וינס מקמהון

בקשר לאינוויזיון 2

הם צריכים לעשות בין סמקדאון לראו גם כן ככה ואז נראה לי הם יעשו (שימאס להם מהמצב) ריק פלייר נגד וינס מקמהון המנצח נשאר המנהל המפסיד עף.

system Rulz

New member
טוב זאת הדעה שלי ....

קודם כל לגבי ברט הארט כל הדעה שלי על זה ועל הזעזוע מוח תוכלו לקרוא בביאוגרפייה שלו כשאני אסיים לכתוב אותה. לגבי האינוויז´ן זאת הייתה נקודת השפל הגדולה של הארגון הביי רייטס כמו שבן אמר היו בקרשים והכל נעשה בצורה מסריחה לגמרי. לגבי ווינס מקמהן: הבן אדם מנייאק גם בחיים האמיתיים הוא ישקר לך יבטיח לך הבטחות אחרי שתקרע למענו את התחת במשך שנים הוא ידפוק אותך ואפילו לא יתרגש מזה (אני לא מדבר רק על ברט הארט יש עוד עשרות דוגמאות) אבל מעל לכל זה הוא גאון-גאון עסקי שזה אומר שהוא יעשה הכל על מנת להצליח הוא ידע מכל מצב גרוע לחזור לרגליים ולשפר אותו. הדוגמא הטובה ביותר של הגאונות שלו זה מה שקרה בסוף ה70\תחילת ה80 מי שלא הבין על מה מדובר אז אני אסביר את עצמי בסוף שנות ה70 עסקי הרסלינג היו על הפנים לא הייתה להם חשיפה ענקית כמו היום ... עד שבא ווינס מקמהן והפך את הרסלינג למוצר שרוב ארה"ב מתעניינים בו. אם זה לא גאונות אני לא יודע מה כן... אילן יש לך טעות ווינס בכלל לא משלם למתאבקים שלו הרבה-ביחס לפופולריות שלו. ביפן וWCW הישנה היו משלמים להם פי 3 ממה שהם מקבלים לגבי טד טרנר אני אוהב להשוות אותו לבית"ר ירושלים של הכדורגל בא בן אדם עשיר מאוד (גד זאבי) שפך מלא כסף על שחקנים שהוא לא תמיד עשה את זה בשכל. הכניס את הקבוצה שלו לחובות גדולים הפסיד מלא כסף ובסופו של דבר לא הייתה לו בררה אלא למכור. אותו דבר טרנר איש עשיר מאוד שפך מלא כסף על מתאבקים שלא אהבו להשקיע יותר מידי אומנם בשלב מסוים הוא הצליח אבל בסופו של דבר שפיכת הכסף הגדולה הכניסה אותו להפסדים וסיימה את הקריירה שלו כחלק מהאבקות.

אילן די

New member
דבר אחד

בקשר לזה שוינס הוא מניאק או לא, אני כבר אמרתי מה אני חושב. בקשר לזה שה- WCW משלמים יותר כסף. תזכיר לי איפה נמצאים ה- WCW היום ? בקשר ליפן - אתה צודק, הם משלמים יותר, אבל יש פה מחיר, צריך לעבור ליפן ולא כל המתאבקים רוצים לעשות כזה צעד, כך שלמתאבק אמריקאי שרוצה לעבוד בארה"ב - ה- WWF היא האופציה הטובה ביותר. ב- " חדשות, שמועות וספוילרים" כתבתי בדיוק כמה מרוויחים המתאבקים.

lwc4life

New member
עם כל הכבוד לוינס, הוא עדיין לא טד

"בליונר" טרנר ואין לו את אחד הארגונים החזקים ביותר בעולם מאחורי גבו (טיים וורנר), ששופך אינסוף כסף בלי לחשוב. חוץ מזה, הסיבה שהמתאבקים "הגדולים" ב-WCW התאבקו כמו זקנים ועשו טובה שהם בכלל נכנסים לזירה, זה שהם ידעו שבסוך היום מחכה להם בוחטה של כסף, שתגיעה בכל מקרה. אז למה להתאמץ? רוצים דוגמאות? דיזל - אימת ה-WWF, אלוף ה-WWF, העיף הכי הרבה אנשים בתולדות הרויאל רמבל (סטורי ליין או לא, הצורה שהוא עשה את זה נראתה מאוד מרשימה), כיסח את ברט, שון ואת שאר מתאבקי האליטה, שליט הג´קנייף האיתני. קוין נאש - זקן בן 80 שצובע את השיער, והגימיק הכי גדול שלו הוא שהוא מספר בדיחות ועורך מסיבות מאחורי הקלעים (איזה מגניב!). אה כן, והוא גם אוהב ליילל בקוליות כמו זאב. רייזור ראמון - דה באד גאי, האלוף הבין-יבשתי הבלתי מעורער, הכניס את קרב הסולמות למיינסטרים ולא נסוג מפני אף אחד. סקוט הול - שיכור שמן, שלא יכול לבצע את הרייזור´ס אדג´ מבלי שהיריב יעמוד "במקרה" על עמוד הפינה (כך שהוא לא יצטרך להרים אותו) והוא וקוין מריצים מזה קטעים (אבל העיקר לא להיכנס לזירה). כל אחד מהם בנפרד עסוק בלא לזכות בשום תואר משמעותי וללקק להוגאן את התחת. ומה עכשיו? כדי לחזור ל-WWF סקוט התפקח, שניהם נכנסו לכושר בפעם הראשונה זה שנים, התחייבו להפסיק את ההתגרויות מאחורי הקלעים וסקוט אפילו יכול כבר להתאבק בלי חולצה רחבה שמכסה את בטנו! אז מה עדיף? כסף או מאמץ? לא יודע, אבל הרגע קוין מספר איזה בדיחה להוגן באחד מהשידורים החוזרים של ניטרו. איזה צחוקים.

