ומה אשמים הילדים?

ומה אשמים הילדים?

ולא נותנים לילדים של הצפון לטבוע בשינאה ואכזריות? תמונות קשות בלינק המצורף.

sela v

New member
אתה חושב שזה קשור?

לי זה נראה כמו הסתה. אני יכול אותו דבר לקחת את מה שהחיזבלה עושים, וכל מיני שוחרי חופש פלסטינאים שעשו פיגועים בארץ עשו, ולהפוך את זה למסע תעמולה נגד העולם הערבי. האם זה יביא לדו קיום? לא!

קשור! זו תמצית האי דו קיום!!

האם טחו עיניכם מראות? בכל עימות של ישראל עם העולם הערבי, הפלסטינאים הישראלים יהיו תמיד בעד הצד הערבי, ולא משנה מי צודק, מי התחיל בסכסוך ומהן התוצאות!! המסקנה החד משמעית היא שין, לא היה מעולם ולעולם לא יהיה דו קיום ישראלי-פלסטיני בתוך הקו הירוק. לכל היותר יהיו תקופות רגיעה מסוימות, הפלסטינים הישראלים ימשיכו להינות ולחיות על חשבוננו, אבל בכל סכסוך שיהיה לנו - תמיד תוכלו לסמוך על הפלסטינים הישראלים שהם יהיו אלו שיתקעו סכין בגבינו!! הפתרון היחיד האפשרי הוא הפרדה, במידת האפשר, בין האוכלוסיות !!!

sela v

New member
דבריך לא פחות גזענים

הימין הוא זה שתמיד נגד הכל, ומשיחות עם חברים רוב המתונים פתאום בזמן המלחמה מדברים שונה, ופתאום דורשים בחיסול לבנון.

SELA אני לא מתערב בקבלת ההחלטות של

חייך בלונדון אז אל תתערב לנו בקבלת ההחלטות שלנו בישראל תשב לך שם באירופה תהנה מבירה טובה (או פינקולדה) ,תהנה מהחיים שיש לך שם עם בן או בת הזוג שלך ותעזוב אותנו בשקט לקבל את ההחלטות שלנו. אין לך שום זכות להתערב לנו בחיים ,אתה לא חלק מהמדינה וגם לא מהעם הזה כפי הנראה.

sela v

New member
hamachane haleumi

הסיבה שאני נהנה מהבירה, ודרך אגב הטלויזיה פה הרבה יותר טובה, היא אנשים כמוך, שהרסו כל חלקה טובה.

אתה מדבר על הסיבה ואני על התוצאה.

כמו שציינתי ומטעמים של נימוס ורצון טוב אני אציין שוב. תשאר שם אנחנו כאן ,אנחנו מטפלים במצב,לך לא אמרוה להיות כניסה בכל מקרה ובכל מצב אתה לא ואני מדגיש אתה לא !!!!!חלק מהעם הזה.יחד עם אבנרי ,דהאמשה טיבי וחבריכם אתם חלק מהגולה.

masorti

New member
הסיבה שאתה שם עם דרכון ישראלי...

ולא כפליט מישראל החרבה הינה שהאנשים השותפים לדיעותיך מעולם לא צברו מספיק כוח פוליטי כדי לנהל את המדינה.

sharonhaimov

New member
רק אחרי 67 האוכלוסייה הערבית בישראל

החלה להביע עמדות קיצוניות, או שהם היו פרו ישראליות או אנטי ישראליות, השוליים נדחקו ע"י הרוב. היום המצב קצת שונה, הערבים בישראל בעיקר תומכים בשלום, ואתה צריך להבין שערבי ישראל הם לא חבילה אחת, הרוב הוא מוסלמי, אבל יש גם אוכלוסייה נוצרית, וישנם הבדואים והדרוזים, הצ'רקסים שהוא מיעוט מיוחד. יש כאלה שבוגדים, אין ספק, וצריך להוקיע אותם, אבל אין סיבה להאשים ציבור שלם. ואם אתה תומך בהפרדה, אז אתה תומך גם בהתנתקות ובהתכנסות? זאת המסקנה המתבקשת, אחרת אתה תומך בגירוש של כל ערבי ישראל... שזה די בלתי אפשרי.

