המתכון הוא מעיתון במשפחה האחרון
1/2 ק"ג קמח מלא (הכנתי מקמח רגיל) 30 ג' שמרית 3 כפות דבש 60 ג' מרגגרינה 6 כפות שמן 1/4 כפית מלח 2 ביצים טרופות 1/3 כוס מים פושרים למלית ממרח תמרים (במתכון המקורי היה צריך להתעסק עם ריסוק תמרים - ויתרתי) 2 כפיות קינמון 1 כוס אגוזי מלך קצוצים 1/2 כוס צימוקים. מעבדים את חומרי הבצק, מתפיחים שעה וחצי (התפחתי לילה). פותחים לשני עלים, מורחים מהתערובת של המילוי על כל עלה ומגלגלים. חצי שעה בחום של 180 מעלות.