רגע רגע ...............

טד טרנר במה התעסק לפני שהוא קנה את ה WCW ??????אני חושב שבעסקים אחרים ווינס הוא כל חייו התעסק בעסק אחד שזה האבקות אולי יש לו עוד עסקים קטנים אבל בעיקר ההעסק הגדול הוא האבקות זאת אומרת שהוא יודע מה הוא עושה ויודע לשמור על הכסף לא כמו טד טרנר שהוא שופך כסף בלי לחשוב שככה אפשר לפשוט רגל בגדול, לפי דעתי הסכומים שמקבלים אצל וינס כמו שאילן די כתב פה הם סכומים נדיבים מאוד אני זוכר שאילן אמר משהו כמו 75 אלף דולר למתאבקים שבטופה WWF סכום מעולה ובטוח שכל מתאבק הקים לעצמו עסק פרטי בעזרת ה 75 אלף דולר האילו כך שזה 75 אלף דולר פלוס ההכנסות מהעסק הפרטי שלהם וככה פחות או יותר זה מגיע ל 100 אלף דולר זה רע בשביל חודש כזה סכום ? אני לא חושב ככה אגב גם וינס מקמהון הוא "בליונר" אני חושב שבגלל זה קוראים לסטאפני מקמהון "ביליון דולר פרינסס" או שזה סתם למען ההצגה אבל אני חושב שדווקא בגלל זה שוינס הוא בליונר השורה התחתונה וינס מקמהון הוא לא מפגר עם וינס היה משלם למתאבקים כמו ששילם טד טרנר כל WWF היו פושטים רגל בגלל האצלנות של המתאבקים את זה אתם בעצמכם ראיתם

lwc4life

New member
אתה לא זוכר את "ביליונר" טד מה

פרודיות של ה-WWF? זה פשוט הכינוי שנדבק לו מאז...

אילן די

New member
טעות, דד מאן

בארה"ב אומרים משכורות לפי שנה ולא לפי חודש וציינתי את זה בהודעה ההיא. המתאבקים הפשוטים (מיד קארד) מקבלים שכר בסיס של 75K דולר לשנה. לא לשכוח אבל, שאין להם במעט בכלל הוצאות, הם גרים במלונות כל הזמן, כי הם בדרכים, ואוכלים על חשבון ה- WWF. בכל מקרה זה לא שכר אדיר בכלל. אני בטוח שמתאבקים כמו הרוק מקבלים באיזור ה- 2 מליון.

אז טעיתי בקשר.....

בקשר למשכורות אולי המתאבקים שבליגה הנמוכה מקבלים סכום כזה ושיהיה בשנה זה בכל זאת בסדר גמור 6500 דולר בחודש עם נחלק את ה 75 אלך דולר ל 12 חודש זה שכר בסדר למתאבקים קטנים בארה"ב ועם המתאבקים כמו רוק אנדרטייקר אוסטין הוגן מקבלים כמו שאתה אומר אילן כ- 2 מליון דולר לשנה זה בכלל מצוין זה 166 אלף דולר לחודש

אילן די

New member
בטאף אינאף עשו "מאחורי הקלעים"

וראו שמה, שה- WWF נותנת הכל, בגדים, אוכל, מגורים. המתאבק מממן רק את ההוצאות האישיות שלו, בילויים וכו (עד כמה שיש להם זמן לזה.)

lwc4life

New member
הם מממנים הכל גם לעובדים הרגילים?../images/Emo8.gif

זה נשמע די טוב. הייתי מזמין כל הזמן סרטים במלון על חשבונם (טוב, נו, זה בטח כבר עולה כסף...או שלא?
בכל מקרה, אתה בטוח שבטאף אנאף לא היה מדובר רק על המתאבקים (של התוכנית) ספציפית?

אילן די

New member
כן, המשתתפים בטאף אינאף

לא גרים במלון, הם גרים בבית בבברלי הילס, 2 רחובות מהבית שלי, אפילו ראיתי אותם רצים בבוקר.

system Rulz

New member
אני מקנא בך...

אם אני הייתי אתה לא הייתי זז מהבית שלהם... כל זמן פנוי שיש לי הייתי יושב שם

למה?

הם לא סופרסטארים של הוו וו אף, הם רק כמה ג´וברים שמנסים להכנס...

system Rulz

New member
כן אבל

יש שם את אל סנואו והולי חוץ מזה כל מה שקשור לwwwf זה טוב

למעלה