ולגבי הסקר:

ולגבי הסקר:

הסקר נשאר כמות שהוא, ללא שינוי שנים, מינים או הערות ביניים. איני מקבל תירוצים כמו "שתו לי אכלו לי" "סימנתי את המין הלא נכון" "קיבלתי התמוטטות עצבים כשנאלצתי לסמן את גילי האמיתי". לא אאפשר לכם להתחמק מעמידה נכוחה מול גילכם האמיתי והצרות הנלוות אליו (כל אחד וצרותיו הוא). לפיכך: הבקשות להוסיף שנתון, להוריד מילניום, לעשות ניתוח מין למי שטעה - נדחות על הסף בחיוך כובש אך זדוני. ולמי שיש בעיה פרטנית לגבי גילו - מוזמן לשרשר הודעתו לכאן ולתור אחר סימפטיה מחברי הפורום האחרים !!! והערה: גיל 30 ומעלה אינו סוף העולם, אלא תחילתו של עידן חדש, מרתק ומדהים, בעל אפשרויות בלתי נגמרות. זהו גם השנתון בו ניתן לראות סימנים ראשונים של אלצהיימר, תסמונת התשישות הכרונית - אה וגם חרדת ביצוע. ואגב, השמתם לב שחסרים קולות החיילים???

לפי מה שנאמר לי בימים האחרונים

גיל 30 הוא הגיל שבו מתחילים לבגוד... עם בנות 20+ כמוני (וזה מגיע מאדם נשוי) ואז אני תוהה, מאיזה גיל אפשר להגיש תלונה על התרדה?!

נתן.ל

New member
../images/Emo12.gif אז עם מי בוגדים בני ה20 פלוס ?

עם בנות 16 ???

בני העשרים פלוס

כל עוד אינם נשואים, יכולים לבגוד ככל העולה על רוחם עם כל קשת הגילאים המוצעת בפניהם. סביר להניח שבני שלושים כבר נשואים, כך שאלמנט הבגידה עם בחורות צעירות הוא שילוב של "אני נשוי ואוי ואבוי לי - נגמרו לי החיים" ו"היא בת 20 פלוס, כל החיים לפניה. מה יקרה לה כבר אם אנצל אותה ליום יומיים חודש חודשיים?". ואין זה אומר שהנני מקטינה מערך הבגידה גם בקשר שאינו נישואים, רק שבמקרה של נשואים בני 30 פלוס, המקרה פתאטי עוד הרבה יותר.

ולמה שלא תכתבי מאמר על זה ?

משום שנשמע לי שאת בקיאה בנושא, ומאוד לא מרוצה ממנו. care to share ?

מעשה בילד בן 30 (פלוס)...

הגעתי למקום עבודה לחודש, להחליף מישהו (נשאר לי רק עוד שבוע - מזל) ולפני יומיים הוא חזר למשרד ממילואים (מ... לטובת אישתו אני מקווה שאלו היו מילואים...) ובארוחת צהריים עולה נושא הגיל והוא אומר שגיל 30 זה הגיל שאפשר להתחיל לבגוד, כשיש כבר איזה וילד אף אחד לא מתיחס במיוחד, והוא לא מתיאש חוזר על התזה שלו בוריאציות אחרות... והאדם המבוגר מגיע אלי למשרד, רוצה שאני יעזור לו ללמוד משהו, סבבה, גם ככה אין לי כ"כ מה לעשות כאן, אבל אז מתחילים ההסברים או יותר נכון התירוצים... שאם בוגדים בלי שהשני ידע אז זה בסדר כי מה שלא יודעים לא כואב, ומסתבר שאפשר לעשות את זה בקלות ומקום עבודה הוא מקום אידיאלי, כי עובדים עד מאוחר... ואני סברתי לתומי שאם יש זמן לבגוד יש זמן לאישה, אבל כל יום לומדים משהו חדש... וכשהסברתי שאני בת 20 ולכן אני עדין לא יכולה להתחיל לבגוד הסתבר שאנשים בני 30 בוגדים עם בנות 20 מה שמעלה סוגיה חדשה מה הסטטוס של מי שמסייע לביצוע הבגידה? הבוקר הוא שאל לשלומי או יותר נכון - "מה שלום הבגידה שלי" אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק, זה פשוט פאטתי ומגוחך אבל עוד לא החלטתי עם זה סתם בדיחה גרועה, נסיון פליטרוט מזויע, אבל לא מזיק של גבר נשוי ומתוסכל ששכך איך לפלטרט במשרד (ולא אין לי ניסיון רב בזה, אבל זאת לא הדרך) או שזה יותר מזה... שהוא לא מדבר בצחוק כי הוא כל הזמן מדבר על זה... אני חייבת לציין שיש בזה משהו משעשע בסיטואציה ורק בריאות ואורח ימים לו ולאישתו שאני מקווה שהיא לא יודעת מה בעלה טוען, כי מה שלא יוגעים לא פוגע...

