שעל תאומים בן ובת אנשים שואלים אם הם זהים... כאילו, לא ברור לך שבן ובת זה אף פעם לא תאומים זהים??? (תאומים זהים חייבים להיות זהים בהכל, גם במין כמובן) חוץ מזה שזו באמת שאלה די טפשית אם תאומים הם זהים או לא. תסתכלו לבד ותראו- או שהם דומים או שלא... יש לי אחיות תאומות ובכל הזדמנות שאנשים שומעים את זה, ישר שואלים אם הן זהות. למה זה כל כך משנה? מה כ"כ מלהיב אנשים בתאומים זהים?...
פונה בשמחה לילדון שהיא רואה אותו פעם בחודש בערך ואומרת: "נקח אותך מאמא שלך, תגור איתנו בירושלים, נקח לך מטפלת!!!" ועוד משהו נחמד מאיזו חנות: אה, זה האבא? לא, זה לא האבא, נכון? בכלל לא דומה! את בטוחה?
אבל בסוף השבוע שעבר פגשנו חברה של חמותי. חמותי מיד מספרת ה-כ-ל. מספרת שהוא ישן איתנו במיטה, שאני לוקחת אותו לשירותים ושאני מתקלחת איתו יחד. אז חוץ מההערה הרגילה על לישון במיטה - "הוא יתרגל לישון רק במיטה שלכם" תיקנתי אותה שהוא ישן במיטה שלנו, במיטה שלו, בלול, במקסי-קוזי באוטו, בכיסא נדנדה, במנשא באוטובוס, בעגלה.. כמו אמא שלו - יכול לישון בכל מקום וכל מצב
ההערה השניה היתה על השירותים והמקלחת: "זה לא מעייף אותך?" לא הבנתי, אני אמורה לא לרחוץ אותו ולא להחליף לו כי זה מעייף? מה כבר ההבדל? מה שכן, להבדיל מחוסר הטקט להסתכל על אשה בהריון עומדת בנסיעה באוטובוס ולא להציע לה לשבת - מאז שאני יוצאת איתו במנשא עוד לא קרה שעמדנו!
1 איך מהורים כאלו מכוערים יצא ילד כל כך יפה? 2 (טיול במינשא) מה את מנסה להיות אתיופית ? 3 נכון שהוא נולד קטן ? (את זה אומרות נשים דתיות עם הרבה ילדים משום מה נכון אבל מפליא אותי איך יודעות) 4 נו התחלת עם ירקות? (איתי רק בן 3 וחצי חודש) 5 (אמא שלי התלוותה אלי לטיפת חלב אז האחות שואלת אותה) את הסבתא שבאה במקום האמא (ואני עומדת ומחזיקה את איתי) 6 (בסופר הקופאית שהתלהבה מאיתי וכמובן חשבה שאמא שלי היא האמא ואני אחותו ישר שאלה) מה את האמא אבל את נוראה צעירה ... והתחליה לחקור בת כמה את ואני עונה 24 המשפטים של אמא שלי : 1. (הילד קצת מילל) והיא ישר אומרת לאיתי: רק אני דואגת לך 2. נכון שאתה אוהב הכי הרבה את סבתא 3. מדבר אל איתי ואומרת אתה תדאג לי כשאני יהיה זקנה 4. אומרת לאיתי : אמא שלך לא יודעת מה היא מדברת בכלל המשפטים של חמותי : 1. אפשר להחזיק אותו (כאילו שאני מכשפה) 2. מה את לא אמורה להאכיל אותו עכשיו 3. שישכב על הבטן 4. אני אתן לו ממתקים גם בלי לשאול אותך (אז בקשר לזה אני מכשפה)
אבל חוץ מהמשפטים האלה, המשפט הכי חסר טאקט ששמעתי היה מדוד של הבן זוג עוד לפני שבכלל חשבנו בכיוון של הריון. בעלי ממשפחה דתייה, שעבורם העובדה שהיינו נשואים שנתיים בלי סימן להריון היא סוג של מדע בדיוני. יום אחד ניגש הדוד ומציע לבעלי שכל בוקר אני אמדוד את החום כדי שנדע מתי הביוץ...
לילד כאבו שיניים והוא לא ידע מה הוא רוצה מעצמו בעלי בצחוק: הוא ממש דומה לאמא שלו חמותי בלהט: לא נכון, הוא חמו-ו-ו-וד! ושתבינו, אנחנו אוהבות זו את זו, ממש-ממש!