ומתי ההורים ייפגשו?

A d i 23

New member
מה לא רלוונטי בדיוק ?!

ושוב, תשוחחי על הנושא עם ההורים שלך ותעלי את הרעיון.. לא מבינה מה הסיפור סביב זה..

שובבה24

New member
העלית נקודה טובה...

מתי לדעתכם מתאים שבני הזוג יראו את ההורים של הצדדים? אני שואלת שאלה בכללי... בקשר אליך... מתאים שהורים ייפגשו כשההורים עצמם אומרים לך או לחבר שלך או שההפך שהם רוצים להכיר אחד את השני... פשוט רק תזרמי עם החיים...הכי חשוב אם זה ההורים שלו אומרים לך...יכול להיות שאח שלו אמר את זה במקום ההורים שלו.תשאלי את החבר שלך.

עניין של הרגשה אישית של בני הזוג...

לי לא כזה מפריע שההורים לא מכירים את ההורים של בן זוגי מזה תשעה חודשים, אני מניחה שיגיע הזמן והם יכירו כשהקשר יתפתח לכיוונים חדשים- כשנעבור לגור ביחד, ואולי אפילו חתונה, מי יודע
.

צ'מעו סיפור

בחור אחד,משכיל חכם ומספיק אנטליגנט..שידכו לו מישהי שהיא קרובת משפחה רחוקה שלו. אז הוא,עם כל הג'מעה המשפחתית שלו,הלכו לבית של אותה בחורה..בפגישה הראשונה של השניים יחד. כל המישפוחה היו צריכים להיות איתו ברגע של ההחלטה האם היא נראית לו או לא,ויש לציין שלא מדובר בבחור דתי או משהו,בחור באמת מוצלח.. פרמיטיביות לשמה!

ובכן,

הסתבר שהיא מצאה חן בעיניו,וגם הוא בעניה..הם יצאו מספר פעמים,עד שהוא התחיל לזלזל (מרשה לעצמו-חתיך הורס),הבחורה רצתה והם יוצאים להם פה ושם אבל המשפחה שלו לוחצת עליו שימשיך להיות איתה בכיוון רציני.. הבחור בן 30!!! מישהו פה לא התבגר

למעלה