ולגבי הסקר:

yanivca

New member
אמנם אני עדיין לא חייל..

אבל יומהולדת 18 כבר הייתה לי, ואוטוטו אני עולה על מדים... אני היחיד פה

אושר מ

New member
חחחח לא

ולי יש וותק! ואפי ידעה שאני כזו. אז זה ממש לא בסדר מצידה שלא לאפשר לי תשובה!!

ובכן 30 עוד לא מלאו לי

וגם את ה20 עוד אינני משפשף, אך הדבר הכי חשוב לדעתי הוא נאמון. ע"ע, אני אראה נאמנות מעל הכל ומעדיף גט על קשר מאחורי הגב, ואם רעיתי לשנים תתגלה כלא נאמנה היא תטוס מהבית עוד האותו יום (או שאני אעזוב, תלוי בהכנסה)

מיטללל

New member
אבל אפי

את צריכה לפצל את זה... מגיל שתים עשרה עד גיל שמונה עשרה זה יותר מדי רחב!

חברים, הבה נקבל פרופורציות

הלא מדובר בסקר עלוב !!! אם הייתי יודעת כמה אמוציות ותסבוכי נפש תוציא מכם שאלה תמימה לגבי גילכם, הייתי משנה את שם הפורום ל"אפי היקרה למה אין אופציה לגיל 16 וחמישה חודשים ויומיים?" ! ואיני מתרגזת, הנני פשוט משועשעת מתסכולי חוסר ההחלטה שלכם. אנא גלו בגרות, ביחרו את האופציה ההולמת ביותר. גם אם אינכם עדיין חיילים אך מעל ל-18, גם אם יום הולדתכם ה-25 חלף מזה שלושה ימים, ומצטערת, אם עברתם את גיל 30 - עברתם את גיל שלושים, וכל התבכיינות בנוגע לכך הרי היא מיותרת. בקצב הזה אמליץ לועדת הקבלה במוסד לוותר על שירותיכם ולקבל במקומכם את ילדי "גן שושנה" הנמצא סמוך לביתי. לפי מה שראיתי הם אינם מתביישים לספר את גילם המדויק לפי השניות שחלפו מאז יום הולדתם, הם אינם חוששים מקצת תחרות בונה, והם מסוגלים לעמוד במשימות המיועדות להם ברצינות תהומית, בשאפתנות ראויה לשמה, ולא יתלוננו אף פעם אחת על כי לא הוחלף חיתולם בזמן !!!

מיטללל

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

האמת שאני הצבעתי כבר לפני יומיים. אבל באמת היית צריכה להפריד בין 12 ל 18! גן שושנה? לעוזרת גננת שלי קראו שושנה :) או בעצם שושנה הייתה זאת שנגנה על האקורדיון... עכשיו אני אחשוב על זה כל הלילה!

ליאן.

New member
מה שלום שושנה באמת ?

האם גם היא הצביעה לסקר ? בת כמה היא אמורה להיות עכשיו ?

ליאן.

New member
גם 50 ומעלה אינו סוף העולם

אלא תחילתו של עידן חדש, מרתק ומדהים, בעל אפשרויות בלתי נגמרות...... (אגב, בני גיל 40 ומעלה הינם מקופחים בסקר! האם ניתן להסיק עפ"י הצהרותייך על תחילת עידן חדש ומרתק לגילאי ה 30 ומעלה כי העידן בעצם מסתיים בגיל 40 וכי אין הם ראויים להיות סוכנייך ??) אינני מתכחשת לגילי, אבל לכל גיל כבודו מונח וגילי לא זכה לכבוד הראוי לו. לאות תרעמתי מחוסר ההתחשבות הנ"ל החלטתי להחרים את הסקר לאלתר.

היות וצפיתי הערות כאלה

להלן הודעתי מיום פרסום הסקר - לא ערכנו, לא נגענו: ..."סוכנים יקרים שלי ! היום מתפרסם סקר חדש, שמטרתו סטטיסטית ומקצועית בלבד. אנא מלאו את התשובה ההולמת את גילכם ומינכם, וזאת על מנת שראשי הארגון יוכלו לכמת את חברי הפורום ולחלקם לקטגוריות משימות: הצעירים יופנו למשימות התעללות, ציטוטים והאזנות. היותר מבוגרים למשימות חיסול ממוקד, התנקשות בדיפלומטים זרים ופענוח צפנים. *הארה: באם ישנו גולש שגילו מעל 40 או מתחת ל-12, אנא להודיע כאן בפורום, על מנת שנשבצו: הצעירים - תמלול נאומיו של ח"כ גדעון עזרא והפצתם למדינות ערב על מנת לגרום להתמוטטות עצבית וכלכלית. המבוגרים - לצפייה בכל פרקי "לחיי האהבה" והוצאת הקטעים הרלוונטיים למלחמה פסיכולוגית-כימית." נהפוך הוא, אלין. המבוגרים בינינו עשויים ליטול חלק חשוב אף יותר במשימות הבטחוניות הצפויות בחודשים הקרובים. משום כך לא נכללו בסקר, אלא התבקשו לפנות אליי ישירות על מנת לקבל סווג בטחוני מיידי ולהשתלב לאלתר בפעילות השוטפת.

אושר מ

New member
אה רגע...

כלומר על הצעירים מוטלת העבודה המגעילה והלא מהנה? אבוי. אני קצת מצטערת שהתייצבתי
.

וכמו שאמר אחד מידידיי הטובים

שבועות מספר לפני שנרצח בדאלאס, טקסס: ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country. וכידוע לך, זו תקופה קשה למדינתנו, ועלינו לתת יד בכל מה שנתבקש, ללא משוא פנים וללא השתמטות.

אושר מ

New member
מצאת לך מי להגיד שהוא משתמט

אני מתגייסת לחמש|סדגש שנים, זוכרת?!?!?!?!

אני ציינתי שאת משתמטת???

הלא את בעצמך טענת ש"על הצעירים מוטלת עבודה משעממת"..אין עבודה משעממת, יש אנשים משועממים.. (ושאת פאראפרזה על המשפט הידוע: אין תפקידים לא טובים, יש שחקנים גרועים". והכוונה כמובן לא אלייך, שכן אנוכי מעריכה את נכונותך לתרום למדינה ולכלל האוכלוסיה 5 שנים מחייך. אך אל נא נשכח שאינך מתגייסת לצבא ההגנה לישראל אלא לחיל האוויר שהוא צבא זר אך ידידותי.

למעלה