ולפרק האחרון!!!!!!!!!!!!

lgmtk

New member
נזכרתי שרציתי להקפיץ אזזזזזזזזזזזז

קפיץ קפוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apikachu L

New member
מאז ומעולם ידוע

שהקפיץ קפוץ שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מילא....XD

lgmtk

New member
את לא יכולה לקחת בעלות על מילים....

אבל אם זה כל כך חשוב לך-פעם הבאה אני אשים לך קרדיט........

DanaDuck

New member
הכי אהבתי בפרק את הקטע:

"ובשאלה שהופנתה: מדוע הופיע דרקון ענקי בכל חלקי העיר, הגיב ראש העיר בטענה שזה מה שקורה כשיש בעיות חשמליות בכל העיר"

Apikachu L

New member
היה פרק ממש ממש שווה

וואי איזה פרק!הכי יפה מכל הפרקים שראיתי עד עכשיו!היה מאוד מרגש כקואיצי "חזר מהמתים" - לדעתי הגדירו אותו כנס רפואי! ןציטוטים:זה לא יכול להיות אם תלך מי ימשוך לי בגומי של המיכנסיים ?(אולי פשוט תגדיר את זה כ'תחשוף את התחתונים שלי לעולם') את מדברת איטלקית?(מה חשבתי שיש להן אותו מוח אז למה זואי מתפלאת) כי את חלק ממנה (זה לא הפוך, אה)

OFIRB9

New member
מי אמרה שזה יהיה בזכות נימון!?!??!

כי היא צדקה!!! מה לא שמתם לב?! הוא האמין בהם! הכל בזכות נימון!!!!! נימווווווווווווווווווווון!!!!

Angel Wing

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

פיספסתי ;; הייתי בבית חולים 4 ימים ו... פיספסתי את כל הסוף ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Light woman

New member
אה מה קרה לך?!?!?! ולא חשוב

יש שידור חוזר מהיום של כלללללללללל הפרקים ככה שאני אוכל לראות את קואיצ'י והפרקים שפיספסתי! יי^^

Hikaru

New member
המפ..

אני אמרתי :\.... ומתי שדיברתי על זה קפצו עליי שלא צדקתי... :(

Angel Wing

New member
ניתוח לתיקון המחיצה

ויורד לי דם כמו מברז כל היום ;; אני רוצה פרקים אחרונים בעיבריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת *בוכה* מאיפה אני אמצא עכשיו הכל מחדש -.-;

Light woman

New member
מה? משהו באף? איפה זה מחיצה? 0.0;

ואם את מדממת למה את בבית?!!!!!!!!!!

Angel Wing

New member
מחיצה זה הדבר באמצע

בין הנחיריים. מישהו הכניס לי אגרוף והרס לי תאף *שבר אותו* ואני אדמם עוד כשבוע *שמה לב שהיא בבית רק 3 שעות וכבר ביזבזה 5 גליליי נייר טואלט* ושיחררו אותי מהבית חולים זה למה אני בבית.

Light woman

New member
ואת לא תובעת אותו?! למה להכניס לך

אגרוף?! את יכולה לתבוע אותו! עכשיו! מיד!

Angel Wing

New member
:XXXX

מי אמר לך שלא? אני תובעת אותו *תבעתי אותו כבר ליפניי חצי שנה בעצם* והעיניין עדיין לא ניסגר.

למעלה