כלל לא בטוח שזה נכון. מסתבר שהסוקרים סבורים כך. או אם תרצי ברטוריקה התקשורתית שלנו, מסתמן שמסתבר. אבל הלכה למעשה נדע רק לאחר הבחירות ולא דקה אחת קודם לכן. אישית אני רחוק מלהיות בטוח שהבסיס הקבוע של המפלגה הולך ופוחת.ומסתבר שהם הולכים ופוחתים
כלל לא בטוח שזה נכון. מסתבר שהסוקרים סבורים כך. או אם תרצי ברטוריקה התקשורתית שלנו, מסתמן שמסתבר. אבל הלכה למעשה נדע רק לאחר הבחירות ולא דקה אחת קודם לכן. אישית אני רחוק מלהיות בטוח שהבסיס הקבוע של המפלגה הולך ופוחת.ומסתבר שהם הולכים ופוחתים
אחרי הבחירות אכתוב על המציאות של אחרי הבחירות. כרגע אני יכולה לכתוב אך ורק על מה שמסתמן כרגע. אחרי ככלות הכל אינני נביאה.כלל לא בטוח שזה נכון. מסתבר שהסוקרים סבורים כך. או אם תרצי ברטוריקה התקשורתית שלנו, מסתמן שמסתבר. אבל הלכה למעשה נדע רק לאחר הבחירות ולא דקה אחת קודם לכן. אישית אני רחוק מלהיות בטוח שהבסיס הקבוע של המפלגה הולך ופוחת.
לא עניין של נבואה, אלא של רמת אמון בסקרים של היום. בדברייך את למעשה כותבת שיש לך אמון בסקרים אלו. זאת עמדה אקטואלית, לא נבואית.אחרי הבחירות אכתוב על המציאות של אחרי הבחירות. כרגע אני יכולה לכתוב אך ורק על מה שמסתמן כרגע. אחרי ככלות הכל אינני נביאה.
כתבתי שזה מה שהסקרים מראים. לפי ההתנהלות מי שמאמין לסקרים הוא ניצן הורוביץ. אני משאירה אמונה ואמונות למיניהן לאחרים.לא עניין של נבואה, אלא של רמת אמון בסקרים של היום. בדברייך את למעשה כותבת שיש לך אמון בסקרים אלו. זאת עמדה אקטואלית, לא נבואית.
אהה... לא לגמרי מדויק. כתבת: "ומסתבר שהם הולכים ופוחתים". לזה התייחסתי.כתבתי שזה מה שהסקרים מראים. לפי ההתנהלות מי שמאמין לסקרים הוא ניצן הורוביץ. אני משאירה אמונה ואמונות למיניהן לאחרים.
מסתבר זה לא אומר שאני מאמינה, זה אומר שזו השתלשלות העניניםאהה... לא לגמרי מדויק. כתבת: "ומסתבר שהם הולכים ופוחתים". לזה התייחסתי.
לא משנה, מיצינו.
על-פי הסקרים...זה אומר שזו השתלשלות הענינים
לפי הידוע עכשיו. כשיהיו נתוני אמת נדע יותר.על-פי הסקרים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.