וליפה מכולן............ B-()

וליפה מכולן............ B-() מיואשת יקירתי..... מה שלומנו הבוקר? אני ממש מצטער שאני עוזב אותך ככה כל יום בחמש ,אבל אני מקווה שיום אחד יהיה לי מחשב בביתי הקט וכך נעבור לילות לוהטים יחד . ועכשיו נעבור לשיר היומי המוקדש לך......והפעם משהו של בועז יעל......... רק אותך אוהב הלילה.... דימדומים ומנגינות..... והמתנה שלי הלילה.... בלי אותן האכזבות..... רק אותך רוצה הלילה.... אין לי כלום גם לא מילים..... ואני חולם חושב עלייך.... את כמו מיליון שירים..... רק איתך אפרוט הלילה..... עם מיתר ונשמה..... רק אותך רוצה הלילה.... עם הצלילים והדמעה...... יעל- כפי שאת רואה ויתרתי על הקטעים הבעיתיים שבו הבחורה זונחת את בועז והולכת עם מישהו אחר. כמו שסבתא שלי אומרת כל דבר בזמנו. שיהיה לנו יום טוב B-)

גרבר

New member
דני.. אני חושב שאני מתחיל להתאהב בך אחי. כשתגיע עם מיואשת לקטע שהיא זורקת אותך, אשמח מאוד לאסוף אותך לחיקי. פחחחחחח... B-()

גרבר

New member
מצידי שיהיה כמו האח של מישל או עזריאל או גבריאל, וואט אוור... העיקר שתהיה לו נפש רכה ואומנותית כמו שלך דני יקירי. (טוב שמיואשת לא קוראת את זה עדיין, כי בטח היתה משתילה לי וירוס במחשב מרוב קנאה!).

גרבר...... מילים יכולות להטעות..... במציאות אני דווקא נראה די קשוח. טוב גרבר זה מתחיל להראות קצת ורוד כל העסק הזה.... בוא לא נבהיל את נפשן הרכה של הבנות ...

bduya

New member
פחחחחחחחחחח עלק עלק עלק פחחחחחחחחחחחחחחח כשזה נוגע אלינו... שום דבר אינו פועל לטובתכם! :)

dani2000

New member
אז מה קורה אתה חזרת אהובי ככה אתה בוגד בי... אחרי שאנו אוהבים כבר שנה +

שווארמה

New member
לדני וגרבר וכל משפחת תנובה.... מה יהיה אתכם אהה? אני לא מבין מי אוהב את מי ולמה חחחחחחחחחח בוקר צח לכם

למעלה