ומשחק התמונות!!

muldercrushed

New member
ומשחק התמונות!!

והנה עוד תמונה של סקאלי המדהימה (עזבו אותי אני בשוונג עליה היום...)

muldercrushed

New member
אני אנסה ראשונה...

סקאלי:"אוי!! שוב?!!? לא נמאס לו כבר מכל החייזרים האלה?!?!?" לא משו מיוחד אבל אני בטוחה ששלכם יצליחו הרבה יותר..

ניסיון

"תמיד הציקה לי השאלה אם לחם מרוח בחמאה תמיד נופל על הצד המרוח וחתול נופל תמיד על הרגלים מה יקרה אם נקשור לחם מרוח בחמאה לחתול ונזרוק מהקומה השניה.. אולי האקדחונים יוכלו לענות לי על זה."

muldercrushed

New member
אני עצמי הפכתי והפכתי בסוגיה הזו...

לא פעם ולא פעמיים!! צריך לנדב את חתולי הרחוב שרובצים מתחת לבית שלי למטרות ניסויים!!

לא צריך חתולי רחוב

יש לי חתול מתאים בדיוק לניסוי הזה (הוא עבר בהצלחה 10000 זריקות באוויר ומתוכם 890 נחיתות על הרגליים)

eve6

New member
אפילו לא בצחוק!!! ../images/Emo4.gif

בענייני ניסויים על חתולים (וחיות אחרות)...

eve6

New member
כוונתי פחות אלייך, בעיקר באופן כללי

ואולי בעצם קצת כיוונתי לנערה עם הקראש על מאלדר...

muldercrushed

New member
אני מניחה שאם היה לי חתול...

לא הייתי מעיזה לחשוב על דבר כזה אבל אם היית מכירה את החתולים אצלינו בשכונה לא נראה לי שאוהב החתולים הכי גדול בעולם היה מתנגד...

eve6

New member
טוב אני לא רוצה להפוך את הדיון

לדיון על חתולים...אבל אני בכל את סקרנית: מה כל כך מיוחד בחתולים אצלך בשכונה??

muldercrushed

New member
איפה להתחיל?

הם העירו אותי לא פעם ולא פעמיים ביללות מתחת לחלון, הם מוציאים את כל השקיות מהפח ופותחים אותם ואז מאוד קשה לדמיין מה גודל הסירחון בשכונה.. not to mention שאחת מהן קפצה עלי וקרעה לי חצאית!!!!

eve6

New member
אוקיי, על החצאית גם אני לא הייתי

עוברת לסדר היום
אבל מפה ועד לשלוח אותם לניסויים אכזריים?
לגבי היללות - סביר להניח שזה קורה בתקופת הייחום, בטח לא כל הזמן. ובכל מקרה, אפשר להתייעץ עם וטרינר ולשאול על פתרון סביר (בשום אופן לא עם השרות הוטרינרי העירוני, הפתרונות שלהם לרוב לא הומניים בעליל - אלא אם את מתגוררת בת"א). לגבי פתיחת שקיות הזבל - לא יודעת איפה את גרה, אבל ברוב הישובים לפי מיטב ידיעתי קיימים "פחי צפרדע" שאותם החתולים לא יכולים לפתוח. במקרה כזה החתולים הולכים למקום אחר לחפש אוכל, היכן שמתייחסים אליהם קצת יותר יפה ונותנים להם אוכל במקומות מסודרים. שכנים מתחשבים עושים את זה בד"כ בצד שלא מפריע לאף אחד, ומנקים אחריהם. ....//סוף נאום רות עבור.

muldercrushed

New member
אז זהו!! שזו צפרדע!!!

ויש שכן אחד קצת לא בסדר שתמיד פותח להם את הפח!!! אבא שלי התעצבן עליו כבר כמה פעמים אבל הוא לא כ"כ מקשיב לו...

eve6

New member
טוב,

אני בטוחה שאפשר לפתור את הבעייה גם בלי לגרום לאף אחד סבל (כולל החתולים).

1Shir

New member
זה נראה לי מאוד מאוד נכון.... :)

אבל עם כל הכבוד לקראש של כל אחת מאיתנו, לא נראה לי שהוא יכול להתחרות בזה של עינת...

למעלה