ויזת פרטנר

ayala26

New member
כי?

אני רוצה להזכיר. השאלה שנשאלה "מה התנאים שבן הזוג צריך לעמוד בהם" עמנואל ענה על השאלה הזו שלמיטב ידיעתו בן הזוג צריך להרוויח 1500 נטו בשביל להיות זכאי להביא את בת זוגתו להולנד ואתה כתבת לו שהוא לא מעודכן כי הולנד יקרה בטירוף. כלומר אתה טוען שבן זוג צריך להרוויח יותר נטו בשביל להיות זכאי להביא את בת זוגתו להולנד. אז מה שאתה כתבת הוא לא נכון. ומה שעמנואל כתב הוא די עדכני.. 1500 נטו זה בדיוק התנאי שכתוב באתר ה IND. אז על איזו שאלה ענית עם ה"כי..." שלך? לא על השאלה שנשאלה... יוקר המחיה לא קשור לשאלה בדבר התנאים שבהם צריך לעמוד כדי להיות זכאים לקבל אישור שהייה לבן זוג לא הולנדי.

מלפפiן

New member
פעם בדקתי את נושא ההנחה ללימודים ונאמר לי

באוניברסיטה של אמסטרדם שאין הנחה לבעלי ויזה. אח"כ מישהו אמר שהוא ברר במקום אחר ויש הנחה. הכי טוב זה לבדוק ב-IB GROEP כי הם אחראים על נושא ההרשמה ללימודים גבוהים והלוואות סטודנטים, אז בסופו של דבר הם יודעים יותר טוב מהאוניברסיטאות עצמן.

june1985

New member
הנחה ללימודים

הי מה קורה, ראיתי את ההודעה שלך ויש לי כמה תשובות שאולי ייעזרו לך: אני גם סטודנטית פה ואת צודקת,עולה הון ללמוד פה אם אין הטבות. במקרה שאת מתחתנת אוטומתית שכר הלימוד יורד למכיר מסובסד- ככה זה לפחות ב HOGESCHOOL- לא יודעת אם זה אותו דבר באוניברסיטה. אחרי שאת מקבלת סטטוס של נשואה את מגישה בקשה ב IB GROUP ואחרי כמה זמן תקבלי עוד הטבות כמו: OV CARD -שאומר נסיעות חינם + מילגה- מה שאומר שאת יכולה לקבל גם כסף מהממשלה וזכות לעשות עוד קורסים במחיר מסובסד... מקווה שעזרתי לך... בהצלחה!

selashani

New member
מוקדם לנו חתונה :) אבל שאלה נוספת לגבי הויזה

האם מישהו יודע אם אפשר לעשות ויזת פרטנר או כל ויזה אחרת שנותנת לי את הזכות ללמוד פה אם ההורים של חבר שלי חותמים עליי במקומו? תודה על העזרה

למעלה