וילנאי הוא חוצפן!

אני מכיר את אותו ה"טרול" שאתה

מכנה אותו ככה.. ואני יכול להגיד לך שהוא לא טרול ושמו עומר והוא עד כמה שאני מכיר אותו דיי נחמד..

לא עומר הוא הטרול. תקרא שוב מה

כתבתי. הטרול הוא זה שעומר הגיב לו. אותו טרול שהגיב להודעה הראשונה שלך בשרשור הזה, וכדי שתבין ברור: אותו טרול שהשתמש בשרשור הזה בשני ניקים "חטטן חסר חיים" ו"ארח בלי חיים".

וד"א, הטרול יכול לחסוך את הודעותיו

אני יכול בעצמי לנסח את הודעותיו הצפויות.

מסתבר שאתה מוכר לא רק בתפוז,

טרולקולץ מאד לא יקר... http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-3076-17986-16712409,00.html

ומעניין שגם שם חביב עליך המונח:

רוחות רפאים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתה כול היום מריץ חיפושים

על דמויות ויראוטאליות ברשת באמת אין לך חיים.

תגיד אתה אדם ערירי?

אולי אתה גר לבד בלי משפחה ומשעממם אז אתה מחפש תעסוקה כאן אתה ממש מסכן ליבי ליבי איתך

ממש לא, אני כלל לא הייתי מחובר

לאינטרנט רב היום, אבל אני יודע בדיוק היכן למצא אותך באינטרנט כשאני רוצה וזה לוקח לי בדיוק שתי דקות. אתה הוא זה שעסוק כל היום בהמצאת והחלפת ניקים. חשיפתך הסופית כטרול אינטרנטי הושלמה. אגב (עכשיו אני גם מבין מהיכן לקחת את הכינוי יבגניייה) - ראית את יבגנייה (משתמשת תמימה) בפורום ב YNET, הוספת י' והבאת אותו לתפוז. ומעניין שגם שם השתמשת בכינויים טופז ומישקולץ, וגם שם זיהו אותך כטרול. אם זה נראה כמו טרול נשמע כמו טרול וכו'... זה טרול!

כלל לא מחובר ../images/Emo6.gif אתה 24 שעות פה

אתה יושן פה אוכל פה ביום בלילה כול השנה בלי הפסקה . חסר חיים שכמותך. אדם שעורך כול מני מחקרים משונין וחיפושים על אחרים באינטרנט הוא אדם חסר חיים באופן מוחלט ,מצאת לך תחביב מאוד מוזר. תמשיך להנות מהחיפושים ללא מוצא שלך ברחבי הרשת

אשרת

New member
למה אתה ממשיך?

אתה לא רואה שאין עם מי לדבר פה? אפילו הכלבה של אחי הגדול חכמה ונבונה יותר ממנו. אז חלאס. גילנו שהוא טרול, שהוא חסר חיים, שהוא לא ממש חכם , שהרבה תוכן לדיון אין לו, ומה גם שהוא ממש ממש ממש לא מקורי בניקים שלו. בטח פספס איזה תור אצל הפסיכיאר שלו. אנא, גלה הבנה למצבו.

אשרת

New member
אתה פשוט טיפש.

ללפני שאתה מתחיל להשתמש במילים שהם גדולות עליך, מומלץ שתדע מה משמעותן. אבל אופס.. אתה לא מספיק מפתוח קוגניטיבית על מנת להבין מהי באמת סכיזופרניהץ אני משערת שכוונתך היא לפיצול אישיות. אבל אופס.. היחיד שסובל פה מהדבר הזה - זה אתה. כבר כמה ניקים יש לך , טרוליסט לא יקר בכלל?

למעלה