אם כבר מדברים על ההיסטוריה

עד 66 היה משטר צבאי בחלק מהאיזורים הערביים והיתה מפלגה ערבית ("אל ארד" למיטב זכרוני) שהוצאה מחוץ לחוק. קשה לדעת מה בדיוק היתה הדעה של הערבים. בכל מקרה, צריך להבדיל בין הפלסטינים לבין השאר, וגם בקרב הפלסטינים צריך להפריד בין הנוצרים לבין המוסלמים. המוסלמים קיצוניים יותר ומתרבים בקצב גדול יותר. צריך לשאוף לכך שמינימום של פלסטינים מוסלמים יישאר בתוך גבולות המדינה. זה צריך להיעשות על יד התווית גבול מתאים (שיוציא את השכונות הערביות של ירושליים, את המשולש ואת ואדי ערה מחוץ לגבולות המדינה) ועל ידי עידוד כלכלי של פלסטינים מאיזורים אחרים לעבור לשטחים האלו. צריך להבין שהאלטרנטיבה היא פשוט מחיקתה של מדינת ישראל, לא רק כ"מדינה ציונית" אלא, בסיכומו של דבר, הריגתם או גירושם של כל היהודים שיושבים בין הים לירדן . אני תמכתי בהינתקות ועדיין סבור שזה היה צעד נכון. אני תומך בהתכנסות אבל חלקיתבלבד - פירוק המאחזים ופירוק התנחלויות מבודדות או כאלו שאין להן רצף סביר עם יתר ההתנחלויות אבל השארת צה"ל בבקעת הירדן ובכל המקומות הלא מיושבים (עם מתן ידי חופשית לפעולות בכל מקום). אם ישנה מסקנה אחת ממה שקורה היום בצפון זה שאנחנו לא רוצים לתת לחמאס להתארגן 6 שנים למלחמה הבאה כמו שהחיזבללה עשה.

sharonhaimov

New member
אם לא יהיו יישובים באיזור, יופעל על

ישראל לחץ בינ"ל לפנות את המחנות של הצבא שיוקמו במקום ההתנחליות, לכן אין טעם בפינוי, אפשר לנסות למנוע התרחבות של ההתנחליות. הפינוי יהיה חייב להעשות במסגרת הסכם, ויש לאפשר לפלסטינים לעבור למדינת הפלסטין העתידית, לא צריך להכריח אף אחד. (אחרי הסכם השלום, גם אני אתמוך בחוק פינוי-פיצוי שמציעים לערבי ישראל כדי שיעברו למדינה הפלסטינית (בלי להכריח אף אחד כמובן...)

sharonhaimov

New member
אתר גזעני ואנטישמי.

ד"א, אני לא ראיתי שהם המציגו תמונות של יהודים וישראלים שרופים..... מעניין למה? פשוט מאוד, האת מגמתי כדי להצדיק את המטרות האנטישמיות שלו. ואם כבר, מה הפתרון הגדול של כותב האתר הזה? אני מניח שכותב האתר הוא אידיוט, וחסר השכלה, שמאמין בכל מיני שטיות כמו סנטה קלאוס, אלוהים וזבל דתי נוסף. הרי בסופו של יום, המוסלמים הרדיקלים מאמינים באשלייה, אין פלא שהם כותבים זבל אנטישמי שכזה, הרי זוהי מהות חייהם, שנאה, בידיוק כמו שהדת המזורגגת שלהם מחנכת אותם.

מחל1

New member
תלמד להפריד בין דת לבין פרשנות דתית

דת לא מייצרת סכסוך, אלא הפרשנות.

למעלה