וינס מקמהון

british bulldog

New member
וינס מקמהון

ראיתי שכמה אנשים פה קוראים לוינס מקמהון גאון... אז ככה אני חושב שהבנאדם ממש לא קרוב לזה הוא מניאק שקרן וגם דיי קמצן... מה שכן הוא מוכן לעשות הכל אבל הכל כדי לקבור כל מתחרה רציני שקם לWWF , הוא משתתף בקרבות אם צריך חוטף מכות, יריקות וחושף את התחת שלו בשביל רייטינג!... אין ספק שיש לו חוש עסקי טוב ובזכות זה הוא מחזיק את הWWF למעלה כבר הרבה זמן ואם לא הקמצנות שלו אז הWWF היה כבר פושט את הרגל כמו המתחרים שלו. חוץ מזה בקרבות שבהם השתתף לא מזמן הוא גם הראה שיש לו חתיכת גוף לאדם בגילו, ושיש לו גם זמן להתאמן קצת ולקחת סטרואידים אבל בסופו של דבר אני חושב שהבחור מטורף לגמרי ודבר אחד אני יודע , אני לא הייתי רוצה שהוא יהיה הבוס שלי!

DDN

New member
אתה צודק במאה אחוז

ובזה שהוא מחזיק את הWWF למעלה, בזה שהוא יודע לעשות הכל עבור הרייטינג, חוטף מכות, יריקות, מתחמן, משקר, קובר מתחרים. אז הוא גאון אמיתי! הבנ´אדם קוסם! אולי מהסוג הרע, אבל הוא גאון עיסקי. וזה גם סוג של גאון. לדעתי, כל הדברים שרשמת נגדו אומרים לדעתי שהוא גאון. אפשר אפילו לקרוא לו "הביל גייטס" של ההאבקות. והרבה אמרו שטירוף=גאונות. לא יודע אם הייתי רוצה אותו כבוס שלי, תזכור שמי שאנחנו מכירים זה הדמות שהוא מציג ולא את עצמו האמיתי. . .. אולי אתה לא אוהב אותו, אבל אתה חייב להעריך אותו.

אתפ פשוט לא מבינים.....

שב WWF הוא הכל הצגה זה לא הוא האמיתי וינס מקמהון הוא באמת גאון להחזיק כל כך הרבה שנים את WWF בלי שום פשיטת רגל או משהו כזה וזה גם נכון שמתחרים קוברים אחד את השני וזה לא רק ב WWF כל ארגון מנסה לקבור ארגון מתחרה אחר כדי שהוא יצא מזה ברווח גדול ככה גם וינס , זה עסקים פה אין חוכמות שוינס קובר את מי שהיה בעל הארגון של WCW שכחתי איך קוראים לו או שהוא קובר את וינס מקמהון ואת העסק שלו אני מאמין שעם הייתם במקום וינס גם אתם הייתם עושים הכל כדי שהארגון שלכם תהיה בישג אדיר ולהרוויח הרבה כסף. השורה התחתונה וינס מקמהון הוא גאון שהחזיק את הארגון שלו כל כך הרבה שנים בהישג גדול לחברה וגם לעצמו אני מאמין שבחיים האמיתיים הוא אדם טוב ולא כמו שהוא מציג את עצמו ב WWF

DDN

New member
תיקון קטן.

WCW לפני שWWF קנו אותם היו שייכים לAOL-TIME WARNER, ז"א לטד טרנר, אחד האנשים הכי עשירים בעולם. במסגרת קיצוצים, הם ויתרו על עובדים ועל עסקים לא מוצלחים שלהם. הWCW בשנתיים האחרונות היה עבורם בזבוז כסף נוראי. כמו שנכתב בראיון עם בילי קידמן, ממש בתחילת האינוויז´ון, הוא אמר שהWCW לא ידעו להתעסק עם האבקות, ושהמקמהונים כן יודעים. בסופו של דבר, WCW עשו את הדבר הנכון עבור המתאבקים, ומכרו אותם לאנשים שמבינים האבקות ולא פשוט סגרו את החברה. הנקודה שלי (שדי סטיתי ממנה) - וינס מקמהון לא "קבר" את הבעלים של WCW, הוא פשוט עשה אותו חלק לא רווחי. אף אחד לא קובר את AOL-TIME WARNER

