ולפרק האחרון!!!!!!!!!!!!

lgmtk

New member
ולפרק האחרון!!!!!!!!!!!!../images/Emo26.gif

אוקיי קודם כל רציתי להגיד שהיה פרק סבבה, למרות שהייתי מאוכזב מהקרב. אכן לקחו את קואיצ'י לביה"ח כמו שמישו אמר....לא זוכר מי......וכמו תמיד נימון היה מצחיק. זה רק אני או שלנימון יש איברים למטה....מוזר... היה מוזר קצת כשהלוחמים האגדיים יצאו, כי זה תיאורטית בלתי אפשרי
עוד משו-הם עשו התפתחות נשמה עתיקה(מה??????).....

מדהים!!!

פשוט מדהים!!! זה היה פרק מעולה!!! עשרת הלוחמים אדירים! בוקומון היה קורע הפעם! כמעט בכיתי, אבל לא. השלב האחרון של לוסמון היה סתם חלש ומגעיל! סוסאנומון פוצץ אותו בשנייה! וכולם הפכו לסוסאנומון הפעם! זה חידוש, ומאוד אהבתי את זה! אמרתי לכם שקואיצ'י חי! אמרתי לכם אמרתי לכם אמרתי לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציטוטים: "אל תעתיקי ממני!"-ג'ונפיי לאיזומי. "אני אף-פעם לא אבכה יותר! אלא אם כן אני אקבל מכה בבוהן, אבל אני לא אבכה הרבה, כי הפעם אני לא פוחד!"-טומוקי. ואני לא זוכר עוד, ראש כרוב שכמותי.

זה היה כל-כך מרגש!

כשקוג'י בא, ראה את השוטרת וצעק: "אח שלי!" עם דמעות בעיניים! זאת הפעם הראשונה שרואים בדיג'ימון מישהו כל-כך קרוב למוות, לא? קואיצ'י שכב שם, בלי דופק, ואז קוג'י בכה עליו והעיר אותו! אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו! ואז הם התחבקו!

Digi Lista

New member
נקפיץ בשביל ליאור../images/Emo13.gif

כשאני אוכל אני אשרשר הכווווללללללללללללללללללל.

Light woman

New member
הפרק האחרון של דיג'ימון ;.;../images/Emo7.gif

זה היה הדבר הכי מרגש שראיתי מימי! ושהלוחמים האגדיים עזרו לכולם, אוי זה היה כזה מרגש! ושהיה קואיצ'י וקוג'י, אוי זה היה מדהים! לוסמון הקטן הזכיר לי קצת פוקימון חדש אחד (נינג'סה או משהו כזה) וזה היה כזה יפה שכל הלוחמים והילדים התאחדו ללוחם אחד, ולא רק טאקויה וקוג'י. שקוג'י בא על קואיצ'י, ובכה, וגם קואיצ'י, זה היה פשוט מדהים! זה כל כך ריגש אותי. *סניף סניף* ולקואיצ'י לא הייתה חולצה!
והוא בכה!
וזה היה כזה... אוו
*סניף סניף* והקטע עם בוקומון כל כך ריגש אותי, מסכן... חבל שלא יהיו עוד עונות של דיג'ימון, אבל מה שיפה זה שהמילים האחרונות שהיו, ושיהיו, בפרק האחרון בעונה האחרונה היה "שלכם לנצח"... חבל שלא יכלתי להקליט את זה, אבל ברגע שאני אוכל אני אשים את כל העונה על קלטות ואגרום שאף אחד לא ישכח את העונה הכי מרגשת של דיג'ימון אף פעם! ;.; זה היה כזה עצוב לראות את קואיצ'י, לא נושם, עם המון מכשירים וזה... והוא ניצל רק בזכות הלוחמים והעולם הדיגיטלי. יש על מי לסמוך. :)

lgmtk

New member
זה היה כזה שונן-איי. ליסטה תחברי!!!

כל כך קשה פאקין לשרשר!??!?!?!?!?!?!? (סליחה על ההתפרצות)

לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!>______<

לא שונן-איי! צריך לכבד את הפרק האחרון! קוג'י וקואיצ'י פשוט מאוד קרובים! זה לא שונן-איי! גם לפרק האחרון מגיע כבוד! נא לא להמציא עליו סיפורים, תודה.

Digi Lista

New member
אני לא יכולה לשרשר לבינתיים...

