וי איך שהזמן טס...

תלאבובה,אני חושבת שאת טועה,

בשביל לחיות קצת,צריך כסף,ובשביל כסף צריך עבודה,ובשביל עבודה צריך למצוא אותה קודם,ופה מתחילה הבעיה, אני משוחררת כבר שנה ושבוע ואני לא מוצאת כלום!! ואמא שלי כבר מתחילה להציק לי בקשר לזה.

gig19

New member
אז....

גם אני לא כתבתי הרבה פה מדי פעם ניכנסתי ודפדפתי אבל לא היה לי הודעה פצצצתית לכתוב אז הנה אני כותבת.... שירלי אני נמצאת באותו מצב שלך ונכון שמצב המדינה בקנטים אבל...אנחנו רואות את זה ככה בגלל שעדיין לא מצאנו את מקומנו למרות שאני ניסיתי וניסיתי אבל יש לכל עבודה אלפי מעומדים ואסור להתייאש כי מכל טעות לומדים (זה מה שאומרים לי כל הזמן) ואני ממשיכה לנסות ולנסות ואפילו נרשמתי ללימודים....ל"שנקר" בשביל ידע כללי .... אז לסיכום אסווווווווור להתייאש וללמוד מטעויות ונסות כי בסוף כל אחד מוצא את מקומו והכל מסתדר וסתכלי על זה ככה זה תקופה שבה את לומדת על עצמך ורואה מי את באמת ומה המוטיבציה ויכולות שלך אז.... זהו בנתיים מקווה שעזרתי.....

get well

New member
אני לעומת זאת זוכרת..

כמה שבצבא לא היה כסף והאוכל היה זוועה והוצאתי מלא כסף על לקנות אוכל והמדים האלה שאי אפשר ללכת איתם בחום כי מזיעים רצח ובקור כי קר רצח. והשמירות כשאני עם חום פטרולים כשעוד שנייה אני נופלת, מטבחים עם ג'וקים שאח"כ אני עוד צריכה לאכול שם אין אפשרות לסוע לשום מקום וכשחולים אם אתה לא גוסס אז לאף אחד לא איכפת!! ולשבת שעות במשרד ולהגיד לעצמי מה לעזאזלת אני עושה פה ואיזה בזבוז. אזרחות זאת התקופה היא יפה שיש וזה החיים בעצם.. אתם חופשיים לעשות מה שאתם רוצים ואם רוצים מספיק אז גם מצליחים. עובדה אני שמצאתי עבודה והתחלתי כבר ללמוד (כרגע הפסקתי לעבוד מפאת לחץ בלימודים) פשוט תתחילו לצאת מהבתים ולחפש עבודה להסתכל באינטרנט ולהתעניין בלימודים, במלגות ובהלוואות!! אין כמו האזרחות..
מוגש כשרות לאזרח מהאגודה למען החייל המשוחרר
שלכם גטי

m i k a3

New member
שירלייייייייייייי

אני עונה לך בעיקר כי אני מזדהה עם המשפט הזה של הדיכי. אבל נחשי מה ? אני עובדת כבר שלושה שבועות ואני עדיין בדיכי. למה? כי קשה לי בעבודה, אני עומדת 8 שעות על הרגליים במפעל שאתמול עבדתי כל הליילה וכמעט הקאתי מהריח שהיה שם. שמונה שעות של בחילה! והאחראית שם אומרת לי שעדיף שאני לא אבוא כי אני עושה בלאגן.ואני לא מבינה אותה כי היא רוסייה וכמעט כל העובדים שם רוסים, וקשה לי וחרא לי. אבל אני לא הולכת לעזוב, כי המצב הוא קשה בכל מקום היום ואם אתה לא קורע את התחת אתה לא מקבל כסף..תביני שבאסה ודיכי זה עניין של מצב רוח. כאילו אני גם בבאסה עכשיו,וימשיך להיות לי קשה, אבל הדיכי יעבור לי מתישהו. טוב, אצלי זה אוסף של דברים, הקשר עם החברים מהצבא הולך ומתנתק, ואני לא עושה דברים שעושים לי טוב וכל מיני. אז אני מבקשת ממך- תתעודדי. יהיה בסדר. אין לי מושג מה אני רוצה ללמוד ולעשות בעתיד( אני יודעת מה לא לפחות...) ואפילו הלכתי לפסיכולוגית תעסוקתית בלשכת התעסוקה שזה מיוחד לחיילים משוחררים, והיא מפנה אותי לכל מיני מבחנים פסיכוטכניים ומבחני אישיות, שאחריהם נשב והיא תעזור לי למצוא כיוון,אני אספר על זה בהמשך. בכל מקרה זה עזר לי קצת כי היא הקשיבה לי וסיפרתי לה כל מה שמטריד אותי. אז אני ממליצה לך ולכול מי שמתלבט בנוגע ללימודים ולבחירת מקצוע. וחוץ מזה- לי זה לא התאים, אבל אולי תלכי לעבוד בים המלח במלון או תעברי לאיזה קיבוץ או משהו, קיצר צאי מירושלים. אולי את צריכה שינוי כזה ? חשבת על זה? אז חיבוק גדול
ויהיה בסדר !!