אילן די

New member
אתם ממש מצחיקים

מי שראה את וינס מקמהון מדבר בראיון אמיתי במציאות לעומת הדמות שלו ב- WWF יראה מיד שלא מדובר באותו אדם. הדמות שהוא מגלם ב- WWF היא פרובוקטיבית, מרשעת ומנוולת, אבל וינס במציאות הוא אדם שונה מאד. הוא מדבר בקול שקט, הוא מצחיק, הוא חושב קדימה. לא יודע אם הוא גאון, מעולם לא ערכתי לו מבחניי איי קיו, אבל טיפש הוא בטח לא. עוד מעט תגידו שסטפני מקמהון היא מרושעת...

british bulldog

New member
אתה צודק

ברור שהוא משחק כל הWWF זה משחק אבל הקטע שהוא עשה לברט ארט היה אמיתי והוא השפיל כל כך את ברט ארט שהיה כוכב גדול בWWF והחזיק את הWWF יפה והיו לו גם המון מעריצים (ואני לא בינהם) דרך אגב מה קורה עם ברט ארט ? אחרי התקופה הקצרה שלו בWCW הוא דיי נעלם.. הקטע הוא איך מתאבקים מוכנים להתאבק אצלו בכלל כשהם יודעים שאם יבוא יום והם יהיו סטארים וירצו לעזוב או ירצו חוזה יותר טוב אז הוא יכול לגמור להם את הקריירה והוא גם עושה את זה בדרך הכי בוטה וכואבת , אין לו בעיה לשקר להבטיח להם דברים ואחר כך לדפוק להם את הקרב

אילן די

New member
אני אסביר לך איך

קודם כל רק ברט הארט אשם במצב שנוצר בינו לבין וינס. כשוינס החליט שעל ברט להפסיד לשון מייקלס, ההיטמן סירב. האגו שלו פשוט היה גדול מדי מכדי להישמע לבוס שלו. וינס עשה מה שעשה כדי שברט לא ילך ל- WCW ויזרוק את חגורת האליפות לפח. מה שברט היה עושה כמו שעשתה אלונדרה בלייז. האם אפשר להאשים את מקמהון במצב שנוצר ? אני לא חושב. איך מתאבקים מוכנים להתאבק אצל מקמהון ? הוא משלם הכי הרבה. עכשיו בכלל המצב מאד פשוט כי ל- WWF אין מתחרים. כל הארגונים האחרים, הם פרומושנים קטנים שלא משלמים למתאבקים שלהם חלקיק ממה שמסוגלת לשלם ה- WWF. כולם גם יודעים שאי אפשר להצליח בגדול אם אתה לא ב- WWF. אני מבין שרובכם אוהבים לקחת את נקודת המבט של המתאבקים, כי אלה האנשים שאותם אתם מעריצים, אבל אני חושב שצריך להסתכל על התמונה בגדול. בעניין סיום הקריירה. לוינס קשה מאד, גם אם הוא מאד רוצה לסיים את הקריירה של מתאבקים גדולים. אתה רואה את וינס אומר לא לרוק ? הרי הרייטינג יצנח פלאים. לוינס יש אינטרס לשמור את המתאבקים הטובים, ומי שקופץ מעל הפופיק (כמו ג´ריקו למשל) צריך להוריד אותו לממדיו הטבעיים. בכך לא שונה ה- WWF מכל חברה אחרת בעולם העסקים.

נכון מאוד אילן.......

אני מסכים איתך , דבר אחד פשוט אתם צריכים להבין שהמתאבקים ב WWF ובכל ארגון אחר הם העובדים ווינס הוא הבוס מה שהבוס אומר צריך לעשות אז עם המתאבק עושה בעיות אז הוא הולך קיבנימט הוא מפוטר דבר פשוט מאוד : וינס מקמהון - בוס , בראט הארט - עובד כל מה שהבוס אומר חייבים להשמע לו ותאמינו לי שבראט הארט לא יצא גיבור גדול בסרט שעשו עליו הוא סתם יצא בכיין עלוב והוא לא יודע להפסיד בכבוד

Crossface

New member
סליחה?

