ולי זה טוב

Ez sLeeP

New member
קודם תגיבי למנדבושקס.

או מישהו. כי זה נדחק למטה. וזה לא טוב בכלל. בימים הטובים היו הרבה תגובות. קדימה, להעלות את הרייטינג. יאמ. אחד נראה ישן כזה, סרוג עבודת-יד, רק שאם עבודת יד נחשבת תפעול מכונות בידי קטינים טיוואנים, אז זה עבודת-יד.
כחול. השני בצבעי כחול-ירוק והשלישי בצבעי אדמה.

Arielcohen

New member
ואצלי...

- לשמוע עברי, כמובן, במיוחד שירים מהדיסק השני (חוץ מהמדכאים - "כשהקיץ יבוא", "בובה אחת", "ואולי") והשלישי (חוץ מ"איש יקר" ו"חורף", שירים שאני שומע כשאני בדיכי). - ללכת לאימון במכון. אני פשוט נקרע באימונים, וזה עושה לי רק טוב. יש לזה הסבר מדעי - כשמתאמצים מופרש איזה הורמון שמרגיע, או משהו כזה - שופינג - סיפוק זמני אבל מלא. רק המחשבה עליו מעודדת אותי. זהו בעיקרון

לירן מם

New member
ולי (לירן הפעם!) זה טוב כש....

יש את הנדושים:
לשמוע את עברי מתנגן או שירים שאני אוהבת מתנגנים...
כשאני עושה מישהו שמח, או גורמת לו לחייך
הופעות תמיד מעלות לי חיוך ענק על הפנים
כשמחבקים אותי (אבל מתוך אהבה שכזאת...)
סרט מרגש כזה שעושה טוב על הלב...
להיות עם חברים טובים שלי (שהם זה די פיתרון של בריחה מהמציאות...)
לדעת שלמישהו אכפת ממני
כשמחמיאים לי... ויש את היותר ייחודיים לי...:
לעשות קיקבוקסינג עם שקים-זה מוציא לי כל רגש של כעס או דיכאון ומביא לי במקום סיפוק משמח
לדבר עם אנשים ציניים שמעלים לי את המצברוח ומעבירים לי את הדדיכאון/עצב/כעס (עיין ערך "אחיות שלי")
לצאת לגשם ופשוט להירטב כולי-בין הדברים הכי מרגיעים+משמחים שיכולים להיות (לי...)
סיור בירושליים תמיד עושה לי הרגשה קסומה שכזאת בלב
זה קצת מוזר, אבל כשאני רואה דגל ישראל מתנוסס לו, לא משנה איפה, זה מעלה לי חיוך על הפרצוף...
ובהזדהות עם שגיא-כשאני מגישה עבודה/פרוייקט שקרעתי עליו ת'תחת רשמתי קצת הרבה דברים... חופית, אני מקווה שתמצאי לך את הדברים שעושים לך טוב (
), שיהיו תמיד נגישים כשתצטרכי אותם, ושיהיה לך רק טוב...
אוהבת, לירן

ממ בואו נראה...

טוב, עכשיו אני שמחה אז בואו נראה מה גרם לי לאושר- 1.התבטל שיעור מתמטיקה 2.חברה שלי ואני התרחנו נורא והיום חזרתי לדבר איתה 3.החמיאו לי 4.מישהו אוהב אותי 5.אני יודעת שעשיתי מישהו שמח היום 6.חברות שלי מוכנות לעזור לי בכל דבר שאבקש 7.מזג אויר טוב 8.דיברתי עם ידיד טוב אחרי איזה שנה שלא דיברתי איתו (ואני לא מגזימה) 9.היתה מוזיקה טובה בהפסקה בבית ספר 10.היה לי מצב רוח ופתאום בבת אחת הו התהפך 11.קראתי את ההודעה שלך ואמרתי-הו! הנה אני יכולה להתפלסף... 12.יש היום תוכניות מצויינות בטלויזיה. עכשיו מה יכול לעשות אותי מאושרת ולא רק היום... 1.שיחה עם חבר טוב 2.לחשוב חיובי 3.להתעלם מכל הגועל בעולם ורק כחייבים לחשוב עליו אז לחשוב עליו 4.תראי איזה שיתוף פעולה ואיזו אהבה יש אליך בפורום הזה... 5.עייפות יכולה מאוד לגרום לבנאדם להיות עצוב. 6.לא לחשוב על הדברים הקטנים שמעצבנים ומעציבים,לחשוב על הגדולים שמשמחים. 7.את מקסימה,אז...אין ללך מה להיות עצובה...ואם אין לך סיבה ממשים ומוגדרת לעצב-אז...אין לך מה להיות עצובה! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לחייך-פשוט לחייך. אם לא הייתי צריכה ללכת הייתי ממשיכה לנסות לעודד אותך, אבל אני חייבת לרוץ... תחייכי מותק, ו..אם אין לך ממש סיבה מוגדרת-אז...תשמחי! כי אחר כך תגידי-איזה מטומטמת אני! מה אני עצובה בכלל?!? !?!? מתה עליך.