יקירתי שימי לב !!!

כל עוד את משועשעת מהעניין ומסתכלת עליו בזלזול, אין לי מה לומר. ברגע שהבחור הנ"ל יעבור את גבול הטעם הטוב: ההערות שלו ייעשו יותר ויותר תכופות; הוא ישהה לידך יותר ויותר זמן; הוא יספר לך יותר ויותר על מצבו בבית וחוסר שביעות הרצון שלו;הוא יתחיל להתעניין בחייך, חברייך, נסיונות הסקס האחרונים שלך;ואם גם יתחיל לפרט את שלו - אני חושבת שאז יגיע הזמן שאו תאמרי לו שיעצור פה ושאינך מעונינת לשמוע יותר, כי אם לא תעשי זאת, יגיע גם השלב שבו הוא יציע לך לעשות לך מסאז´ ידידותי, להסיע אותך הביתה או לשתות איתך קפה בביתך הצנוע. אנא אל תתייחסי לזה כלל בצחוק: הגברים האלה משועממים, הם סבורים שבחורות צעירות שותות את דבריהם בצמא ומסתכלות עליהם בהערצה מהולה ביראה, ואם לא תעמדי על המשמר, את עלולה למצוא את עצמך בשיאה של הטרדה מינית קלאסית !!!

נתן.ל

New member
אז מה עושים בני העשרים פלוס שאין

להם במי לבגוד ??? מה איתם ? אין רגשות ? אין סימפטיה ? רק את הבוגדים אתן אוהבות
וככה הרווקים נשארים בלי אפאחת (כי את הרווקות תופסים לנו הנשואים)

נתן.ל

New member
../images/Emo5.gif לא מצחיק בכלל ../images/Emo123.gif

אתה רוצה שאני ייקח אשה נשואה, משועממת בת מעל לשלושים ובטח גם נראית ככה (אחרת למה בעלה הולך עם בנות 20)
אני מזועזע מהמחשבה על כך

הוי נתנ´קה, אתה כל כך טועה !!!

מאלף סיבות ולהלן כמה: עובדה ידועה היא שגברים אשר מתחתנים, בגילאי 28-34 מפתחים בזריזות ראויה לשמה כרס לתפארת. לעומת נשותיהן שעדיין מטפחות את עצמן ויודעות את ערכן. עובדה נוספת היא שגיל השיא המיני של גברים הוא 18 ואילו של נשים הוא גיל 30, כך שבבואך לבחור בחורה לשת"פ מיני, אין ספק שאישה בת 30 תעלה בביצועיה, כושרה, יצירתיותה ואורך נשימתה על בחורה בת 18. עובדה נוספת - גברים בגילאי 30 פלוס שבוגדים עם בחורות צעירות כנראה עדיין לא השלימו עם גילם, מצבם המשפחתי והחיים שהלכו להם לאיבוד. ע"י שימוש בבחורה צעירה הם חשים שוב נחשקים, מפצים על אובדן נעוריהם ומחזקים את האגו הפגוע שלהם. לעומת נשים שלרוב גם צריכות חיזוק עצמי, אך בוחרות לבגוד ללא קשר לגיל, אלא לטיב הקשר, הסקס והאמפתיות שהן מקבלות. עובדה אחרונה - גבר בוגד לעיתים קרובות בגלל חוסר בסיפוק מיני מצד אשתו, ואילו נשים (ותקנוני אם אנוכי טועה ואשמח לטעות) בוגדת בגלל החוסר בריגושים, הבנה ויחס מצד בעלה... ובמחשבה שניה, כולם בוגדים כי משהו לא בסדר בקשר ביניהם...

