ומחר...

שמלת תחרה1

Well-known member
מחר יעלה להצבעה חוק שלילת אזרחות למחבלים. בוא נראה אם כל גיבורי הענייניות ובטחון המדינה יצביעו בעד, אגב, לא מעט שמות שנמצאים עכשיו בקואליציה חתמו על החוק בעברכמו בנט, שקד, אלקין, פורר סער ועוד רבים.
החוק הנורבגי שכל כך מהללים אותו פתאום מאפשר להם להימנע ממבוכות כאלה ולתת לבובות שלהם לספוג את האש, אבל זה לא יעזור להם.
אגב אם יעבירו את החוק יקבלו מחיאות כפיים סוערות גם ממני. הימור שלי, לא אמחא כפיים מחר. FB_IMG_1626203585475.jpg

דיברגנט חדש

Well-known member
מחר יעלה להצבעה חוק שלילת אזרחות למחבלים. בוא נראה אם כל גיבורי הענייניות ובטחון המדינה יצביעו בעד, אגב, לא מעט שמות שנמצאים עכשיו בקואליציה חתמו על החוק בעברכמו בנט, שקד, אלקין, פורר סער ועוד רבים.
החוק הנורבגי שכל כך מהללים אותו פתאום מאפשר להם להימנע ממבוכות כאלה ולתת לבובות שלהם לספוג את האש, אבל זה לא יעזור להם.
אגב אם יעבירו את החוק יקבלו מחיאות כפיים סוערות גם ממני. הימור שלי, לא אמחא כפיים מחר. צפה בקובץ המצורף 26830
תתחילי למדוד לו את האף :)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תתחילי למדוד לו את האף :)
אגב אם יעבירו את החוק יקבלו מחיאות כפיים סוערות גם ממני. הימור שלי, לא אמחא כפיים מחר. צפה בקובץ המצורף 26830
יאללה שילך לטחון מים.
מספיק עם התרגילים הפוליטים המטופשים האלה.
כאילו בא להגיד: "אני איש ימין שעושה צרות צרורות לערבים".
ראש ממשלה עם חמישה וחצי מנדטים לא מסוגל לעשות כלום.
מה גם שמנצור עבאס בתמיכת מרץ/שרץ תופס אותו בביצים.
אילו היה עובר לממשלת ימין יחד עם סער או אז הסיפור היה נראה אחרת.
אבל יא חתיכת חנטריש מארץ החנטרישים.
אל תשכח לרגע שאתה מנהל ממשלת שמאל רדיקלית.
אף אחד מהחברים שלך לקואליציה לא יסכים שתיפול שיערה אחת מראשם המכונם של אהובי לבם הערבים .

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
יאללה שילך לטחון מים.
מספיק עם התרגילים הפוליטים המטופשים האלה.
כאילו בא להגיד: "אני איש ימין שעושה צרות צרורות לערבים".
ראש ממשלה עם חמישה וחצי מנדטים לא מסוגל לעשות כלום.
מה גם שמנצור עבאס בתמיכת מרץ/שרץ תופס אותו בביצים.
אילו היה עובר לממשלת ימין יחד עם סער או אז הסיפור היה נראה אחרת.
אבל יא חתיכת חנטריש מארץ החנטרישים.
אל תשכח לרגע שאתה מנהל ממשלת שמאל רדיקלית.
אף אחד מהחברים שלך לקואליציה לא יסכים שתיפול שיערה אחת מראשם המכונם של אהובי לבם הערבים .
תופס אותו, יותר מאשר החרדיים שתפסו את נתניהו.
איך שחר אמר. לדי לדעת שהפסדו עליהם לשלם.
( בערך כך אמר שחר)

מקסים 45

Well-known member
FB_IMG_1626243108495.jpg

למעלה