ברט אשם?? על מה אתה מדבר? למה? אוסטין עושה כל מה שאומרים לו? לפי מה שאנ ירואה אוסטין הרבה יותר בכיין מברט, לא מוצא חן בעיניו שהוא היה צריך להפסיד לסקוט הול ברסלמניה אז הוא ניצח, אחר כך לא התאים לו שהוא לא היה בקרב מרכזי בארוע ושהיו קרובות יותר חשובים משלו אז הוא עוזב את קנדה ולא מופיע בשום תוכנית מאז, מישהו מעיף אותו?, וינס זורק אותו לעזאזל? וינס דופק אותו? אני לא חושב, אז אל תגיד לי שברט אשם, אותו דבר HHH עושה רק מה שתאים לו כי הוא יוצא עם הבת של הבוס, ברט לא היה אמור להפסיד את הקרב לשון מייקלס בקנדה ובטח ובטח לא ככה, זה בסך הכל הראה לכולם איזה קטנוני וינס, אם הוא לא רוצה שברט ינצח, שלא היה אומר לו שהוא כן, אולי היה הרבה בלגן בגלל זה, האבל הרגע הכי נמוך וגרוע ולא יודע איך הגדיר את זה בתולדות ה-WWF לא היה קורה

אילן די

New member
אני כן אגיד לך שברט אשם

אה, בגלל שאוסטין עושה את זה אז זה עושה את ברט הארט לצודק ?
גם אוסטין, אם יגזים - יעוף. אף אחד לא רוצה להחזיק מתאבק בעייתי ואוסטין כמעט פוטר לפני שבוע,אז הוא ממש לא דוגמא טובה. חוץ מזה - אם לפחות אתה נותן טיעונים, תדייק, נתנו לאוסטין לנצח ברסלמניה בגלל שהול היה שתוי ולא בגלל שהוא דרש לנצח. ול- HHH נותנים לעשות מה שהוא רוצה בגלל שהוא יוצא עם סטפני ? אתה חי בסרט. בדבר אחד צדקת - אם וינס לא רוצה שברט ינצח, אז הוא לא ינצח. וינס הוא הבוס.

אתה בעצמך ראית איזה בעיות....

איזה בעיות היו אחרי זה לאוסטין שהוא לא הופיע אחרי זה ברו ובסמקדאון עם הוא היה מגזים יותר שם עם ההנהל הוא עף קיבנימט למזלו הכל הסתדר אתה ראית שאוסטין יורק על וינס ? אתה ראית את אוסטין מכה את וינס? עם אני הייתי במקום וינס ואתה היית במקום בראט הייתי מעיף אותך קיבנימט ועוד הייתי עושה שבכלל לא תעבוד יותר בשום ארגון בראט עוד יצא זול מזה אני מאמין שוינס מסוגל יותר הרבה מזה מסתם לפטר אנשים

DDN

New member
אם כבר את סטפני מקמהון הזכרת

על כולם לדעת שהיא - היא הכותבת הראשית של העלילות של הWWF. (סטוריליינס) יש כמה כותבים, שהיא הראשית וראש הצוות, ויש את העורך הראשי - וינס מקמהון בכבודו ובעצמו עם המילה הסופית. ממש כמו עיתון או סדרת טלויזיה, היררכיית פיקוד של כתיבה. והWWF התרומם למעלה מאז שהיא לקחה את העט לידיים. . . . (או לחילופין, התיישבה מול המקלדת)

ברט הארט עכשיו

קראתי בכמה מקומות שמאז אותה בעיטה של גולדבר בראש של ברט הארט הוא סובל מכאבי ראש קשים ויש לו גם נזק מוחי קל. להיתאבק הוא כנראה לא יחזור

DDN

New member
נפל????

אומרים שהINVAISON היה אחד הסטוריליינס המוצלחים ביותר! קראתי גם (נדמה לי אצל אילן, אבל אני לא בטוח) שכל הפיצול הנוכחי הוא כדי לעשות מעין INVASION 2.

אני גם חושב כך

שיהיה עוד אינוויישן השנה באותו חודש בחודש יולי אירוע אחרי קינג אוף דה רינג כנראה הוא יחליף את האירוע פולי לודד שגם לא היה משהו חוץ מפולי לודד 99 שהיה בו קרב בין ג´ריקו נגד טריפל אייץ´

אינבייזן היה אנגל זוועתי

כושל ומגעיל. וגם הביי רייטס הראו בהתאם, הוו וו אף היה בנפילה גדולה בזמנו.

למעלה