אני לא יכולה לשרשר לבינתיים...
אני לא במחשב שלי(האינטרנט שלי לא עובד),אבל אני כבר רואה שיהיו לי לפחות שלושה שרשורים לחבר,טוב לא נורא,אל תתעצבנו לבינתיים אחרי פרק כזה מדהים הגיוני שכול אחד ירצה לפתוח ראשון שרשור(אופיר פתחה כבר אתמול...),אני אשרשר ברגע שהאינטרנט שלי יעבוד. התרגשתי לאללה מהפרק היום,היה ממש יפה!הקטע שהם חזרו לאותו הזמן בו עזבו הזכיר טוטאלית את העונה הראשונה,גם כשהם אמרו שהאגדה תיכתב מחדש ואם הם צריכים להיפגש שוב הם יפגשו היה כול כך זהה למשפט של טאי
בסיום העונה הראשונה "ההרפתקאה בעולם הדיגיטלי הסתיימה לעת עתה,אני מקווה שאגומון לא ישכח אותי,אני יודע שאני לא אשכח אותו ואולי...אולי יום אחד עוד ניפגש!"זה היה משפט חזק שגרם לי בפעם הראשונה לדמוע,ואז גיליתי בפעם השנייה שזה שודר שיש עונה שנייה וכבר התרגשתי פחות(אבל רק בקצת,כול פעם שאני רואה את הפרק הזה ובכלל פרידות יש לי אותה ההרגשה),הבעיה שכאן אין כרגע(לפחות לי) מידע על עונה חדשה/עונת המשך... הייתי ממשיכה את העונה הזאת או שהייתי משלבת אותה איכשהו בעונה הראשונה,כלומר למי שזוכר בעונה הראשונה הראו לדיג'יגורלים את הדיג'יגורלים הראשונים מה רע שאלה יהיו הפרונטיירים?או הפוך למשל?יש לי תיאוריה מעניינת בנושא,אני אכתוב אותה באריכות כשאני אהיה בירוחם,גם ככה אחי מציק לי כול דקה שאני אצלו במחשב ואני שונאת לקבל ממנו טובות בטח לא מהסוג הזה ולכן אני אדחה את המגילה... מעבר לזה הקטע עם קואיצ'י בסוף היה מעלף!האור והדמעה הצילו אותו,עזבו שזה היה צפוי במובן מסויים יש דרך להראות דברים וכאן הראו את זה בצורה מהממת!!!כשהראו את האור והחושך מעל המיטה של קואיצ'י זה היה מרגש בצורה שלא תיאמן,זה שוב הוכיח כמה האור והאפילה קשורים,תמיד היו ותמיד יהיו. כשהנשמות קמו ודיברו בהתחלה לא הבנתי למה אין להן קולות שונים,כלומר קיוויתי שהנשמות האמיתיות קמו ונשמע את קולן "העתיק" ואז כשקזאמון דיברה באיטלקית וזואי שאלה אותה איך היא יודעת איטלקית קלטתי את העניין,שנייה לפני שג'יי.פי הסביר,מה שכן מתי מאיה הספיקה להקליט את הקול של אופנימון לפרק האחרון?יכול להיות שהיא הקליטה במיוחד לפני הטיסה או שרק אני לא מבינה ומתעסקת בדברים מאוד לא עקרוניים(זה באמת לא עקרוני כשחושבים על זה לעומק,אוקיי חפיף). טאקויה בכה וזה היה מאוד יפה,אין כמו להרגיש את האירועים בעוצמה כזאת
בוקומון הצחיק יותר מתמיד,הקטעים עם המכנסיים אדירים! טוב,אחי משגע אותי אז אני אפסיק לצערי למרות שיש לי עוד הרבה מה להגיד,אם לא נכנסתי כמה זמן כנראה שהאינטרנט שלי לא הסתדר(אבל זה משהו מוזר כי בבוקר הוא עבד לחמש דקות והתנתק לי ועכשיו ניסיתי שוב והוא לא מוכן להתחבר בשום אופן)ואין לי עצבים לבקש שוב מאחי את המחשב שלו,אל תדאגו ברגע שאני אוכל אני אשרשר הכול!