ומה עם הפורמט......

שלומית16

New member
אין קשר לזה שהוא גר ברמת אביב ג

אני בחרתי בו אבל בואו נודה שהוא זייף קצת אתמול. הקהל לא מעדיף סיפורי עוני זה פשוט שיעל דפקה הופעה מצויינת וסוף סוף הראתה מה היא מסוגלת לעשות ובקשר לרמת אביב ג' אני שונאת אנשים שעושים סטיגמות על אנשים עשירים או עניים כמובן כי אני גרה בשכונה של מליינים וכאלו שהם במצב עמיד(בורגנים) אפשר להגיד, אבל אני בכלל לא מליינית וברגע שאני אומרת לאנשים איפה אני גרה אז הם ישר מתרחקים והם אפילו לא מכירים אותי כי הם חושבים שאני סנובית לדעתי זה ממש דפוקק וזה גם נוגע לשכונות עוני שעליהם עושים סטיגמות שכולם שם עבריינים וכו'. ודרך אגב גם מיכל רשף היא מאוד עשירה אז תהיי בטוחה שזה ממש לא בגלל זה . זה בגלל שיש הרבה אנשים שכנראה לא אוהבים את סגנון השירה שלו ובאמת חבל. אבל אני שמחה גם בשביל יעל כי היה מגיע לה!!!

תוכון1

New member
איזה באסה ששניהם עפו../images/Emo10.gif

אני גר ברמת אביב ג' ואני לומד באליאנס ושניהם בוגרי אליאנס, ממש באסה!

נטלישו

New member
יש קשר וחצי! כל מי שראה כוכב נולד1

נינט ענייה, וגם צחי אירני הזה מהאקדמיה לצחוק עני... וגם ליעל יש כזה ספור עצוב וזה... אלון ומיכל, לעומתה, הם אנשים עם קשרים, מיכל שרה במלא תכניות מצויירות ואלון שר בכל מני בארים וכאלה... חוצמזה שהוא מכיר חלק גדול ממפורסמי הארץ באופן אישי... בכל אופן, זה לא משנה... כי במילא הוא לא נבחר... אז נקווה שהוא יוציא דיסק או משהו ולא יעלם מהשטח...

למעלה