וילנאי הוא חוצפן!

וילנאי הוא חוצפן!

שמעתם מה הוא אמר?: "שמעתם על שינוי? 15 מנדטים נעלמו כלא היו, כי לא היו להם מוסדות וחוקה" איזה שטויות?! היו לנו מוסדות וחוקה וגם ימשיכו להיות לנו מוסדות וחוקה. א חוצפה!

בשינוי היו שני אנשים עם פה גדול

מסריח חוץ מזה ,כנראה שחוקה וחוק היו בשנוי בגדר המלצה בלבד. בכלל מפלגת שינוי שתשרף בגהנום צריכה הייתה להקרא פ,פ,פ -פורז ,פריצקי , לפיד

omerlich

New member
../images/Emo31.gifאנשים כמוך גורמים לבחילה

לשינוי יש חוק ומשפט,אך אתה צודק שהם היו בגדר המלצה בלבד..פורז ולפיד עשו בה מה שהם רצו אבל אופס... שוב אתה מראה את טיפשותך הבלתי נגמרת
יקר,כי הם לא בשינוי,הם בחץ! לגבי פריצקי הוא כבר עזב לפני הפילוג בין המפלגות ובצדק,בנאדם עם כוונות להפליל בנאדם אחר אינו ראוי להיות חלק ממפלגה שחרטה על דגלה שלטון נקי כפיים(מסתבר שלפיד ופורז גם א היו נקיים אבל שאויין)

לרענן את זכרונך כול שינוי בחוץ ../images/Emo6.gif

נזרקתם נבעטתם הקיאו אותכם ........... המפלגה היחידה שצנחה במכה מ 16 ל לכלום! היו חוקים בשינוי? הצחקת אותי לך תספר את זה ללפיד פורז והגמדים במועצה

אתה רציני? אתה באמת מתדיין עניינית

עם הדבר הזה? עזוב, תתעלם לחלוטין. רק כך הוא ימות בסוף משעמום ויתפוגג לו.

../images/Emo192.gif

שמתעצבנים הלחץ דם עולה חבל תשמור על הבריאות שלך. עוד תצטרך להתווכח לריב ולחטט בבית אבות

omerlich

New member
כנראה שאתה צודק...

אבל זה פשוט עיצבן אותי,שוין עם הדיוטים(אם הוא יודע את ההבדל בין זה לאידיוט)כנראה שלא כדאי לדבר..

omerlich

New member
ד"א.. אני עדיין

חושב שארח ללא חיים או איך שהוא קורא לעצמו עכשיו.. אין לי כח לעקוב.. הוא גורם לי לבחילה ובושה וכלימה שאדם כזה הוא חלק מעם ישראל

צריך להתעסק בעבודה ולא החוצה

שינוי כרגע היא איננה בפרלמנט לטוב ולרוב (כל אחד והשקפת עולמו). מפלגת שינוי נוצרה כמחאה על מציאות מסויימת וקיבלה תמיכה בשל כך. אם זה השוק שחטפה החוק הישראלי מפרוץ המלחמה והמשבר הכלכלי והרס החלומות של כל הצדדים הפוליטים. במיוחד גם כל עניין שאני מכנה הסאגה הדתית פוליטית. שינוי הייתה בית פוליטי בעיני רבים לפני הבחירות למחדל הרעיוני והמעשי שהיה קיים בשני צידי המתרס הפוליטי והשיח השיקרי שקרני לקוי שהיה קיים. היא הפסידה מכיוון לא שהיא נתפסה כלא חברתית או אנטי דתית\יהודית כי במילא רבים ממצביעיה לא קנו את ההגדרה הזאת. התזוזה של שרון למרכז,המהומה בבחירות הפנימיות,וכל העניין החברתי לא עזרו. אם אנחנו במפלגת העבודה או במחנה השמאל מרכז לא נגיד את האמת ונעשה את הדברים האמיתיים לשינוי המציאות אז מצבנו יהיה רע כי אני מבטיחה לכם שהדור הצעיר כבר לא איפת לו והוא לא יסלח לנו לעולם. לא תיהיה להם בעיה לקום ולעזוב כי אותם ערכים וטראומות לא מעניינות אותם.