ועכשיו של חופית (אה, זאת אני)

כמה כיף יהיה כשיהיה לי זמן לקרוא את הכל...ועכשיו במסגרת חוסר הזמן אני כותבת לכןם את הרשימה שלי, שהיא חלקית...
ללכת לים. לרקוד. להיות מול קהל. שיעור קלאסי.
הופעה של עברי.
צבעונים.
חיבוק.
גילוי אכפתיות. | שיחה. גילוי אהבה. |#| חיבה.
שוקולד. הצלחה. מוסיקה. סימן משון. להיות הכי טובה. |אנחה|

יש לי גם כמה..

נשיקת בוקר טוב ממישו.. יום אביב כייפי, פיקניק עם חברים (תנסו- זה מעולה..) בלילה בים בקיץ שתיקות עם אנשים קרובים מצב כפית ב4 בבוקר עם אנשים שכיף.. עברי במלא מובן המילה תמיד גורם לי להעלאת המצברוח או סתם מקור בידור הופעה מיוחדת כמו זו שתהיה מחר!! זהו בינתיים

ווי חזק, לשתוק עם אנשים...

יצא טוב שהערת אותי היום כי ממש טיפה אחרי ההורים הגיעו ולא הכי התחשק לי שהם יראו אותי ישנה (על אף שאמרו לי- לכי לישון!)... וגם זה נכון שעברי במלוא מובן המילה.

הרגעים היפים ביותר בחיים:

1.להתאהב 2.לצחוק עד שכואבת הבטן 3.למצוא הרבה הודעות במחשב כשחוזרים מחופשה 4.לשמוע את השיר האהוב עלייך ברדיו 5.לשכב במיטה ולשמוע את הגשם יורד בחוץ 6.לצאת ממקלחת טובה והתנגב במגבת חמימה 7.לעבור בהצלחה בחינה קשה 8.לקבל טלפון מאדם שלא שמעת ממנו הרבה זמן 9.שיחה טובה 10.למצוא כסף במכנסיים שלא לבשת הרבה זמן 11.לצחוק על עצמך 12.שיחות טלפון ארוכות לתוך הלילה 13.לצחוק בלי סיבה 14.לשמוע במקרה מישהו מחמיא לך 15.להתעורר ולגלות שנשאר לך עוד זמן לישון 16.להיות חלק מקבוצה 17.הנשיקה הראשונה 18.למצוא חברים חדשים 19.להרגיש פרפרים בבטן כשפוגשים את האדם המסויים 20.שיש מישהו שאומר לך עד כמה הוא אוהב אותך 21.לשמוע שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב 22.לראות אנשים שאתה אוהב מאושרים 23.ללבוש סוודר של האדם שאתה אוהב ושעדיין יש עליו את הריח של הבושם שלו 24.לחזור ולפגוש חבר ותיק ולראות ששום דבר לא השתנה 25.לבלות זמן עם החבר הכי טוב 26.להסתכל על השקיעה 27.שהאדם שהתאהבת בו יגיד לך שהוא אוהב אותך!!!

