ומה עם הפורמט......

Mr Snufkin

New member
ומה עם הפורמט......

אוקי מספיק לדבר על השלשות.... מה דעתכם על הפורמט החדש לתוכנית...? לדעתי מ-ד-ה-י-ם!!! נהנתי מהתוכנית כמו שלא נהנתי כל השנה... המון קלואז-אפים על המתמודדים אם בסיפורים מהעבר, אם בשיר הפתיחה, אם בסולואים, אם בלקט שירי אודישנים ואם בשיר סיום מיוחד.... ה-י-ה מ-ד-ה-י-ם!!! נהנתי מכל דקה!!! אז המנצח הגדול של התוכנית היום יותר ממיכל רשף הוא ללא ספק יואב צפיר!

../images/Emo171.gifנכון!!!

אהבתי את הביצוע של הראל מויאל יותר מסקעת

perrinat

New member
הפורמט החדש...../images/Emo103.gif

השאלה היא איזה פורמט- של השבוע, של שבוע שעבר, או שמא הפורמט של לפני שבועיים...
כל פעם משנים את זה וזה מתחיל לעצבן
מעצבן שההצבעה נפתחת ב-16:30 עוד לפני שראינו את הסולואים, ומעצבן גם שהתוצאות הם מיד אחרי הסולואים... לדעתי צריכים לתת חצי שעה הפסקה, שישימו אסתי המכוערת או משהו, ואז יחזרו לתת את התוצאות.

צודקת..זה כבר מאוס..../images/Emo95.gif

הכל הפך להיות יותר מסחרי מהעונה הקודמת וזה מביא עצבים.. הם משנים את הפורמט לפי המצב רוח שלהם ולפי ההכנסה הכספית שזה יביא להם.. בלאחס

yoooni

New member
בטח שבוע הבא נחזור להצבעה ביומיים

כי יום אחד לא מכניס מספיק רווחים.

Jason2

New member
זה לא שינה הרבה אתמול

יעל שחר זכתה בתחרות בגלל שנתנה ביצוע יותר טוב מהשאר. עובדה שאף אחד לא הימר עליה לפני, אז זה די ברור שהיא קיבלה את מירב הקולות אחרי הסולו.

גל1234

New member
אהבתי חוץ מדבר אחד...

הקטע של הקרינות והבובה והיום הולדת.. כאילו לעשות לכל אחד משהו מטופש כזה .. סתם רעיון טיםשי לדעתי.. אם יש משהו מיוחד כמו הריקוד של שירי שנה שעברה אז בכיף , אבל הקריינות לדוגמא היה יותר מסתם מיותר

Tleilaxu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אוי, כל כך התרגשתי! הם בנו את זה מקסים! אפילו על הטרידו (במקום הדואט) לא וויתרו

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifהדבר שהכי מעצבן אותי זה ש

בהתחלה צביקה הדר חושב שהוא זמר והוא מתחיל לשיר כשלפתע בלי שום אזהרה מוקדמת הוא משלב בשיר את "לא נפסיק לשיררר לא נפסיק לשיררר" אני מסוגל לבעוט בטלוויזיה באותו רגע!

perrinat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

באמת לא ברור למה הוא שר, וגם לא ברור מה זו הכניסה הזו של אסף אשתר. צריכים לאסור את זה בחוק

../images/Emo41.gifדווקא הכניסה של אסף הצחיקה אותי.

דבקה לחמור..
רק הוא יכול להביא שיר כזה.. אבל הוא קצת מיותר שם..

y a ® d e n a

New member
חחח הוא באמת מיותר../images/Emo3.gif חחח

זה נראה כאילו הם פשוט מחוייבים לשים אותו, בעונה הקודמת הוא היה יותר מרכזי, עכשיו הוא סתם נראה כאילו חייבים לשים אותו אז נותנים לו שלוש דקות של זמן מסך...

