וי איך שהזמן טס...

SShirly

New member
וי איך שהזמן טס...

היי חבר'ה... מזמן לא כתבתי כאן. למה? לא יודעת. אני פשוט בדיכי כבר כמה... חודש? חיפשתי עבודה כל כך הרבה זמן וידעתי בדיוק מה אני מתכוונת ללמוד, וכל מה שתכננתי נפל לרצפה. ועכשיו אני כבר לא יודעת מה ללמוד ואם בכלל בא לי. לא יודעת במה לעבוד ואם יש לי חשק בכלל. כל השאיפות שלי לא מותאמות לעולם הדפוק הזה. אומרים לי שאני חולמת יותר מדי. וזה גועל נפש מה שהולך במדינה הזו. איך שאנשים עובדים אחד על השניה. שכמה שאתה קורע לעצמך את הצורה אתה מגיע לכלום אחד גדול. פעם היו אומרים לי שאני אגיע למה שאני רוצה בחיים שלי "כי את שירלי ולא מישהו אחר". אבל האמת? זה בולשיט. לא משנה אם היו לך תעודות הצטיינות בבית ספר ולא משנה כמה משלחות הובלת בהצלחה במשך החיים שלך וכמה אנשים הנהגת ולאן הם הגיעו וכמה הם מודים לך... המדינה הזו נמצאת ברצפה. ובחורה בת 20 משתחררת מצה"ל ונכנסת לדיכאון כי היא לא מוצאת עבודה 4 חודשים! הכל שחור ומלוכלך וזה גועל נפש! ואני חושבת שצריך לעשות משהו רק שאני לא יודעת מה. מה אפשר לעשות כדי למנוע מכל מיני חלאות להרוס את העולם? מה אפשר לעשות כדי לבחור מקום לימודים מבלי לשקול את דרכי הנסיעה מחשש לפיגוע? מה אפשר לעשות כדי לחשוב פעם אחת ביום על מה שעברת בחמש שנים האחרונות שלך ולומר שבאמת באמת היית מאושר? לא יודעת מה אפשר... אני מיואשת. פעם הייתי האדם הכי אופטימי ואנרגטי בעולם. עכשיו אני רק נותנת עצות טובות לאחרים וממשיכה לחפש עבודה בעיתון. בעע... בטח מחר יהיה טוב יותר.

UrbanDK

New member
אני לא יודע מה אפשר להגיד... כי

אני בדיוק באותו המצב כמוך. כל מה שנשאר לעשות זה לשלוח לך
ענקי וגם
, ואני מקווה שהמצברוח ישתפר בקרוב. תחזיקי מעמד.

SShirly

New member
תודה איש../images/Emo141.gif

מזמן לא ראיתי אותך... תודה על ה-חיבוק|. שולחת בחזרה

shmulik500

New member
מממ

למה שלא תשתמשי בעצמך בעיצות שאת נותנת לאחרים , או שאת לא באמת מאמינה בהם כשזה מגיע אלייך (בעיצות..). בכול אופן לדעתי את לא צריכה לקחת בחשבון דברים כמו איפה יהיה הפיגוע הבא , כי זה בעצם יכול לבוא מכול מקום (מעודד אה.. :) אז פשוט לעשות מה שנראה לך טוב בלי לעשות השלכות קיצוניות כאלה . אין לך עבודה.. בטוווווווווח תמצאי מתישהו גם אני הייתי מובטל דיי הרבה זמן , ועכשיו אני כבר עובד הרבה זמן בתחנת דלק (מסריחה) , אז תתחילי לעשות משהו בזמן הפנוי שיש לך (כי אחרי זה לא יהיה לך ) תפתחי תחבבים וכאלה . . בקיצור אני יודע שאיפה אני עובד מחפשים אנשים אז אם את (או כול אחד אחר) מאיזור חולון ראשון לציון אפשר לסדר משהו.
בברכה

SShirly

New member
זו קצת בעיה...

