ולכולם

ולכולם

בתודה ענקית על הכל ועל מה שיהיה. שנה טובה

התודה לך הגבירה, על ניהול נהדר..

על האיכפתיות שלך, על הדעת שאת מקנה לנו, והכל בנדיבות ובאהבה. יישר כוח, ותמשיכי להעשיר אותו.

NAVVAN1

New member
ולך,בתודה ענקית על הכל ועל מה שיהיה

שנה טובה

אורטבע

New member
שנה חדשה טובה, שלמה, יצירתית

ותודה עבור הכל, לך, הגבירה, וגם לכולם!

מצטרף לתודות

תבינו, אני מהדור הישן ההוא שלא חוגג את ה - 31 בדצמבר. ובכל זאת אני מצטרף לברכות התודה לגבירה - ושמח שגילו לי שיש פורום כזה נהדר. אז תודה לגבירה ולכל החברים במקום הזה.

נמצק

New member
גמני, גמני

נאמר במקורותנו - ויתקן אותי בס אם אני טועה - " אין סכין מתחדדת אלא בירך חברתה". ( זה באמת ככה בסכינים נאוואן?). לכן תודה לכל משתתפי הפורום על הספורים, הדעות, ההערות, ההשגות, בקיצור - על הכל. מקווה שנמשיך ככה להתחדד ולהשתפר. ולגבירה - תודה כפולה ומכופלת על ניהול הפורום בתבונה וברגישות. ותודה על המאמרים וההערות המחכימות. איני יודע מה לגבי האחרים אך לי את כעמוד האש העובר לפני המחנה.

NAVVAN1

New member
מעניין שאתה שואל, במקרה אני סכין

החזקתי היום ביד
ואפילו אראה לך אותה השבוע, אתה תחזיק בירך כי צורת האולר של נימפה עירומה ((אוי לבושה, היא לא לבושה)
ואתה תילחץ על שם, של חלק מגופה, (שאני לא אכתוב כאן) לפתוח להבה מעניין איך יצא שיר של סיפור ,ואני רק לאחל לך שנה טובה התחלתי לכתוב לך בתשובה, אבל אם שאלת על חידוד סכין בירך חברתה, חייב לענות לך כאן תשובה, אפשר אם ירך חברתה חלקה, אפשר אם היא גם מוצקה, חטובה בחיסום גבוה מאשר שלה. כי אנחנו משחיזי הסכינים מסתכלים לא רק על הקנקן החטוב אלא גם במה שיש בו

אוסיף עוד דבר קטן

בעניין שאין סכין מתחדדת אלא בירך חברתה. מזכיר מאמר חז"ל אחר שאומר: "אף צבת בצבת עשויה" - פרקי אבות.

NAVVAN1

New member
לזה אין לי תשובה מקצועית לענות

אבל אם מש היה לוקח אותנו לקובה אז סיגרים היינו מעשנים ולא מדברים על צבתות וסכינים כי שם אותם מגלגלים על ירכי עלמות חטובות

be bold

New member
שלום, הגעתי לפורום, אני מבינה שיש

שכרגע יש אירוח של נועה באום. לא מצליחה חהכנס ולהשתתף בהפנינג. האם יש אפשרות לתת לי טיפ קטן בנושא?

למעלה