ולי זה טוב

ולי זה טוב

לפני שאפתח בכתיבת הודעה זו רק אציין שאני מתכוונת לכתוב אותה בלשון זכר והסליחה עם כל נשות ילדות ונערות (לא בסדר כרונולגי) הפורום (שהאמת שזה לא ממש מעניין אותן) שאני לא פונה אליהן. אבל כמו שאומר ידידי הג'ינג'י- "כשאת תתחילי להגיד גזוסטרא במקום מרפסת אני אתחיל לדבר בלשון נקבה תיקנית כשיש רוב של נשים" ("ובגזוסרא אני עמדתי לגינה אני ירדתי, והוא לא בא, מיכאל". השיר הזה מקסים אותי...)
ועכשיו לעניין בעצם שיחתי עם נדב וכתוצאה מהדיכאון החולף (בע"ה) שתקפני ובעיקר בעצת חברתי הטובה, החלטתי להכין רשימה. רשימה של כל הדברים, שעושים לי טוב. ואז אמרתי לעצמי, למה לא להרחיב את הרשימה ולקחת גם רעיונות של אנשים אחרים.... את הרשימה שלי אני אעשה מחר כי באמת שגלשתי מעבר לזמן שהייתי צריכה (נו מה חדש) ויכולה להיות פה. אז תרשמו/נה (סליחה הרגל), את כל הדברים שעושים לכםן טוב, את כל מה שגורם לכםן לחייך, לראות את העולם בצורה אופטימית יותר, לצאת מדיכאונון, לשכוח מכאב, אפילו לרגע. כל מה שמשנה את הקצב שהדם בגוף שלכםן זורם, כל מה שגורם לאיזה הורמון נוסף להשתחרר. טוב ואחרי שסיימתי (לא סיימתי, אבל כדאי שאני אסיים) להפליץ לכםן ת'חיים, אני אבקש שתרשמו/נה את זה בשרשור להודעתי זו. זהו אני צריכה ממממש לישון... לילה טוב והמשך שובע נפלא חופית (שעוד צריכה חיבוקים אבל יש לה משום מה דוקא עכשיו בעיקר וירטואלים)

Ez sLeeP

New member
יקירי (סליחה, הרגל ../images/Emo3.gif)

החיבוק יבוא בעוד יומיים פחות מספר שעות. יהיה טוב. ברור שיהיה טוב. את יודעת מה עושה לי טוב? לקרוא הודעות שלך. ולרשימה..
אמבטיית קצף.
מוזיקה טובה.
התמדה בדיאטה (תמיד כיף להרגיש רזה).
למדוד בגדים שנראים עליי טוב.
יום שיער-טוב (נשמע מזעזע בכנענית).
כשאומרים לי שאוהבים אותי (האנשים הנכונים).
כשמחבקים אותי (כנל).
יום רביעי (יש רייטינג).
כשמתבטל שיעור התעמלות.
כשמחמיאים לי.
כשמחייכים אליי.
כששמחים לראות אותי.
כשהחיוך שלי גורם לאנשים אחרים לחייך.
הופעות.
שיחות טלפון לא צפויות מאנשים אהובים.

RozeMary

New member
מזדהה...!!

כמובן ללכת לים מידי פעם.. בהחלט מוסיקה טובה... עם הדיאטה אני לא כל כך מסתדרת..אבל...נשרוד :) ולהיות לבד בבית...בייחוד כשיש אנשים *מציקים* ביי ביי

מגיבה

מוזיקה... ומוזיקה. ועוד מוזיקה.
אהבה וכל מה שזה כולל
להיות עם חברים וחברות שלי
לעזור למישו ולהרגיש טוב עם זה
מתנות (לא יכולה לשלוט בזה)
ש-ו-ק-ו-ל-ד
ריח של גשם/טיול בגשם
כשנותנים לי מחמאות... בעיקר על איך אני שרה יפה :) (שוב, לא יכולה לשלוט בזה.)

../images/Emo24.gif זה רק הכנה..../images/Emo187.gif

ורשימות אני אוהבת לעשות : אז מה עושה לי טוב????????????????????
טיול בגשם או סתם לשבת על החלון (הלא ענקי) ולהקשיב לגשם ..
טיול ביער ירושלים בלילה
לשבת על הגג של שלוה (המועדונית שאני עובדת בה) ולאכול אבטיח עם דסי (מתגעגעת לימים האלה..)
ימי רביעי (רק כי יש רייטינג!!!!! נ.ב לאדון קיסוס יש טור חדש
)
לשמוע את השיר מלאך של אביב גפן
ךשמוע שיר שאני ממש אוהבת בדיוק לפני שאני נרדמת או בשניה שאני קמה
לראות פינקי ומוח
לאכול פרוזן יוגורט שממש קר בחוץ
לדבר עם מישהו שאני ממש אוהבת
לעשות שמח למישהו שאני אוהבת כשרע לו ..

Mייקל

New member
מור

זה לא יאמן כמה הרשימה שלי דומה לשלי... אבל ממש אחד לאחד רק שבחלק האביבי גפני - לא רק את מלאך ובעיקר את 'עצוב בלדייך' או 'שלכת'

מייקוששששש ../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif

שירים בהחלט מעולים של אביב אבל אין על מלאך ועל קרן אור

סנטה

New member
ולי זה טוב ...

