ומשחק התמונות!!

1Shir

New member
אני מתחילה לחשוב שבמקרה שלך ושלי

הקראש האמיתי שלנו הוא בכלל על עינת..

1Shir

New member
כן, זה השני..

אבל כמו שאת מכירה את המחשבות שלי, לכל דבר יש הסבר רק צריך לרצות למצוא אותו..

1Shir

New member
אני לא ממש עושה את ההפרדה הזאת

בין רציונלי לרגשי.. כי אני חושבת שרוב הדברים הם גם וגם, בטח כשמדובר באהבה. לכל אהבה בחיים שלנו ניתן למצוא איזשהו הסבר רציונלי, בעיקר לדרך בה אנחנו נותנים לאהבה הזאת להשפיע על החיים שלנו. מצד שני באהבה תמיד יש משהו רגשי שאי אפשר להסביר ולפרש אותו..

טוב לא ניכנס לזה אבל...

מה פאקינג (אסור לקלל) הגיוני בלאהוב דמות????? ולפני שאנשי התיאוריות יתנפלו עליי אז כשאני אומרת לאהוב אני מתכוונת ללאהוב!!!!

1Shir

New member
פנטזיה

זה משהו נורא נעים ונוח. זה לא הגיוני במובן הרציונלי, אבל זה הגיוני במובן שנורא כיף לאהוב במיוחד מישהו שמכירים נורא טוב (כמו מאלדר) ועצם העובדה שהוא דמות מסירה את הטרחה והצורך להשקיע ולהתמודד איתו ועם היחסים איתו במציאות..

אבל

יש כאן בעיה, אולי זה יותר נוח לא להתמודד עם זה במציאות, ובוודאי יותר קל לאהוב, להבין ולסלוח כשזה לא אתה שנפגע ויכול להיות שלו הוא היה אמיתי לא הייתי מסתדרת איתו ואולי הייתי אוהבת אותו יותר- הבעיה שלי היא שאני יודעת שאני לעולם לא אוכל לבדוק את זה.... אז במקום לגרום לי מפח נפש בואו נעשה איזה דיון על מפלצת מפחידה מהסדרה?

muldercrushed

New member
יאללה!!

בוא דיון על החצי עלוקה חצי תולעת המוזרה הזו מהעונה השניה!!

וואי, איזו מפלצת בחרת

את יודעת שעד היום חלק ממני מפחד ממנה? עם כמה שאהבתי את הפרק (פעם הייתי ממש שיפית) קשה לי לראות אותו רק בגלל המפלצת הזאת.. ובגלל הרעיון שבאמת מי יודע כמה מינים חדשים נוצרים מדי יום

muldercrushed

New member
זה פשוט המפלצת היחידה שאני

זוכררת בשלוף... ואני גם פחדתי מהסוף של זה!! בסוף כשראו את העיניים של היצור בביוב אז חשבתי לעצמי: "עצמי, הוא לא מת??"

Gilliana

New member
המממ... לא לגמרי מדויק, אבל...

באמת אי אפשר לדעת אף פעם אצל כריס, וגם אלו שכבר באמת מתים - חוזרים בדמות רוחות רפאים.

הכוונה באף אחד לא באמת מת

זה שהם חוזרים תמיד בדרך זו או אחרת... לא חייבים לקחת את הכל בפירוש המילולי. בטח לא כשזה נודע לתיקים.

1Shir

New member
אני חייבת.. ../images/Emo58.gif

חוץ מ-CSM שמת בפרק האחרון!!

Gilliana

New member
חכי...

אף אחד לא מבטיח לך שהוא לא יחזור בדרך זו או אחרת...

למעלה