימים אחד לשני. בינתיים הם משהו משונה שנע בין ידידים לאוהבים, ואולי יתפתח בהמשך. הקנדר שהיא נושאת איתה הוא האחיין של אימה החורגת, שהתעקש לצאת איתה למסע ברגע ששמע עליו כשצותת לה ולאביה. היא לא הצליחה למנוע בעדו, ועם הזמן התרגלה לשטויות שלו, והוא אפילו די משעשע אותה, ומסייע להעביר את הזמן בנעימים.

אודין

New member
כשהמשיכו להתקדם, במאסף,

נעצרו טריסקל ונוקסריה ליד האביר לכאורה. "אם אתה קוסם עריק, עלי לדווח למועצה. כדאי שתגלה את עצמך, אם אתה לא רוצה להכנס לצרות."

טריסקל צחקה בקלילות

והביטה לעבר אחותה והאביר. "קוסם עריק-אולי..." היא צחקה שוב, והכניסה את המפוחית שהחזיקה לכיס בגלימתה. "האם תציג את עצמך?" היא לא נראתה מבוהלת ממנו וגם לא אחותה. מצב רוחה התרומם בהרבה (למרות שכל בני החבורה הבחינו במבט המצודד והלועג שזרקה לעבר העלף) והיא דהרה לעבר מהואירנין. "קטורת ביקשת?" היא שאלה אותו בחביבות. היא כנראה חיבבה את הגמד ואת השידונית. "הנה," היא זרקה אליו בקבוקון עץ מגולף זהה למקטרת. "נסה זאת." היא גם הוציאה מתיקה גזר משובח שהריח מעולה. "הנה לך, צחור שלג." היא אמרה לטפה את ראש הסוס בעדינות. היא הפסיקה לדהור במהירות גדולה והתקדמה באיטיות לעבר פירונה. "תהיתי," היא אמרה, בוחנת ממבט את הנבל שבידיה של פירונה. "אם הנבל שלך מכושף. היה לי ניסיון עם כלי נגינה מכושפים," פניה נראו כאילו נזכרו בחוויה חלומית, וידה נכנסה לתוך הכיס שלתוכו הכניסה את המפוחית, ונראה כאילו ידה אחזה חזק במשהו שם. "הנבל הזה נראה בדיוק כמו הנבל של סרוונה, המכשפה לבנת הגלימות. זוכרת, נוקסריה?" היא חייכה. אך כאשר ראתה את מבטו המגחך של אונטר, פניה הרצינו והחיוך נמוג. "ובכן," אמרה בקול שקול ורציני, שאכזב מעט את פירונה ומהואירנין. "לאן מועדות פנינו?" היא האיטה את צחור שלג (סוסה) עד שהייתה במאסף, עם אחותה.

BlueBeIl

New member
מל"ד: איך אני אמורה לענות לך כשאת

מתרחקת ממני? טוב לא חשוב. פירונה גם האטה את סוסה השחור וענתה לקוסמת: "מוזיקה היא קסם, ומשום כך כל כלי הנגינה מכושפים.... אבל לא, אין זה הקסם שאליו את מתכוונת. זה נבל פשוט, שאבי נתן לי ליום הולדתי השש עשרה..." היא הביטה על הנבל בחיבה, ופרטה על מיתריו ברכות. צליל רך עמד באויר לרגע, ואחר נמוג. "דרך אגב, שמי פירונה, וזה אונטר" היא הצביעה על העלף שהתעלם ממנה בינתיים "ואנחנו ממחוז בניפות´. מאיפה אתן?"

אני מצתרף.

פירונה הכלה לנגן ותוכי קטן, צהוב וחמוד הכל לשיר (לצפצף) לפי מנגינת הנבל כשהוא נעמד על כתפה מל"ד עם מישהו מחליט לאמץ את התוכי אז שיקרא לו ג´ו והוא תוכון קטן ששוכל 40 גר"ם (כמו התוכי שלי)

לא חשוב אני ישחק את הגמד

והתוכי יהיה שלו והכוונה שמישהו יאמץ את התוכי שאני ישחק כמו שמישהו במציאות מאמץ כלב אבל הוא לא הכלב... (לא תמיד)

תמחקו את המל"ד!!!