העצות שאני נותנת לאחרים לא תמיד מתאימות לי, לאור הנסיבות. אבל משתדלת... בקשר לפיגוע, כשמוסד הלימודים שאתה רוצה ללמוד נמצא במרכז העיר ירושלים, איפה שקרו מרבית הפיגועים, זה עדיין מטריד את המח ולא משנה כמה ננסה להתעלם מהעובדה הזו. אין מה לעשות, זה פשוט לא כמו לבחור אוניברסיטה שנמצאת בהרצליה. עבודה? על עמודי חשמל אני מחפשת מודעות כבר. זמן פנוי? אני עושה. אני בונה תיק עבודות ללימודים ותחביבים לא חסר. אבל כסף זה לא מכניס לכיס. ואני מירושלים אבל תודה על ההצעה, וגם על העיצה
יום טוב
ויהיה בסדר, אני פשוט בדיכי כבר יומיים. או יותר... אבל אני יודעת שיהיה טוף .

מסכנה...

אני באותו מצב. השתחררתי לפני חודש וחצי, ואין לי מושג מה לעשות עם עצמי. אני מחפשת עבודה דרך כל מקום אפשרי כמעט- דפי זהב, חברות כוח אדם, לשכת תעסוקה, שואלת אנשים... וכלום. עבדתי בתחנת דלק כמה ימים ופיטרו אותי כי עשיתי טעות רצינית והרסתי למישהו את המנוע (דלק לא נכון...oops). ואחרי סידרו לי עבודה בדוכן של מיצים טבעיים (עבודה נחמדה), אבל המעסיק הזה היה מניאק ובלי לתת לי הזדמנות, אחרי חצי חפיפה הוא החליט שאני לא מתאימה לזה ואמר שהוא מצטער. אחרי כמה ימים הוא התקשר וביקש שאני אגיע שוב לחפיפה... ושוב אותו סיפור. הייתי שם ארבע שעות, ואז הוא החזיר אותי הביתה ואמר שנדבר. הוא שילם לי רק על אותה חפיפה 50 ש"ח, שזה כלום, והרבה מתחת למה שהגיע לי... (18 ש"ח לשעה, שכר מינימום). הרגשתי מנוצלת. ובכלל, בהרבה מקומות עבודה דורשים שיהיה ניסיון קודם... אבל אני חיילת משוחררת, וניסיון אין לי ממש, חוץ מעבודות מלצרות שעבדתי בהן לפני הצבא... והבעיה היא שהניסיון הצבאי לא מספיק להם. אוף, מעצבן להיות מובטלת!!

שיוש21

New member
מה זה, פורום תמיכה?

אולי חיילים יכולים להתבכיין אבל אזרחים לא! הצרות כאן הם צרות של עשירים, קחו הכל בפרופורציה... אז אין עבודה... כסף... טיול... עתיד... (שיט, אני מתחיל להתבאס בעצמי) סתם. צריך קצת לאוורר את הנשמה וזהו. יש משהו שאתם עושים סתם כי אתם אוהבים? משהו שלא קשור לעתיד שלכם וכל החרא הזה? זה יכול לתת המון. בכל מקרה, מספיק להתבכיין זה מוגזם!

אה, עוד אחד יפה נפש...

כן, יש הרבה דברים שאני עושה כי אני אוהבת לעשות אותם... ואם לא נאה לך לקרוא את מה שאנשים רושמים בפורום- אל תקרא. אף אחד לא הכריח אותך.

טוב, אני לא חושבת שאני מגזימה.

אחרי הכול, אלה דברים חשובים. ואני לא מתבכיינת על שטויות.

SShirly

New member
שיוש...

אני מבינה למה התכוונת. אבל התנסחת על הפנים.

