ולפרק האחרון!!!!!!!!!!!!

OFIRB9

New member
שיא אללה איזה פרק!!!

אני שמייחה שהקלטתי! היה שווה להוציא 800 שקל על וידאו רק בשביל להקליט את זה!!! קואצ'י, זה היה צפוי אני בכיתי! חתיכת בכיתי!!! זה היה מדהים! ואחרי זה לא אכלתי כל היום לא יודעת למה בטח מהבחילה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נימון משך לעצמו, חחחחחח ענק וצ'רובימון, שיא אללה, כל פרק אחרון יש לפחות אחד שמחליפים לו את הקול, בעונה הראשונה זה היה לכולם... בבקשה אלוהים!!! אני רוצה את העונה החמישית!!! אורי, תגיד יש איזו סידרה שאתה מדובב בימים אלו? ומה עם מאיה? וכל השאר? אחד מכם מדובבאקסמן הדור הבא או מהפרקים החדשים של המטארו או מהדבר הזה עם הסומו (?!) עם כן שתפו אותנו בבקשה!!!! כולם!!! אני חייבת את התמונה של קוג'י מחזיק לקואיצ'י את היד!!! בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לתלות אותה מעל המיטה ועל המראה שלי! איפה שתלוי המחזיק מפתחות (אחרי שהוצאתי אותו מהפה של מיני...) טוב זה מה שיש לי לומר, אה כן... צפוי מדי!!!! מה שהיה נחמד זה לראות את קוג'י ואימא שלו נפגשים...אוווווווווווווו

CoolBoy14

New member
לא כרגע אני מובטל

אני לא מדובב עכשיו משהו אולי בהמשך..

Light woman

New member
זה לא היה שונן איי, זה נקרא

"אהבת אחים" מה, שאתה מנשק את אחיך זה שונן איי? לא. הם סתם קרובים. ולא שירשרתי כי שאני הגעתי לא היתה פה הודעה. ליסטה כבר תשרשר הכל. תירגע.

Light woman

New member
לי זה נשמע תמים למדי >< ואת אבא שלך

אתה מנשק?! ואת סבא שלך?! מה, זה ישר שונן איי? ואל תגיד לי שאתה לא מנשק אף קרוב משפחה שלך. אני מנשקת את אחותי כי אני אוהבת אותה, אבל לא במובן של "אני הולכת להתחתן איתה" אלא בגלל שהיא קרובת משפחה שלי בדם! ותאמין לי שבמשפחות אחרות שזכיתי להכיר אתמול (מי שאני מדברת עליו יודע על מה אני מדברת ועל החקירה הצולבת של סבתא שלו... טוב עכשיו הוא בטוח יודע...) מתנשקים המון המון והרבה הרבה...

סבא אין לי, וחבל

כי לפי הסיפורים הוא היה מגניב בטירוף. הוא נהרג לפני שנולדתי, ואת אבא של אבא שלי הכרתי, אבל רק בתור ילד בן שלוש. ובגיל 10 הודעתי לאבא שלי: "אבא, אני גדול! אין חיבוקים ואין נשיקות יותר!"

Light woman

New member
P: מצטערת... ומה זאת אומרת אין

חיבוקנישוק?! ומה עם אמא? טוב כל אחד והשיגעונות שלו... *ממלמלת** בנים...

Light woman

New member
זמן טוב להתחיל להכיר אותו.

וחוץ מזה, הם נורא נקשרו, במיוחד בגלל שקואיצ'י הקריב את עצמו בשביל קוג'י!

lgmtk

New member
שונן=בנים, איי=אהבה, או ההפך...?

בכל מקרה-אהבת בנים......

Leemon

New member
פרק יפה!

"סוף הדרך"! תמיד כשמישהו בוכה והדמעה שלו נופלת על משהו, קורה משהו טוב, תמיד! היום זה קרה פעמיים אפילו... ו... אין הרבה מה להוסיף. פרק טוב, פרק אחרון (
) וקואיצ'י חי.
נימון היה מצחיק ובוקומון גם כן. וזה היה יפה איך שכל הלוחמים האגדיים ושלושת המלאכים הופיעו שם ודיברו איתם. ^_^ וכל החמישה נכנסו לתוך סוסאנמון... חבל שאין המשך.

זה היה פרק יפה *______*

קוג'י וקואיצ'י התחבקו!!*מקפצת* זה היה ממש ממש יפה *_* קואיצ'י המסכן שלי ;_; כזה חמודי *-* וקוג'י בכה עליו ;_____; ואז ואז הוא חי בחזרה *___* זה היה מדהים!!!!*-* אהבתי את הפרק הזה!!!בוקומון המסכן ;_;

למעלה