כשאני מקבל הודעה באיסיקיו ממישהו שלא דיברתי איתו הרבה זמן .
כשאני מתחיל מאוחר לימודים
כשאני רואה סרט ממש טוב בקולנוע
כשאני יודע שיש לי חבר לשפוך לו את הכול ...
כשאומרים לי שיש לי חיוך יפה
כשאני מקבל ציון טוב במבחן
כשאני מגיע מיום חרא בביה"ס ומחכה לי פחית קולה קרה במקרר

תמיד עושה לי טוב

- לשמוע שיר ישן שאני אוהב ברדיו (בעיקר אם עבר הרבה זמן מאז ששמעתי אותו לאחרונה) - חיבוק מאנשים שאני אוהב. -לשכב תחת שמיכת הפוך בימים קרים (בעיקר אם אני לא לבד מתחת לשמיכה
) - להגיש פרוייקטים גדולים שלוקחים ממני את החיים שלי - מקלחת חמה (בגבול הרותחת) - הופעות שעושות לי שמח - לדבר עם אנשים שהמון זמן לא דיברתי איתם - לדעת שעוד משימה שקבעתי לעצמי עמדתי בה בהצלחה - לדעת שעשיתי בן אדם שמח והכי חשוב לדעת שאוהבים אותי אז חופיתוש אם את עצובה או בדיכאון חולף או וואטאבר אל תשכחי שיש אנשים שאוהבים אותך

jeackyh

New member
חופיתוש

תכתבי...הכל כל מה שיש....זה הכי משחרר בעולם. תרקדי תקליטי פרקים מאיזה תוכנית שאת אוהבת שתהיי קלטת להעלאת המצב רוח על אותו משקל..הופעות. בנאליות: דיסק שאת אוהבת.. אמבטיה לישון..תמיד קמים אחרת סיבוב בחוץ סיגריה:) ואת תמיד יכולה לדבר איתי:)

ננסה

הרשימה הזאת לא תכלול את הדברים שהיא הכי צריכה לכלול,עקב שיכחה שוודאי תגיע. מקלחת של כמה שעות,ובלי שיפריעו לי. לשמוע שירים של Lifehouse. לשמוע מוזיקה שיכולה לגרום לי לרצות להשתגע מרוב ש-it rocks! לכתוב. לדבר עם אנשים שאני אוהב. לחבק אנשיפ שאני אוהב. הופעה טובה. סרט מרגש. לעבוד על אנשים תמימים. להיות תמים בעצמי לכמה זמן. לא יודע,יש עוד הרבה..זה מספיק לעכשיו.

lollapalooza

New member
זה טוב שיש לי מישהו לריב איתו

מה עושה לי טוב
סרט/ ספר טוב
דיסק שלא הקשבתי לו המון זמן ופתאום מגלה מחדש כמה שהוא יפה, או לחילופין דיסק כ"כ טוב שלא נמאס לשמוע אף פעם.
SMS ממישהו שאני אוהבת
חיבוק
שוקו חם
מרתון "חברים" בוידאו
טיול בתל אביב (בשבילי. זה יכול להיות כל מקום שאוהבים)
Sea Change של Beck כשיורד גשם בחוץ
האגן- דאז, והרבה.
לפגוש חבר/ה שלא ראיתי מזמן
כשלמישהו אכפת ממני
הופעה טובה
ללכת ברחוב ולהקשיב לרדיוהד חופית, מקווה שמה שזה לא יהיה, זה יעבור.

UniQe TeAr

New member
תמיד עושה לי טוב

לשים מוזיקה בפול-ווליום ולרקוד עד שהשרירים כואבים
להתגלגל מצחוק
להדביק אחרים בצחוק שלי
כשאומרים לי: "אני אשב כאן במדרגות כל הלילה, אבל את לא תהיי לבד"
לחבק אנשים שאני אוהבת
ילדים
זוגות שנראים שטוב להם ביחד
מקלחת חמה וכייפית
למצא 10 אגורות בכיס בדיוק כשחסר לי לקפה של הבוקר באונ'
לכתוב משהו שבאמת משקף (בדרך עקיפה ומעוותת) את מה שהתכוונתי לכתוב
כשמסתכלים לי בעיניים ליותר מחמש שניות
לנהוג בלילה גשום עם מוזיקה, כשכל הכביש רק שלי
להתפנק מתחת לפוך ולהשמיע קולות מצחיקים
לדעת שיש כמה אנשים, שמאוד מאוד חשובים לי, שקראו את ההודעה הזאת עד הסוף... אתם יודעים מי אתם - ואני אוהבת אותכם

UniQe TeAr

New member
איך שכחתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וכמובן - לקנות תיקים
(הגענו ל - 30, מזל טוב לנו...
)

יה! גם לי יש המון צעיפים...

יש לי גם המון שבלולים (פסלים..) כמה צעיפים יש לך נדבוש? לי יש 6...ירוק,סגול,ורוד,אפור,שחור (עם כובע)בורדו עם כמה פסים וזהו.

Ez sLeeP

New member
בינתיים רק 3.

התמכרתי בחורף הזה. למעשה בחורף שעבר, אבל הצעיף השחור שלי הלך לאיבוד. סו פאר 3. אחד מזארה, אחד מפול-אנד-בר, ואחד מת"א.

למעלה