אני לא במחשב שלי(האינטרנט שלי לא עובד),אבל אני כבר רואה שיהיו לי לפחות שלושה שרשורים לחבר,טוב לא נורא,אל תתעצבנו לבינתיים אחרי פרק כזה מדהים הגיוני שכול אחד ירצה לפתוח ראשון שרשור(אופיר פתחה כבר אתמול...),אני אשרשר ברגע שהאינטרנט שלי יעבוד. התרגשתי לאללה מהפרק היום,היה ממש יפה!הקטע שהם חזרו לאותו הזמן בו עזבו הזכיר טוטאלית את העונה הראשונה,גם כשהם אמרו שהאגדה תיכתב מחדש ואם הם צריכים להיפגש שוב הם יפגשו היה כול כך זהה למשפט של טאי
בסיום העונה הראשונה "ההרפתקאה בעולם הדיגיטלי הסתיימה לעת עתה,אני מקווה שאגומון לא ישכח אותי,אני יודע שאני לא אשכח אותו ואולי...אולי יום אחד עוד ניפגש!"זה היה משפט חזק שגרם לי בפעם הראשונה לדמוע,ואז גיליתי בפעם השנייה שזה שודר שיש עונה שנייה וכבר התרגשתי פחות(אבל רק בקצת,כול פעם שאני רואה את הפרק הזה ובכלל פרידות יש לי אותה ההרגשה),הבעיה שכאן אין כרגע(לפחות לי) מידע על עונה חדשה/עונת המשך... הייתי ממשיכה את העונה הזאת או שהייתי משלבת אותה איכשהו בעונה הראשונה,כלומר למי שזוכר בעונה הראשונה הראו לדיג'יגורלים את הדיג'יגורלים הראשונים מה רע שאלה יהיו הפרונטיירים?או הפוך למשל?יש לי תיאוריה מעניינת בנושא,אני אכתוב אותה באריכות כשאני אהיה בירוחם,גם ככה אחי מציק לי כול דקה שאני אצלו במחשב ואני שונאת לקבל ממנו טובות בטח לא מהסוג הזה ולכן אני אדחה את המגילה... מעבר לזה הקטע עם קואיצ'י בסוף היה מעלף!האור והדמעה הצילו אותו,עזבו שזה היה צפוי במובן מסויים יש דרך להראות דברים וכאן הראו את זה בצורה מהממת!!!כשהראו את האור והחושך מעל המיטה של קואיצ'י זה היה מרגש בצורה שלא תיאמן,זה שוב הוכיח כמה האור והאפילה קשורים,תמיד היו ותמיד יהיו. כשהנשמות קמו ודיברו בהתחלה לא הבנתי למה אין להן קולות שונים,כלומר קיוויתי שהנשמות האמיתיות קמו ונשמע את קולן "העתיק" ואז כשקזאמון דיברה באיטלקית וזואי שאלה אותה איך היא יודעת איטלקית קלטתי את העניין,שנייה לפני שג'יי.פי הסביר,מה שכן מתי מאיה הספיקה להקליט את הקול של אופנימון לפרק האחרון?יכול להיות שהיא הקליטה במיוחד לפני הטיסה או שרק אני לא מבינה ומתעסקת בדברים מאוד לא עקרוניים(זה באמת לא עקרוני כשחושבים על זה לעומק,אוקיי חפיף). טאקויה בכה וזה היה מאוד יפה,אין כמו להרגיש את האירועים בעוצמה כזאת
בוקומון הצחיק יותר מתמיד,הקטעים עם המכנסיים אדירים! טוב,אחי משגע אותי אז אני אפסיק לצערי למרות שיש לי עוד הרבה מה להגיד,אם לא נכנסתי כמה זמן כנראה שהאינטרנט שלי לא הסתדר(אבל זה משהו מוזר כי בבוקר הוא עבד לחמש דקות והתנתק לי ועכשיו ניסיתי שוב והוא לא מוכן להתחבר בשום אופן)ואין לי עצבים לבקש שוב מאחי את המחשב שלו,אל תדאגו ברגע שאני אוכל אני אשרשר הכול!

lgmtk

New member
אני מתעצבן כי כתבתי משו והוא יורד

למטה אז אני אפיץ אותו עוד מעט. כן גם אח שלי מעצבן הוא עושה כל הזמן התפתחות נשמה......

L../images/Emo6.gifL

גם אני עושה לפעמים, אחרי שיש פרק מגניב אז אני מתלהב
אני מעביר את היד בפלאפון. אגב, מה שאהבתי בעונה הרביעית זה שהפלאפונים הם הדיג'יכלים. כלומר, אתה רואה בעונות אחרות איך הילדים מקבלים מכשירים כאלה וזה ברור שאף-פעם לא תקבל כזה, כי זה לא אמיתי. אבל מצד שני, כשזה הפלאפון שלך הדיג'יכלי כבר נמצא ממש אצלך ביד, הוא פשוט לא השתנה.

lgmtk

New member
כשאני כבר חשבתי שלייט ווילו הן

פאנאטיות.......אתה מעביר יד בפלאפון???? טוב....*מהנהן בראש כאילו הוא מבין והולך לצד השני*.....> >

lgmtk

New member
לצער......מישו....פאנגירל=פאנאטית

כל פאנגירל היא פאנאטית אבל לא כל פאנאטית היא פאנגירל.....

זה לא אולי..

אני מכירה את עצמי יותר טוב,משאתה מכיר אותי.. אני יודעת אם זה נכון או לא P: *חוזרת לכתוב את הפיק שונן-איי של פרינסס טוטו*

למעלה