גם לא מליסה או קוויקווג?? או אבא של מאלדר?
1 1Shir New member 6/1/06 #41 לא, כל אלה באמת מתו.. עד להודעה חדשה לפחות.. ודרך אגב - הם ממש לא היחידים. המון אנשים מתו בסדרה הזאת. אני לא אפרט כי חבל סתם להציף אותך בספויילרים.
לא, כל אלה באמת מתו.. עד להודעה חדשה לפחות.. ודרך אגב - הם ממש לא היחידים. המון אנשים מתו בסדרה הזאת. אני לא אפרט כי חבל סתם להציף אותך בספויילרים.
ה האוקינוס השקט New member 8/1/06 #45 בואי אני אסביר לך.... בעקרון, אנשים מתים בסדרה, זה מה שהופך אותה לכל כך מציאותית אבל גם אם מישהו מת זה לא אומר שלא נפגוש אותו בעתיד או כמו שלא פעם קרה זה לא אומר שהוא לא שרד ובעצם הוא חי באיזה חור נידח....
בואי אני אסביר לך.... בעקרון, אנשים מתים בסדרה, זה מה שהופך אותה לכל כך מציאותית אבל גם אם מישהו מת זה לא אומר שלא נפגוש אותו בעתיד או כמו שלא פעם קרה זה לא אומר שהוא לא שרד ובעצם הוא חי באיזה חור נידח....
M muldercrushed New member 8/1/06 #46 יש אפשרות שנפגוש אותו בתור מת? כאילו בחלום של מישו חי שהכיר אותו או תמונה שמעלה פלאשבקים וכאלה?
ה האוקינוס השקט New member 8/1/06 #47 אז ככה הוא יכול לחזור בתור רוח, בתור חלום, בתור הזיה, בתור אחד שבעצם לא מת אלא חי כל הזמן.. אצל כריס הכל כשר.
אז ככה הוא יכול לחזור בתור רוח, בתור חלום, בתור הזיה, בתור אחד שבעצם לא מת אלא חי כל הזמן.. אצל כריס הכל כשר.