העניין איננה אפיזודה חולפת או לא

העניין היא דיבורים שאינם רלוונטים למציאות או לתוכן הדיון שקיים באותו רגע נתון. או דיון היה על הביקורת שהטיחו אותם חברי כנסת בעמיר פרץ. ההליכה לכיוונים לא נכונים ולא קשורים בנאומים שלהם מטרידה אותי מאוד. החזון שהציגה מפלגת העבודה הוא הדבר שצריך להיות נר לרגליה ולפעול למימושו. אני מוכנה אולי לקבל את הטענה שהתקציב הנוחכי היה חייב לעבור כי זאת ממשלה חדשה ואין זמן רב להעביר אותו והעדר תקציב גורם נזק לישראל. אני אשמח לראות שבתקציב הבא יהיה קיצוץ להתקציב הביטחון. שיושקע כסף בפרוייקטים חברתיים לאומיים שעלו בשנים האחרונות כמו פארקים תשעשייתים ומדעיים,השקעה במחקר,מפעל ההזנה,התפלת מים,תחנות חשמל סביבתיות,תעלה בין ים המלח לים האדום(אולי בו סכר הידרו-אלקטרי). בחינוך אני אשמח שילדי ישראל יקבלו שעות לימוד רבות ואיכותיות יותר. שבה יש דגש על טכנולוגיה ומדעים, אין סיבה שנערים לא ילמדו הנדסת חומרים,כימה,ביוטכנולוגיה,הנדסה חקלאית ואנרגיה כמגמות.

omerlich

New member
אז למה?

את\ה טרחת לבוא לפורום שינוי ולכתוב שם גיבובי שטויות?! את\ה חסר\ת חיים וכן אני כותב ככה כי כנראה יש לך בעייה,להתחזות לבחורה זה שפל מישקולץ!

שמור על פיך חוצפן אני לא חברה שלך

היות ושאלת אותי אז אני אתן לך תשובה,אם תרצה הרחבה אני אפרט יותר בשמחה. אם אני טועה תגיד במה ואיך,וכמובן אני אשמח לדעת יותר. במקרה אני חייה במדינה שהיא דמוקרטית אז אני יכולה לכתוב בכל פורום שאני רוצה במיוחד כשאני לא עוברת על חוקי תפוז או המדינה לצורך העניין. שינוי וכנ"ל העבודה שייכות פחות או יותר לאותו שדה המתרס הפוליטי של מפלגות ציוניות חילוניות בעלי אותן ערכים ליברלים מערביים,מוסרים אוניברסלים(כל אחד והסמנטיקה שלו). כנ"ל בעניין התחום המדיני וזכויות אדם היא איננה שונה תהומית משאר המפלגות הציוניות חילוניות באזור שאנו נוטים לכנות השמאל והמרכז. שינוי התיימרה לציג דגש על עניינים אזרחיים. אני יכולה להסכים לזה שלא הצליחו לממש נישואין אזרחיים או לשנות את חוק טל מסיבה כזו או אחרת. אבל לא לפעול לשינוי מתכונת השירות הלאומי זוהי פארסה ממדרגה ראשונה. השירות הלאומי במתכונת שלו מגביל גם בנים ובנות שאסור שיגיעו לגיל 21. ולבנים ישנה מכסה של עד 250 בשנה לכל עמותה. אי לדרוש מערבים שימלאו את החובה שלהם כל עוד המדינה מונעת את זה מהם. במדינה יש אנשים שלא עושים צבא לא כי הם סרבנים או משתמטים אלא כי הם מסיבות כלכליות או רפואיות שוחררו,ובנוסף עולים חדשים שלצערם הרב באו למדינה בגיל מאוחר או שירתו כבר בצבא זר. איך אנחנו יכולים להפוך את האנשים האלה למשתמטים או במשבצת של אנשים שלא עשו שירות צבאי ולכן לא מגיע להם כלום והם צריכים להרגיש רע או להיות מופלים במקומות עבודה.

אליקום

New member
מה ההבדל בין המפלגות?

מה ההבדל האידיאולוגי במפלגות ששיכות למחנה שאותן ציינת מבחינה מדינית? כולן מסכימות לאותו פיתרון בסופו של דבר. אין כמעט הבדלים בתחום הזה.

omerlich

New member
אני מצטער.. לא הגבתי אליך

הגבתי אל יבגנייה.. סליחה על חוסר ההבנה,טעות שלי

למעלה