סימבוליזם אקספרסיבי
New member
ולי זה טוב
לפני שאפתח בכתיבת הודעה זו רק אציין שאני מתכוונת לכתוב אותה בלשון זכר והסליחה עם כל נשות ילדות ונערות (לא בסדר כרונולגי) הפורום (שהאמת שזה לא ממש מעניין אותן) שאני לא פונה אליהן. אבל כמו שאומר ידידי הג'ינג'י- "כשאת תתחילי להגיד גזוסטרא במקום מרפסת אני אתחיל לדבר בלשון נקבה תיקנית כשיש רוב של נשים" ("ובגזוסרא אני עמדתי לגינה אני ירדתי, והוא לא בא, מיכאל". השיר הזה מקסים אותי...)
ועכשיו לעניין בעצם שיחתי עם נדב וכתוצאה מהדיכאון החולף (בע"ה) שתקפני ובעיקר בעצת חברתי הטובה, החלטתי להכין רשימה. רשימה של כל הדברים, שעושים לי טוב. ואז אמרתי לעצמי, למה לא להרחיב את הרשימה ולקחת גם רעיונות של אנשים אחרים.... את הרשימה שלי אני אעשה מחר כי באמת שגלשתי מעבר לזמן שהייתי צריכה (נו מה חדש) ויכולה להיות פה. אז תרשמו/נה (סליחה הרגל), את כל הדברים שעושים לכםן טוב, את כל מה שגורם לכםן לחייך, לראות את העולם בצורה אופטימית יותר, לצאת מדיכאונון, לשכוח מכאב, אפילו לרגע. כל מה שמשנה את הקצב שהדם בגוף שלכםן זורם, כל מה שגורם לאיזה הורמון נוסף להשתחרר. טוב ואחרי שסיימתי (לא סיימתי, אבל כדאי שאני אסיים) להפליץ לכםן ת'חיים, אני אבקש שתרשמו/נה את זה בשרשור להודעתי זו. זהו אני צריכה ממממש לישון... לילה טוב והמשך שובע נפלא חופית (שעוד צריכה חיבוקים אבל יש לה משום מה דוקא עכשיו בעיקר וירטואלים)