שיוש21

New member
יכול להיות

אבל הכל תלוי איך מסתכלים על דברים. לא? יש אנשים בצבא שלא משנה מה- הם תמיד יתבכינו, גם אם הם תותחי-על עדיין בכל הזדמנות הם תמיד ימצאו סיבה להתבכיין: תמיד אנחנו סוגרים שבת, המשכורת חרא, מתגעגעים לחברה שלא ראו כבר שבועיים. לפעמים זה מצחיק ולפעמים בא לבעוט בהם... אז חשבתי שזה תכונה חיילית עד ששבוע שעבר, יום אחרי שהשתחררתי עשו לנו ערב פרידה ואחד, שהשתחרר חודש לפני, אמר שבאזרחות חרא וקשה, טענות שנשמעות פה (ככל הנראה בצעקות) הרבה פעמים, אז תארי לך מצב, שעומדים לפניו קבוצה של חיילים שרק מחכים להגיע ליומו, ואיך הוא מגיב? בשביזות... ז"א ברור שהדברים האלה משפיעים (אני בלחץ אטומי מהבגרות שלי שאולי עדיף שתחליף את נייר הטואלט בשרותים) אבל בסופו של דבר השביזות הזו (נו מה לעשות, לא יודע איך לקרוא לזה) היא בגללנו לא בגלל אותם דברים שבעוד 10 שנים כנראה נצחק עליהם, ובמיוחד את שירלי שככל הנראה מהדברים שאת כותבת, מצבך די טוב... אז לא התכוונתי להיות יפה נפש ויכול להיות שהתנסחתי לא משהו. דבר נוסף, את הקטע של שיקול בחירת המקצוע לפי האוטובוסים שיכולים להתפוצץ, קצת פיספסתי... ?

SShirly

New member
הא../images/Emo4.gif

"ובמיוחד את שירלי שככל הנראה מהדברים שאת כותבת, מצבך די טוב... " למה אתה מתכוון?

שיוש21

New member
ככה זה

נשמע מ"רוח הדברים". אמנם אני לא יכול לדעת בוודאות,כי אנלא מכיר אותך: 1.וידעתי בדיוק מה אני מתכוונת ללמוד 2.שאני חולמת יותר מדי. 3.תעודות הצטיינות בבית ספר 4. משלחות הובלת בהצלחה במשך החיים שלך וכמה אנשים הנהגת ולאן הם הגיעו וכמה הם מודים לך אז קצת הוצאתי את דברייך מהקשרם ואולי טעיתי בהבנת הדברים שאת כותבת. אבל שמישהי (בת 20!) מתקשה עם כל מיני חלאות או שהמצב במדינה קשה (את ארגנטינאית לא?) זה, איך אומרים, בקטנה. תראי אני לא נמנה עם אותם אלו שמעודדים את הזולת ע"י ההנחה שהדשא של השכן נובל ושלך "רק" לא ירוק, אבל שיקול כמו בחירת מקום לימודים מחשש לפיגוע הוא בעיני לא מגוחך אלא סתם דבילי. אני מקווה שלא הרגזתי אותך, זה ממש לא הכוונה שלי, אלא להיפך...

SShirly

New member
יכול להיות שזה דבילי

אבל זה פחד קיים. אני לא יכולה להתרגל לעובדה שאוטובוסים מתפוצצים ושיכול להיות שיום אחד אני אהיה באחד מהם. אני רוצה להתחתן, ללדת ילדים ולהיות מאושרת. ואם זה אומר לנסות להמנע מאיזורים מסוכנים יחסית לאחרים, אז אין סיבה שאני לא אפעל ככה. הכל מסוכן כיום. אבל יש יותר ויש פחות. אני לא מאמינה בגורל. אני מאמינה בזהירות.

שיוש21

New member
אז

מה לעשות הכבישים יותר מסוכנים- לא ננהג? חוסר בחירת מקום לימודים אקדמאי בגלל שיקולי טרור וסכנות כלשהם לא מעיד על זהירות! ואם זה המסקנה שלך איך את חיה בכלל?! השאיפות שלך יפות אבל למה את סתם מפחידה את עצמך ?

תלאבובה

New member
אנשים אתם לחוצים מידי!

כרגע השתחררתם.. זהו.. תחיו קצת ודי לדאוג לדברים שגם ככה אין לכם שליטה עליהם..

למעלה