ויטמין b12

תתי 1

New member
ויטמין b12 ../images/Emo4.gif

אז ככה בזמן האחרון הרגשתי עייפות, קצת חולשה ,היתה לי איזה סחרחורת בוקר אחד וממש נבהלתי ,הלכתי לעשות בדיקות דם והייתי בטוחה שההמוגלובין שלי נמוך כי אני בד"כ אנמית ולא הכל תקין ב"ה המוגלובין טוב לא האמנתי אבל הויטמין b12 נמוך הרופאה אמרה לי לקחת כדור מתחת ללשון 3 חודשים , האם מישהי לקחה ? האם היתה בעיה כזו למישהי כאן? והאם לקחתן כדור ואחרי כמה זמן עזר ? יש לי ארבעה ילדים שיהיו ברעאים ואני לפעמים ממש מרגישה מותשת , טוב רציתי לשתף אתכן...אשמח לשמוע.

לי כמעט כל החיים יש מחסור חמור

ובהחלט כדורים משפרים פלאים את ערך ה-B12. אני אישית לא הסתדרתי עם הכדורי מציצה בגלל עצלנות ושיכחה ולכן מצאתי פיתרון עם הטיפות B12 של ביו-קר שמטפטפים מתחת ללשון, פשוט שמתי אותן ליד מברשת השיניים ולאחר ציחצוח השיניים בערב אני מטפטפת. המינוס היחיד בטיפות שהן יחסית יקרות (80 ש"ח בערך לכמות לא גדולה יחסית...) אבל אני תמיד לוקחת אותן לעומת הכדורים שתמיד שכחתי.

תתי 1

New member
תודה, אני כבר לא ידעתי מה קורה לי

אני שמחה שעליתי על זה ויש טיפול.

לקחתי כבר כמה פעמים

בחיי. ובימים אלה שוב. לי זה עוזר לאחר מספר ימים, ייתכן שזו אוטו-סוגסטיה, אבל מה זה משנה - עוזר. היות שאין בעיה עם "עודף" בי-12 (בניגוד לברזל), את יכולה לקחת ללא חשש.

את מניקה?

אם את מניקה מלא- כדאי לעשות בדיקה גם לתינוק. חוסר בויטמין הזה קשור או לתזונה דלה במוצרים מהחי או לבעית ספיגה. עשי בדיקה בסיום הטיפול לראות שהסתדר.

פיצי פן

New member
אני לוקחת את הכדורים כבר הרבה

זמן,והם עושים את העבודה מצויין! (אני "זכיתי" לקבל גם זריקות בגלל b12 נמוך מאוד וזה לא תענוג גדול). אל תחששי...ההרגשה משתפרת פלאים.

תתי 1

New member
תודה בנות, עודדתן אותי,תגידו גם אתן

הרגשתן עצבנות בין השאר..עייפות ומדוע נגרמת ירידה בויטמין? מה הסיבה לכך?

ניצנץ l

New member
בדר"כ זה נובע ממחסור בבשר

אני הייתי צמחונית הרבה שנים ולכן נגרם לי חוסר תקחי את הכדורים - זה עוזר מאוד ומשפר את ההרגשה באופן מדהים

happy00

New member
כדורי מציצה B12 של סולגר

(כנראה מה שהרופאה נתנה לך), עושים את העבודה מצוין, והשיפור משמעותי תוך זמן קצר. הם גם טעימים (בטעם תות). אין לך מה להלחץ בכלל. מחסור בויטמין באמת גורם לעייפות. טוב שעשית בדיקת דם.

hanchuk

New member
../images/Emo45.gif גם לאלטמן יש

בחבילה שאני קניתי יש 20% תוספת והם יותר זולים מסולגאר ולא פחות טובים. גם הם בטעם דובדבן. שימי
שאת הכדורים האלה מוצצים מתחת ללשון כי יש שם משהו שסופג ומעביר את הויטמין בדיוק לאן שצריך. (וואלה, אם הייתי זוכרת את ההסבר המלא. אחותי, שהיא נטורופטית, היא האורים ותומים שלנו בנושאים האלה)

תתי 1

New member
כן, מתחת ללשון, זה קצת מעצבן

זה מתמוסס כזה, אחרי כמה זמן הרגשתן בהבדל? שבועיים ?

גם לפרידה ויטמינים יש והמחיר יותר

זול מכול חברה אחרת שאתן מכירות מבלי לפגוע באיכות הגבוהה שלהם. מדוע אני ממליצה? כי אחרי שגיליתי שניתן להשיג ויטמינים באיכות מעולה ובמחיר נמוך מאד בגלל שאין להם חנויות אני לא יכולה שלא להמליץ בדיוק כפי שהמליצו לי.אני חושבת שכולם לא קוטפים את הכסף מהעצים.

תתי 1

New member
הרופאה נתנה לי את הכדורים של

"דרך חיים" לא צריך עליהים מרשם.

tal2212

New member
כדורי B12

לי יש מחסור קבוע כי הגוף לא יודע לקלוט את הויטמין מהמזון ובעבר אפילו קיבלתי זריקות. אני כבר כמה שנים עם הכדור מתחת ללשון והמצב השתפר מאוד (הויטמין נקלט ישק למחזור הדם ולא דרך המעי). תשקלי אולי לקחת גם ויטמיני B קומפלקס כי זה יכול להפר את האיזון ואצלי זה גרם לאקנה נוראי (ואף פעם לא סבלתי מזה קודם) ולקח זמן עד שהבנתי מה הסיבה.

gloryshpira

New member
בכיף, גם לי יש לפעמים חולשה סחורת ק

לה שאפילו לפעמים מלווה בעייפות נפשית ואולי חוסר מצב רוח.B12 זה פשוט פצצה . אם כבר אז תקחי כדור של קומפלקס ויטמין B של סולגר או משהו בסגנון טיבעי יש שם גם B12 , זה רק יעשה לך טוב, את תתחזקי נפלאות . בסה"כ אמאל 4 כל הכבוד את חייבת כח ומובן וברור שלפעמים יש נפילת מתח. לא נורא, טוב שהרופא אמר לך ויטמין B12 . תהייה חזקה ובהצלחה אולי בהזדמנות תספרי איך את מרגישה בעוד שבוע משהו כזה.

למעלה