ויזת פרטנר

selashani

New member
ויזת פרטנר

מישהו יודע מה זה ויזת פרטנר ומה היא נותנת? האם זה נותן הנחה בלימודים בהולנד? תודה, שני

selashani

New member
אני יודעת

יש לי בן זוג מקומי ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה בדיוק התנאים לקבל את זה, איך עושים את זה וכדומה. אמרו לי שהוא חייב לעבוד . האם זה נכון? הוא סטודנט. אנחנו גרים יחד חצי שנה. האם את יודעת אם זה נותן הנחה כלשהי בלימודים בהולנד? ביררתי בכמה מקומות ונורא יקר ללמוד פה כשאין אזרחות. תודה, שני

ayala26

New member
כן

התנאים הם שהוא צריך להשתכר ויש מינימום שהוא צריך לעבור (וזה לא שכר מינימום...) לא ידוע לי על הנחה ללימודים אבל זה בגלל שאני לא בררתי על כך. לא למדתי בהולנד. ויזת איחוד עם בן זוג כוללת אישור עבודה. אני עובדת בהולנד.

ayala26

New member
מוזר, הייתי בטוחה שעניתי

ואני לא רואה את התגובה שכתבתי. קודם כל כתבתי תודה. שנית, אני לא מעודכנת כי אנחנו הגשנו את הבקשה לפני 7 שנים ודברים השתנו מאז. חבר שלי כבר אז היה צריך להציג תלושי שכר. לדעתי 3 תלושים אחרונים.

selashani

New member
סתם כדרך אגב

אהבתי את הבלוג שלך, גם אני עברתי בעקבות האהבה :)

עמנואל21

New member
אתם גרים חצי שנה בהולנד?

על מנת לקבל ויזת פרטנר בהולנד הבן זוג ההולנדי צריך להרוויח מינמום 1500 יורו לחודש (לא זוכר אם זה ברוטו או נטו) כמו כן את כל התהליך את צריכה לעבור מהארץ, צריך להגיש את הבקשה, לעבור מבחן בשפה ההולנדית, אם עברת את המבחן אז הם מתחילים לעבד את הבקשה ואם באמת אתם זכאים לויזה תקבלו אותה. על מנת להתחיל את התהליך חבר שלך צריך ללכת ולקנות לך ערכה של חומר הבחינה בהולנד באינטרנט(www.naarnederland.nl בכלל נראה לי שהאתר הזה יעזור לכם) או בחניות הספרים הגדולות, ולשלוח את זה לארץ.(אם את כבר בהולנד את יכולה לקנות את זה בעצמך ולחזור עם זה ארצה כמובן) את באה עם הערכה לשגרירות הולנד ברמת גן והם כבר ינחו אותך משם, בכל אופן כדי לך להרים להם טלפון ולשמוע מהם בדיוק מה צריך. כמו כן עד קבלת הויזה אסור לך להיכנס להולנד. עכשיו אני רוצה להבין משהו אם אפשר, האם את חצי שנה בהולנד על אשרת תייר ? בהצלחה Veel succes

selashani

New member
אני גרה פה חצי שנה

על אשרת עבודה של אל על. אני עבדתי באל על שנתיים בבלגיה והיינו יחד שנה וחצי משם ואז ביקשתי העברה להולנד, וחצי שנה אני פה. רק שכבר נמאס לי מהעבודה הזאת ואני רוצה לעבוד במשהו אחר. אני לומדת הולנדי באוניברסיטת ליידן כרגע... אני לא יכולה לעשות את זה מהארץ, אני עובדת פה ויש לי חוזה עד מאי. אי אפשר מפה?

עמנואל21

New member
זה אני כבר לא יודע....

נראה לי שלא אבל בכל אופן תיבדקי עם הרשויות. כמו כן נראה לי שאם גרתם תקופה של כמה חודשים ביחד מחוץ להולנד או אפילו בהולנד זה משנה את התמונה ואני יודע שלפחות כלפי השכר העניין מתגמש ואז בן הזוג צריך להרוויח 1200 יורו לחודש. כמו שאמרתי הכי טוב זה לבדוק את זה מול הרשיות הם יתנו לך את המידע בצורה הכי מהימנה זה לא כמו בארץ שלכל פקיד יש את הפרשניות שלו לחוק....

עמנואל21

New member
הולנד לא יקרה להחריד....

אולי אמסטרדם ובשאר האזורים המתויירים(בתיירות חוץ יש לציין). אני חייתי בברבונט שם השכר דירה זול, עלות המחייה זולה ומוצרי החשמל זולים. ככה שאני מניח שזה תלוי במקום בו גרים. וגם לא כל כך הבנתי מה הקשר למה שאמרתי כשאני בדקתי את הנושא הדרישה הייתה שבת זוגתי תשתכר לכל הפחות 1500 יורו ומכיוון שלא עמדנו בקיטריון הזה בכלל לא המשכנו.... כל זה היה לפני שנה ככה שיכול להיות שהשתנו דברים.

עמנואל21

New member
גרתי שם חצי שנה....

גרתי במחוז Noord-Brabant בעיר Oss אבל שוב אני אומר זה מאוד תלוי במקום וברמת תיירות החוץ.

selashani

New member
אספרסו, לא יודעת איפה גרת

ואיפה עשית קניות אבל ממש לא יקר פה...אם אתה בא כתייר אז כן אבל כשמרוויחים ביורו....אני מכירה אנשים שמכלכלים 2 אנשים ב1500 עד 2000 יורו בחודש. והם גרים באמסטרדם.

אספרסו2

New member
בתקופה שלי בהולנד

השתייכתי למאיון העליון מבחינת ההכנסה שלי וחייתי בהתאם. אני מאמין לך שיש גם עניים בהולנד.

ayala26

New member
אהה... כשתגור שם תראה שצדקתי ../images/Emo6.gif

שחצן אבל משעשע. בהחלט מי שחיי בהתאם למאיון העליון גווע ברעב ב 1500. זה בעיה כשרגילים לאכול קוויאר לארוחת בוקר

ayala26

New member
אבל מה קשור יוקר המחיה בכלל לשאלה?

השאלה היתה מה התנאים שבהם בן הזוג צריך לעמוד כדי לקבלת אישור שהייה, מה קשור כמה יקר בהולנד? מה שעמנואל כתב נכון
Uw partner moet aan de volgende voorwaarden voldoen: * Uw partner is ongehuwd. * Uw partner is 21 jaar of ouder. In het geval van gezinshereniging is hij 18 jaar of ouder. * Uw partner is ingeschreven in Nederland bij de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). * Uw partner heeft voldoende en duurzaam inkomen. o Bij gezinsvorming moet uw partner beschikken over een netto-inkomen van € 1.476,38 per maand, zonder vakantiegeld. o Bij gezinshereniging moet uw partner beschikken over een netto-inkomen van € 1.230,32 per maand, zonder vakantiegeld. Het inkomen moet voor minimaal 12 maanden beschikbaar zijn op het moment van de aanvraag.​

למעלה