ומה עם טרנסג'נדר'ס דתיים?

mohini

New member
אין קשר כלל

הומו לחוד וטרנסגנדר לחוד טרנסגנדר היא תחושת אי שיכות למגדר אותו אמור לייצג לדוגמא אני אישה הכלואה בגוף של גבר ללא כל קשר להומוסקסואליות יש טרנסים שהם סטרייטים(נמשכות לגברים ומאידך מהיותם נשים לכל דבר כך זה צריך להיות ויש לסביות(MTF) ז"א כאלו שכלואות בגוף של גבר ונמשכות לנשים אבל בתור נשים לנשים). מקווה ששפכתי קצת אור ולא בלבלתי יותר מדי:)

בבון35

New member
זה שאצלך זה אולי יותר ממה שאצלי

או אצל אחרים וזה כמובן לפי ראות עיניך בלבד ולשם כך שמתי את האבל...זה עדין אותו הדבר.נכון שאני מאושר איך שאני ואת פחות,אולי...

בבון35

New member
אני כן מסכים אתך שההבדל הוא בתחושה

שאת מרגישה יותר אשה מגבר.אבל השורה התחתונה היא שקובעת-שנינו רוצים ונמשכים לגברים.בכל דבר יש כאלו שהם יותר וכאלו שפחות.

mohini

New member
לכבוד בבון35

אין לי מושג כמה אתה יודע לגבי טרנסגנדרים אבל אני שונה מההגדרה הבסיסית של גבר שרוצה לחוות מערכת יחסים עם גבר אחר רק בתור אישה בגלל הסיבה הפשוטה שאני נשואה ותתפלא אני אוהבת את אישתי ולא מפנזת על אף גבר ואין פה על מה להתפלאות אני לא סטרייטית השאיפה שלי היא היתה ותמיד תהיה לחוות את אותה מערכת יחסים רק בתור אישה...מה שאומר שאני לא גבר סטרייט כי אם אישה לסבית שכלואה בגוף של גבר ולמרבה הפליאה יש הרבה טרנסגנדרים שהן בדיוק כמוני כך שהעולם הרבה הרבה יותר מורכב מצבעי שחור ולבן...מקווה שעזרתי במשהו:)

בבון35

New member
עכשיו הבנתי אותך ונראה לי שאת

מתוסבכת עם עצמך עד השמים!מצד אחד את גבר שאוהב נשים ומצד שני את רוצה להיות אשה לסבית.תזריקי הורמונים שיגדל הציצי,את השאר יש לך..

בבון35

New member
ואני כבר התחלתי להשתתף בצערך...

תבררי אם יש איסור הלכתי על הורמונים.אם אין אז בהצלחה.למה מה יש לאחרים לומר? ב.תבדקי את הגדרתך לעצמך, נראה לי שיש לך טעות בהגדרה.

למעלה