הפורמט החדש

הי מה אתם חושבים על הפורמט החדש של התוכנית? האמת.. אוף, לא ממש אהבתי. העונה הקודמת הייתה הרבה יותר טובה. להגיד לכם את האמת, אני התמכרתי לעונה הראשונה-ראשונה של "לא נפסיק לשיר", כשהמתחרים היו אנונימיים והיו הרבה יותר משחקי "מי מכיר את השיר" וכו'. בתוכנית הנוכחית היה רק משחק אחד, חבל. שלב המשחקים הוא הכי כיפי. בקלות יכלו להכניס יותר משחקים אם היו מבטלים את הנאוממממים הארוכים של צביקה הדר, שמדבר ומדבר ומדבר בלי להפסיק, ואת כל הקטע הנוסטלגי שרואים תמונות של הכוכבים הצעירים.. נו באמת, זה מתאים לחצי גמר, לא לתוכניות הראשונות. בכלל, הם מתחו את שלב האודישנים על-פני חודשיים של תוכניות, עד שכבר הציפיות מהתוכנית עלו ועלו ועלו.. ולא תואמות כ"כ את המציאות. בקיצור, אהבתי הרבה יותר את העונה הקודמת, כשהכל היה חדש ורענן ובלתי-צפוי, לעומת עכשיו. עכשיו אפשר לקרוא לזה פשוט "התוכנית של צביקה".. זמן-המסך שלו פרוש על 99% מהתוכנית.. הוא חייב להוריד פרופיל קצת (ואין לי שום דבר נגדו).

כנסו

בקרוב כוכב נולד ישודר ביום רביעי..! אז כנראה ששוב ישנו את הסדר של ההצבעות!

Tleilaxu

New member
יש עוד מעל לחודש לזה, ולפי החישוב

המהיר שלי, היות ונשארו רק 6 שבועות לסיום ה"ראש בראש", ושיטת ההצבעה בכל מקרה תשונה בחצי הגמר (שופטים והכל, כנראה), זה לא משנה
.

הבורקס

New member
תודה לאל שאין יותר משחקים כמעט

חבל שאיןבכלל הייתי שמח אם כל מתמודד היה שר שני סולואים וצביקה ממש נהיה מתלהב ומעצבן

נטלישו

New member
שיטת הבחירות החדשה נוראית!../images/Emo7.gif

אני ממש מבואסת שעד לגמר הגדול וסיבוב- ההופעות לא נראה יותר את אלון, אלא אם כן ברייטינג על-תקן ה"בן-זוג" של סשה גרישקוב! וחבל! כי הוא באמת מעולה ובניתי עליו כעל הגבסו הבא... ולפחות הייתי בטוחה שהוא יעלה לגמר! אם יש פה אנשים שחושבים כמוני שצריך להחזיר את אלון בואו נכתוב לצביקה הדר עצומה... שאנחנו רוצים שיהיה כמו שנה שעברה ולא רק למקום שני יהיה מותר להשתתף בגלגל הצלה אלא לכל מי שלא עלה לחצי גמר! כי אלון שר מהמם והוא מביא סגנון שירה שונה ויפה ממה שהורגלנו אליו (יש לו גוון קול כמו להרבה סולני לייט-רוק אמריקאי... אין אנשים כאלה בארץ כמעט...) ובאמת חבל שאלון ייעלם מהשטח- וזה מה שיקרה אם ניתן להם להמשיך להעיף את הכי טובים... חוצמזה, תאמינו לי שעוד הרבה כוכבים גדולים שאתם אוהבים לא יעברו כמו אלון והעם ייבחר בחנות-גור למיניהן... אה! ואלון גם לא עבר כי הוא מרמת-אביב ג' וכי הוא חיי בתוך הברנז'ה... אבל העם הטפש שלנו אוהב עוני וסיפורים עצובים... אז בואו נעשה נגד זה משהו, כי זה לא פר- ולא בשביל אלון אלא בשביל עוד מלא אנשים מוכשרים, שאפילו על גלגל-הצלה אין להם זכות להתחרות... שלא כמו בשנה שעברה- שהיו גרועים מהם שהתחרו על גלגל הצלה...

למעלה