"איזה חמוד" אמר הגמד אדום הזקן מרים את תוכון על ושם אותו על הכתף "נקרא לך ג´ו" אמר בחיוך והתחיל לשחק עם התוכי

BlueBeIl

New member
(תוספת קטנה למה שכתבת)

הגמד השני, בעל הזקן האדום התנער מהתרדמה ששקע בה תוך כדי הנאום הארוך על יכולות מוזקליות של יצורים שונים ומשונים למראה התוכי הקטן. "איזה חמוד" הוא אמר בחיבה,הרים את תוכון בזהירות מעל כתפה של פירונה, שלא כל כך התלהבה מציפורים, ושם אותו על הכתף "נקרא לך ג´ו" אמר בחיוך והתחיל לשחק איתו עם ענף קטן.

ayana

New member
האביר הביט בנוקסריה במבט ...

ספק בוחן ספק מאיים.... "אנני חייב שום הסברים, במיוחד לא לאלו המנסים לאיים עלי " קולו היה אדיש אך נוקסריה הבחינה בקלות בשנא והתגרות אשר בקולו... השמש החלה לשקוע (אני מקווה שזה מתאים.......) והאביר עצר שוב ואמר בקול רם וכאילו מנסה להישמע גברי יותר... "מוטב שתקמו מחנה ותלונו כאן הלילה"

BlueBeIl

New member
מל"ד: כן, זה די מתאים,

כי בהתחלה השמש הייתה במרומי השמיים (צהריים) ואי אפשר לדעת כמה זמן התעקבנו בדיבורים... וגם יכול להיות שזה חורף, אז הלילה מגיע מוקדם.

FM_the_Weird

New member
אונטר זרק מבט לשמיים.

"יש משהו בדבריך." הוא אמר, אך המשיך בדרכו בשלווה. תוך כחמש דקות, הוא האט והצביע קדימה. "עוד כמאתיים מטרים לכיוון הזה יש קרחת יער שנוכל לעצור בה." הוא הודיע לאחרים ופנה לאביר. "אם אתה חושב לשלב את דרכך בדרכנו, מדומני שהגיע הזמן שנדבר." הוא סימן ללוחמים ללוות את החבורה לקרחת היער ורכב במאסף אם האביר. ------------------------------------------------ טוב, כאן החלטתך עד כמה האביר/ה מגלה על עצמו/ה. אונטר ידבר איתו בנימה רגועה ביותר, אך עניינית מאוד. (אין צורך לגולל את כל הסיפור בפורום.)

ayana

New member
האביר לא מיהר ונאר מאחור עם אונטר

"אל מה בדיוק חשבת?" שאל ´האביר´

FM_the_Weird

New member
"על כך שתספר לי מי אתה."

השיב האלף. "אני לא נוטה לעבוד עם אנשים שאיני יודע דבר עליהם. הבנתי שיש דברים שתרצה לשמור חסויים מהקוסמות ומי לא, אך אני חייב לדעת מי נמצא לצידי. או שתוכל ללכת בדרכך בנפרד מאתנו."

ayana

New member
"אין לי שום כוונה להשאר אתכם...."

"אך ישנה רק דרך אחת החוצה את היער" האביר דיבר באדישות אך הביט הישר לתוך עיניו של אונטר כמנסה לרמוז משהו....

אודין

New member
"אם יהיה עלינו ללכת באותה הדרך,"

אמרה נוקסריה, הופכת רצינית חזרה אחרי שאחותה סיימה לצחוק, "וגם אם זה לא היה כך, הייתי רוצה שתספר לנו מי אתה, בכל זאת. כמה שאתה מגלה פחות אנו חושדים שאתה מסתיר יותר." היא התקרבה לאחותה, שהתנתקה מהחבורה והצטרפה אליה. --------------- מל"ד: מה הראשי תיבות של מל"ד?

למעלה