Principesa Reut

New member
שרשור אופטימי ../images/Emo13.gif

I like it
מה עושה לי טוב
מוזיקה... המון מוזיקה.... מוזיקה מוציאה אותי מדכאונות כמעט 100% מהפעמים...
לצאת מהבית, לבלות, להיות עם אנשים שאני אוהבת
לצחוק מכל הלב. בכלל... לאחרונה גיליתי שאם אני ממש עצובה, או שאני בוכה או משהו - ברגע שאני מחייכת לעצמי או שמישהו מחייך אליי הכל נעלם... חיוך זה טוב
ללכת לים
עד כמה שזה שטחי - קניות
להיות עם אנשים שנותנים לי הרגשה טובה
להזכר במשהו טוב שקרה לי, או שעומד לקרות (בזמן האחרון כל פעם שיש לי מצברוח אני מוציאה את עצמי ע"י "רעות, עוד ___ הופעה... תחשבי על זה..."
מחרררר
מחררר
)
כשאין אף אחד בבית ולא מציקים לי..
שמישהו שלא דיברתי איתו המון זמן פתאום מתקשר..
שיחות רציניות מזדמנות עם אנשים שחשובים לי. ויש עוד... אבל נסיים כאן

shani the one

New member
mine../images/Emo70.gif

אמממ כל הדברים הקטנים עושים לי טוב אלה שמראים על אכפתיות. אני מייחלת לעצמי שכל יום יהיה לי משהו כזה
ובכל זאת:
צלצול בפלאפון במיוחד שזה מישהו שאני אוהבת אן מישהו שלא דיברתי איתו הרבה זמן.
שביתה! או לחילופין חופש
שינה טובה
שיש יל זמן לספורט
שהפועל מנצחים
ציון טוב (חננה קצת)
וכמובן חיבוק! שני

זה טוב, כשיש לי מישהו לריב איתו...

באמת! לפעמים טיפה אקשן בחיים זה מה שיעשה לי טוב... _לשמוע שיר שמזכיר מישהו ברדיו _שיחה עם מישהו אהוב _שיחה עם מישהו רחוק _סתם להעלות זכרונות _לצאת למועדון ולפרק את הכאב ברחבה... _לקבל זר פרחים ענקי _לקבל מכתב _לקבל משכורת... _נשיקה אמיתית...........................................

blue pill

New member
ההודעה שלי לא ממש קשורה....

כי אני אוהב להיות בדיכאון, וכשאין לי דכאונות הרבה זמן, אני מנסה בכוח להיות מדוכא, כי אני אוהב את זה.... ואז אני אוהב לשמוע שירים עצובים, לראות סרטים עצובים, לדבר עם החברים שלי על דברים עצובים וכו'.... אבל יש דברים שעושים לי טוב, בלי קשר לדיכאון.... לצאת עם חברים, לשמוע את המוזיקה שאני אוהב, לראות את הסדרות האהובות עלי בטלוויזיה, להבריז מהבי"ס מיום שלם (הבאתי לעצמי רעיון מה לעשות בקרוב...), לדבר עם חברים שלי, לראות את חברים שלי שמחים, לראות את ההורים שלי לא מאוכזבים ממני (וזה נורא נדיר...), לקרוא שירים, לגלוש בפורום עברי לידר, והכי חשוב- לדעת שיש אנשים שאוהבים אותי.....

mesh33

New member
הרשימה שלי....

ממש קל לשמח אותי. אני בדר"כ שמחה, עכשיו לפחות. תקופת האושר אחרי תקופת העצב. מעניין מתי האופוריה תגמר..... אבל בכל זאת, יש דברים שלא משנה באיזה מצב צבירה אני- עושים אותי להכי מאושרת בעולם...
כשאני בהסעה בדרך לבי"ס, ואני שומעת שיר של עברי/אלאניס/כריד/נירוונה/ירמי/איפה הילד
לצאת מהמקלחת ישר למיטה עם כוס שוקו (שאבא המלך תמיד מכין) ולהתחפר בפוך.
ללכת להופעות
טיולי ג'יפים
להכיר אנשים מגניבים ומשעשעים
לסיים לעשות את כל מה שתכננתי, לעמוד בלוחות זמנים (לכל אחד יש דפיקות...)
לראות סדרות נוסטלגיה
לכתוב, לשפוך את כל מה שיש לי בלב.
חיוך של מישהו שאני אוהבת
לשבת עם אבא+אמא+אח+אחות בסלון. זהו, רק שכולנו ביחד עושה לי טוב.

למעלה