ומתי ההורים ייפגשו?

McBlack

New member
ומתי ההורים ייפגשו?

(אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים... בכל מקרה) אני עם חבר שלי כבר שנה וחצי, בת 17+ ובן 20+, אני מהצפון והוא מהדרום. אנחנו רציניים מאד אחד לגביי השנייה, מאוהבים וכל הסיפור. המשפחות שלנו עדיין לא נפגשו, ובפעם האחרונה שלי אצלו אח שלו העיר לי על העניין... אז רציתי לדעת, מה אתם חושבים? מתי מתאים שההורים ייפגשו? זה דבר הנקבע לפי הזוג או שלדעתכם יש מגבלת זמן שבה רצוי שהם ייתראו/לא ייתראו?
תודה לעונים

תגובה

לא כל-כך חיוני שההורים יפגשו, אלא לקראת החתונה. אמנם יתרום מאד לקשר, אם ההורים והאנשים הקרובים אליכם יכירו זה את זה ויצרו קשרים ביניהם במשולב בקשר שלכם. זה צריך לבוא מתוך רצון וענין בזה. אם אתם שנה וחצי ביחד, סביר שנפגשתם בבית. אם את מדברת עם הוריך על הקשר אתו, והם מכירים אותו, אפשרי שתציעי להם להכיר את הוריו.

nate2000

New member
קצת מוקדם לטעמי

תראי את עדיין בתיכון וצעירה הוא בצבא וצעיר גם כן. אני גם מניחה שמדובר באהבה ראשונה. לדעתי כל עוד אין הצהרת כוונות רשמית שאתם הולכים להתחתן בעתיד הקרוב ממש אין טעם. מניסיון זה רק ייצור מתחים.

nate2000

New member
לבריאות שיחיו בעננים

רק רצוי שירדו מהם כבר עכשיו ולא שההורים וכל המשפוחה המורחבת תוריד אותם, זה הרבה יותר כואב

McBlack

New member
אנחנו לא בעננים, וועו ווע, תרגיעו.

עשיתם מאיתנו זוג ארנבונים שמקפצים שלובי ידיים בשדות.

ממתי משפחות נפגשות?

בשני הקשרים הרציניים ארוכים (שנתיים כ"א) שהיו לי המשפחות מעולם לא נפגשו. למה הן צריכות להיפגש בכלל? מתי שהמשפחות ייפגשו אחרי אירוסין לדעתי. לא רואה טעם בכך שהמשפחות ייפגשו, יכירו וכו' ואולי שבועיים אח"כ תיפרדו (חס וחלילה כמובן)

abcd80

New member
זה לא חשוב אם ייפגשו או לא

אם אתם רוצים שהמשפחות שלכם יכירו אחת את השניה אז תעשו מפגשון קטן.. גם אני במערכת יחסים וההורים של שני הצדדים עדיין לא נפגשו..למה? כי פשוט אין צורך. לפני חתונה בטח יש צורך לעשות מפגש.. ודוגמא אחת מהחיים - אחותי ובעלה היו חברים כחמש שנים ורק במסיבת האירוסין המשפחה שלו והמשפחה שלי נפגשו לראשונה אצלנו בבית כשערכנו את הטקס.. אותו דבר גם אצל אחי וחברה שלו שהיו יחד 5 שנים ומעולם לא ראינו את המשפחה שלה. זה לא היה קריטי אצלם הכרות בין משפחות לכן השאלה זה האם אצלך זה חשוב מאוד? ואצל החבר שלך? אם לא , אז אין צורך במפגש לדעתי.

ChilD SouL

New member
אני דווקא חושבת ההפך משאר התגובות.