SShirly

New member
מיקה../images/Emo13.gif

רק לראות את השם שלך על דף הפורום גורם לי לחייך
עכשיו אני מבינה כמה התגעגעתי לכתוב כאן... תראי, אני יודעת שקשה בכל מקום. ממש צר לי לשמוע שאחרי כל ההתלבטויות בנוגע לבחירת העבודה את מרגישה רע... ואת צודקת כשאת אומרת שאין שום מקום שקל בו. אבל עלייך להבין שבכל אופן, יש מקומות שרע בהם פחות. בכל אופן, אם את מסוגלת להחזיק שם מעמד, אז עשי זאת. כי אני דוגמה לכך שקשה למצוא עבודה. בכל אופן... זה לא בדיוק דיכי... אני לא בדיכאון. אני פשוט מאוכזבת, מיואשת ועצובה לראות מה קורה כאן. ההורים שלי עזבו את ארגנטינה בגיל 20, בגיל שלי, כי המצב שם התדרדר. לא היו מקורות פרנסה והיה קשה... קשה|
| אני פשוט פוחדת שהמצב בארץ יגיע להיות כמו שם. את ארגנטינה היה אפשר לעזוב. זו מדינה נוצרית שאין לה קשר אלינו. אבל את ישראל... לא נוכל לעזוב. לעולם. לא אני בכל אופן. ובמיוחד לא את ירושלים. חשוב לי לחיות כאן וחשוב לי שבעלי והילדים שיהיו לי יצמחו בארץ הזו, בעיר הזו, וישאפו לריאות שלהם את מה שאני שאפתי מאז שהייתי קטנה. ואין עבודה. ואנשים מתים בלי הפסקה. וזה פשוט... פחד מוות... זה הכל. זה לא דיכאון. זו אימה. בכל אופן, לילה קסום שיהיה לך ולכל שאר חברי הפורום

הדס100

New member
שירלי......גם אני בדיכאון,

אבל בגלל דבר הרבה יותר חשוב, היחסים שלי עם חבר שלי, אנחנו כבר שנה וחצי ביחד ויש לי המון בעיות ואני לא בטוחה שנישאר ביחד למרות שאני אוהבת אותו, ו....אני לא רוצה להישמע מגעילה כי אני כל כך מבינה אותך, אבל...אני חושבת לעצמי, הלואי שהיתה לי בעיה ש עבודה, הייתי שורדת אותה מאשר בנאדם שאני אוהבת כמו את עצמי. ואז אני חושבת על הדברים החשובים באמת, בריאות, משפחה, אהבה...ועבודה לא נמצאת בראש הרשימה למרות שאין ספק שהיא ממש חשובה, אבל מכל הבלגן הזה שכתבתי, אני יכולה רק להבטיח לך לא להתייאש ויהיה בסדר, את תמצאי בסוף עבודה...

SShirly

New member
היי הדסי... עצובה לשמוע מה שאמרת...

כי מההודעות הקודמות נשמע שאתם הזוג המאושר ביותר עלי אדמות... וזה תמיד כיף לשמוע דברים כאלה. תראי, אני לא יודעת מה קורה בינכם, אבל תמיד יש מצבים לא נעימים בזוגיות. אני מקווה שיהיה בסדר. בכל אופן, כמובן שלא על פני במה זו, אבל אם את צריכה אוזן קשבת אני אשמח להיות כזו. בעניין בעיות והשוואה בינהן... תראי, אני מודעת לעובדה שקיימות בעיות גדולות הרבה יותר. מעולם לא השוואתי. אני יודעת שבסופו של דבר אמצא עבודה. או מקווה בכל אופן. עזבי את הנושא שלי... רציתי לומר לך שאת חושבת נכון, תמיד צריך לחשוב שהיה יכול להיות יותר גרוע ושאפשר להתמודד. ואם את באמת כל כך אוהבת אותו וגם הוא אותך, אין סיבה שלא תצליחו לעבור את כל המכשולים שבדרך. תאמיני לי הדס, אין אדם שיודע את זה טוב ממני. יהיה בסדר... את תראי

הדס100

New member
תודה חמודה...אני שולחת לך מסר ואם

בא לך פשוט כנסי לפורום אהבה ורומנטיקה...

SShirly

New member
הכל בסיידר../images/Emo13.gif

לקחתי קצת זמן לחשוב על כל מיני דברים. מגיע שלב כזה בחיים שהאדם אומר לעצמו: "וואלה, איפה אני חי? טוב לי?" אז די התעמקתי בזה
וגם תרתי ברחובות ירושלים אחר עבודה. ולא מצאתי הרבה. או יותר נכון לא מצאתי כלום... אבל אני ממשיכה לחפש
שמחה לחזור... למרות שיש כאן קצת עוינות לאחרונה הנובעת מבורות
אנשים מדברים מבלי להכיר את הבנאדם שכותב ולפני שקרא דברים שכתב בעבר על גבי הפורום הזה ממש. מה שלומך?
ממשיך לעזור לאנשים? ומה לגבי מפגש הפורום שרציתם לעשות בזמנו?

שריונר 7

New member
הכל דבש!

וואלה הכל טוב. ( לעזור לאנשים- כן אבל נראה שאף אחד לא צריך עזרה ממני ). לגבי המפגש פורום אני מאמין שזה ייקרה בעתיד שהפורום יהיה מגובש דיו עכשיו זה אל נראה מתאים כל כך .

MrListen

New member
תפסיקו לחפש שיעסיקו אותכם ותתחילו

להעסיק אנשים אחרים. קראי את הספר אבא עשיר אבא עני/קיוסאקי בהוצאת מטר.

למעלה