ומה הלאה

ומה הלאה

אהבת חיי... מי אתה בכלל שככה פרצת חומה, השארת פתוח והלכת לא יכולה לסגור מי אתה בכלל כל כך מוכר, ולא מפה כל כך זר אוהבת אותך מי אתה בכלל שרק המחשבה עליך מרעידה את מה שכבר כמעט נבל לא יהיה אחר מי אתה בכלל שהחיים פתאום נראים כמו משהו ששווה לחיות אבל איפה אתה ולמה הגעת רק עכשיו כשמאוחר מדי אתה לא רואה אותי בכלל לא מדמיין מה קורה למעלה ולמה זה כואב לראות אותך ולא לגעת, רק לשמוע מי אתה בכלל תלך, תלך אליה זאת רק ברירת מחדל שלך ... אני

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif

נגיעה של אהבה מפריחה את השממה מלטפת את תהומות הלב והנשמה לאן שתלכי , לאן שילך .. תמיד תשאר בך אותה נגיעה זכרון שיפריח את הלב במסע
אחת מהרבה ..אני משערת שהכינוי שבחרת מעיד יותר מכל המילים על מה שנחבא לו בפנים כמוך בעולם כולו יש רק אחת .. הרבה פרחים בעולם וכל אחד יחיד ומיוחד אם הוא ילך .. הוא מעולם לא היה אהבת חייך האמיתית .. אהבת חיים היא בחירה חופשית ברירת מחדל נועדה לאלו שפוחדים , פוחדים לקחת סיכונים פוחדים וחוששים לצעוד בשבילים חדשים נאחזים באלו המוכרים תפרחי לך כפרח נדיר ומיוחד יבוא היום בו אהבת חייך תפגוש בך ותדע , שאת האחת והיחידה

I Was Hoping

New member
I'm with you../images/Emo13.gif

You write so lovely, straight from the heart... I'm touched good luck! you sound like you have a lot to give...

למעלה