ומה עם טרנסג'נדר'ס דתיים?

ומה עם טרנסג'נדר'ס דתיים?

אני עצמי דתי, ואני מת על דתיים, החלום שלי למצוא גבר ולחיות איתו חיי זוגיות של גבר+אישה (שאני האישה) בצורה דתית וכו'... משום מה הגייז הדתיים לא ממש מתייחסים לטרנסג'נדר'ס דתיים. לא שאני רוצה לבלבל אתכם אבל אל תשכחו שגם קהילה שכזו קיימת!!! דבר נוסף, איפה אפשר להכיר גייז וגייז פרנדלי דתיים, ואני לא מתכוון במסיבות!!! תודה נים

ישנם מפגשים חברתיים בארגוני.

נים שלום ישנם מפגשים חברתים של גייז דתיים בארגוני אשמח אם תפנה אלי לדוא"ל [email protected] תוכל לקבל מספר פאלפון ותוכל לקבל פרטים נוספים. באהבה אסף.

מפגשים חברתיים לגייז דתיים.

שמח מאוד להודיע על קיום פגישות חברתיות פרטיות לגייז דתיים וללסביות דתיות בבתים פרטים, הפגישות מתקיימות בערך פעם בחודש, הן דסקרטיות, מאוד פרטיות, באוירה חברית ונעימה, ובאוירה מסורתית, ללא רעש, ומהומה, המעונינים והמעונינות להשתתף בבקשה לפנות לדוא"ל [email protected] לקבלת מספר פאלפון ליצירת קשר איתי. נשמח מאוד להשתתפותכם ולהשתתפותכן- ולהצטרפות לקבוצתנו. באהבה. אסף זהבי.

mohini

New member
גם אני מצטרפת לשאלה

דבר ראשון אני שמחה שאני לא לבד,עד היום לא מצאתי אף אחד שמרגיש כמוני וגם דתי... אני סורקת את הפורום הזה יום יום במטרה למצוא מישהו/י כמוני וכמעט התיאשתי שמחה להכיר אותך נים ומקווה למצוא עוד כמונו שהם גם דתיים:)

נחמד באמת להכיר :) ../images/Emo45.gif

את MTF או FTM ? מחמד מאוד להכיר אותך ואחרים!!! אני בן (או בת) 24 דתי-דתל"ש-מסורתי ואני MTF - MALE TO FEMALE רוצה להיות אישה אך עדיין בגוף של גבר. להתראות נים

mohini

New member
תודה

אני כמוך mtf בן/בת 25 אני מגדירה את עצמי כדתיה-לאומית ואני ממש ממש שמחה לפגוש עוד מישהי שדומה לי פשוט כמו שאמרת יש בוודאי עוד הרבה כמונו רק שאנחנו לא מסודרות בצורה נורמאלית...

טרנסג'נדר'ס

טרנסג'נדר'ס= transgenders אנשים שמרגישים המגדר החברתי (גברי או נשי) לא תואם באופן מלא או חלקי את המין הביולוגי שלהם (זכר או נקבה). הראשי תיבות MTF זה male to female - זכר לנקבה אנשים שנולדו זכרים באופן ביולוגי אך מרגישים במידה כזו או אחרת שהם נשים. FTM זה female to male - נקבה לזכר- אנשים שנולדו נקבות באופן ביולוגי אך מרגישים במידה כזו או אחרת שהם גברים. עכשיו זה יותר ברור? ואגב יש להם גם פורום בתפוז. אך אני עדיין חושבת שכמו שגייז דתיים מרגישים שהם קבוצה ייחודית מתוך הגייז הכללים. ככה גם הטרנסים/יות הדתיים מרגישים שהם קבוצה ייחודית בתוך קהילת הטרנסים הכללית...

mohini

New member
אז השאלה היא

איפה המקום שלנו הטרנסגנר המסורתיים-דתיים עם הדתיים גאים או עם הטרנסגנדרים ומה נעשה אם אין לנו מקום מוגדר להיות בו השייכות והחוסר שייכות לשני הקהילות בו זמנית הורגת אותי...

בריה

New member
הרגשה של נפילה בין הכסאות

היא תמיד קשה, אבל אולי יעודד לחשוב שתוכלו להצטרף לכל הקהילות גם יחד (כמה שיותר חברים..), הרי כולנו רוצים אתכם בקרבנו, באשר הינכם בני אדם טובים.

mohini

New member
היתרון בשייכות לקהילה היא

שבקהילה את חולקת חוויות ומקבלת תמיכה מאנשים שמבינים אותך ויש להם נסיון עם הקונפליקט הדתי ופה יש יתרון לכם אתם מקבלים תמיכה זה מזה כי לכולם יש את אותו מכנה משותף לעומת זאת אני אוכל לקבל תמיכה משני הקהילות אבל בחיים לא אהיה מובנת לגמרי

בבון35

New member
גם אצלך הדשא של השכנים ירוק יותר.

אבל זו השקפה.אתם עדין שיכים לזרם ההומולסבי.גם פה כמו בכל אגינדה יש שוני בין אנשים. שאלה:חשבת על ניתוח?

mohini

New member
נכון אבל

כולנו מגיעים מאותו זרם מרכזי אבל כמו שתוכל לקבל תמיכה והבנה גם בפורום הלסביות אבל לא תוכל לקבל עיצות כדי להתמודד עם המצב היחודי שלך בתור הומו דתי/מסורתי שם לא יתנו לך עיצות איך להתמודד עם בעיות הלכתיות הספצפיות לדוגמא מה דין אישה טרנסגנדרית בעזרת נשים או במקווה טהרה לנשים . לגבי השאלה השניה אני משתוקקת לעשות ניתוח כבר מגיל 12 אני מרגישה סבל עצום מהיותי כלואה בגוף הזה אני מרגישה עייפות שהולכת ומתגברת כל יום ויום אל אני לא אוכל לממש את החלום שלי מהסיבה הפשוטה שאני נשואה וחיה בקהילה דתית...

בבון35

New member
אז איך את חייה כך?איך הגעת למצב

הזה? יש ילדים? קשה לי לדמיין מצב כזה. מה שכן אפשר לעשות וזה כואב מאד.זה לצאת מהבית לעשות את הנתוח עם שינוי זהות.מה שלא יעזור

בבון35

New member
לך מבחינת הדת. כי גם משם תצטרכי

לצאת.לא תוכלי להנשא לאיש דתי שאין רחם בקירבך. בעיה,בעיה!לדעתי את חיבת להחליט כי חיי יסורים קשים ממות.יש כאלו,את לא הראשונה.

mohini

New member
קשה מאוד לחיות כך

ולכן אני צריכה תמיכה מכאלו שהיו במצב שלי

יוני258

New member
היי

היי צרי איתי קשר אני משאיר הודעה בפורום חדשה ותתיחסי אלי

בבון35

New member
אלו גברים הומואים שנראים

ומרגישים כנשים. חלקם תוהים על אברם המיני וחושבים שזו טעות! יש פעמים שלא רק המראה החיצוני מספק,חלקם עובריםניתוח שינוי מין.

למעלה