לי אישית חשוב שהמשפחה שלי תכיר את המשפחה של הבנזוג, ולא יומיים לפני החתונה ולא באופן שטחי כמו שמותיהם, גילם ובמה הם מתעסקים בחיים. כמובן שבמידה וגרים ב2 מקומות שונים זה קצת מסבך את העניינים, אבל עדיין... אני הייתי מעוניינת שבין המשפחות יהיה קשר טוב וחם. אני רואה איך ההורים של גיסתי בקשר עם ההורים שלי - מדברים בטלפון, מתייעצים, באים לבקר כשבא להם וממש יחס חם, טוב ואוהב - וזה כזה נהדר וכך זה גם צריך להיות לדעתי. [אולי בגלל שאנו חיים באותה העיר זה תורם... אבל עדיין...זה חשוב]

McBlack

New member
../images/Emo45.gifבדיוק דעתי.

ההורים של גיסי וההורים שלי הכירו עוד לפני התאריך לחתונה - אני זוכרת שהיינו נוסעים אליהם בסופ"שים (ואגב, גם הם גרים במרחק של יותר משעה נסיעה מכאן). אני חושבת שזה יכול רק לתרום לקשר... ככה שכשאני נוסעת אליו ההורים שלי ידעו בדיוק עם מי אני מתעסקת :) אני מאמינה שזאת טעות להפגיש אותם "בשביל החתונה", אבל אני לא בטוחה מתי הזמן המתאים להעלות את הנושא בפניהם... אולי לפני שעוברים לגור ביחד?

abcd80

New member
אם זאת דעתך אז למה את מתלבטת עדיין

תראי, אין נכון ואין לא נכון. התגובות פה זה דעות אישיות של כל אחד ומה שמתאים לכל אחד. אני למשל במערכת יחסים עם אותו קילומטרז כמו שלך ועוד לא נפגשו ההורים. מה שמתאים לי לא בהכרח מתאים לך ואין פה שום טעות שאנשים מסוימים רוצים להפגיש רק לפני החתונה. זו זכותם המלאה.

McBlack

New member
זה לא עניין של לטעות, זה עניין של

תיזמון. אולי יהיה ראוי יותר בעיניי ההורים שלי לפגוש את ההורים שלו רק לפני שנעבור לגור ביחד, או רק כשיהיה לנו ותק של שנתיים, אני לא יודעת... אולי כבר אדבר עם אחותי על העניין, אולי היא זוכרת.

A d i 23

New member
אני לא מבינה משהו..

למה את לא יכולה לדבר איתם ? זה לא הכי פשוט ? שהם יגידו לך מה הם חושבים.

A d i 23

New member
מה זה זמן מתאים ?

יש דבר כזה ? מי קבע ? לא אוהבת את כל ההגדרות האלו.. תעשו מה שאתם חושבים ומרגישים.. אם אחיו העלה את הנושא, סביר להניח שהיתה שיחה ביניהם (המשפחה שלו) תעלי את הנושא בבית, תציעי את הרעיון, ותראי מה הדיעה של ההורים שלך בעניין.. בניגוד לרוב התגובות כאן, אני לא רואה שום דבר פסול בפגישה שכזו.. דווקא יכול להיות נחמד.. מי קבע שההורים צריכים להכיר רק כשיש תאריך לחתונה ? אגב, גם חתונות מתבטלות אתם יודעים, לא נעים, אבל כן, זה קורה. נו ו..? מה תגידו אז ? חבל שההורים הכירו ?! למה הורים של חברים יכולים להכיר ולהתראות אבל של בני זוג לא ? ומה עם בני זוג שיוצאים שנים, גרים יחד, ועדיין לא התחתנו..? אני יכולה להמשיך ולתת כאן עוד הרבה דוגמאות, אבל אני משערת שהבהרתי את הנקודה שלי.

McBlack

New member
הרבה מהתוכן לא רלוונטי לסיטואציה

שלי אבל ניחא
לא נראה לי שאח שלו העלה את העניין אחרי שיחה משפחתית... כמו שאני חשבתי על העניין גם לו זה עלה, זה די הגיוני, אני בקשר טוב עם המשפחה הזאת. השאלה די הגיונית. אז הוא אמר לאימא שלו מה דעתה, היא אמרה בהיסח (חיחיחי) "בכיף, שיבואו".

למעלה