נתן.ל

New member
../images/Emo66.gif הרי תגידו הכל בשביל

שנחשוב שאשה שעברה את גיל 25 עדיין שווה משהו
זה בסדר, גם אני חושב שאני יהיה בן 35+ אני בהחלט אתגעגע לימים אלה של 25- כאשר הייתי רווק משוחרר חתיך ובכושר ובנות נפלו עלי כמו פרס על פלסטינים. אבל מה - אני לא חושב שאקפוץ ואטען שהיום אני כל כך הרבה יותר טוב ממה שהייתי בעברי (אני אולי דווקא כן אבל לא כל הגברים). אמרי לי בבקשה, נשמה, אם בנות ה30+ כל כך מוצלחות, למה הבעלים שלהן מחפשים צעירות ?

שתי שאלות:

האחת, מדוע אתה חושב שהנשים שלהם לא מחפשות??? והשניה, מדוע אתה סבור שאם גבר מחפש משהו מחוץ לנישואים האשמה היא אוטומטית על אשתו? הייתכן ומשהו לא בסדר בו? לא ייתכן ששניהם אחראיים לבעיה שדוחפת אותו לחפש בחוץ? ואל נא תטעה, הסטטיסטיקות אמנם אינן מצויות בידיי (ראש המוסד בישיבה דחופה עד 18:00) אך לדעתי אחוז הבגידות הינו כמעט זהה בין גברים נשואים לנשים נשואות...היום הבגידה אינה נחלתם הבלעדית של הגברים, בעיקר משום שנשים הצליחו לנפץ את המיתוס של "בעיות פותרים בבית" והבינו שאם להם מותר, גם לנו מותר. עצוב אבל מציאותי.

נתן.ל

New member
את מציירת כאן תמונה נפלאה

של נישואין מאושרים
N O T זה מנסיון?

עמיתר

New member
לא כולם כאלה ../images/Emo4.gif

אני יכול אבל להגיד שאולי הרבה אנשים לא מבינים מה הם עושים כשהם מחליטים להתחתן ומכאן מתחילות הבעיות. ובנוגע לנשים נשואות, נראה לי אם כבר סטוץ, אישה נשואה זה דבר בטוח. היא לא מתכוונת ברצינות אליך זה רק סטוף כי יש לה בכל זאת בית ובעל וילדים לפעמים. והיא בטח הרבה יותר צריכה סקס משתשב ותדבר איתה על הקשר שלכם ולאן הוא הולך.. לא הסתכלת על זה ככה נכון?

נתן.ל

New member
לא רק שלא הסתכלתי על זה

זה גם לא ממש מעניין אותי. עם כל הכבוד לנשואות, אני מחפש מישהי שתיהיה איתי וקבועה. כזאת שאני יוכל לטלפון אליה בכל שעה או לקפוץ, אחת שתיהיה לצידי. הסקס זה דבר חשוב (אפילו מאד חשוב) אבל לא רק את זה אני מחפש.

Dor K

New member
נתן, סלח לי

אבל שוביניסטיות ובורות מוציאים אותי מדעתי. לא בכל מחיר אומרים את מה שיש לך להגיד... באמת שלא חייבים.
לא שווה שאגיב על זה אפילו...

נתן.ל

New member
אתה יכול לפרט ../images/Emo22.gif

אתה יכול להתעצבן. אבל אתה לא יכול לטעון שלא הבנת את החיוך מאחורי הדברים

אושר מ

New member
גם אותי שמת בבעיה

מצד אחד אני 18. מצד שני אני עוד לא חיילת... אבל לפחות עכשיו אני ידועת בדיוק מתי אני מתגייסת
. הגיע הזמן.

למעלה