ויזה Indefinite leave to remain - בריטניה.

Nobilis

New member
זה פשוט

את יכולה להגיש את ה-EEA2 ברגע שאת עומדת בדרישות האשרה (קרי - ברגע שאת יכולה להראות שזוגך מממש זכויות אמנה בבריטניה, שאתם נשואים, שאתם גרים ביחד בבריטניה, וכו' - הכל מופרט בטופס ה-EEA2). יכולה - ולא חייבת. את יכולה גם להגיש מאוחר יותר. השיקול הוא שלך (מתי יותר נוח לך להיפרד מהדרכון, וכו'). אני אישית הייתי מעדיף להגיש כמה שיותר מוקדם בשביל לקבל בחזרה את הדרכון עם האישור כמה שיותר מוקדם. וזאת מאחר שמעסיקים רבים עלולים להירתע מלהעסיק מישהו על אשרת EEA Family Permit (האשרה שניתנה לך לצורך הכניסה לבריטניה, וזאת מפאת תוקפה הקצר).

למען האמת

בן זוגי באנגליה כבר ממרץ ועובד כך שתלושי משכורת שלו יש, לצרף את השם שלי לחשבון הבנק שהוא פתח אני אעשה השבוע ואת הבית מצאנו כשאני בישראל והוא באנגליה אז חתמתי על החוזה מרחוק ושלחתי את הטפסים. מבחינה הזו אין בעיה. אני גם לא אוהבת לדחות דברים ואוהבת לעשות הכל מוקדם יחד עם זאת אני אחכה עד אחרי כריסמס כדי שנוכל להיות באירלנד עם המשפחה של בן הזוג. תודה רבה על המידע והנכונות לעזור.

בקר12

New member
את כמובן לא במסלול הגירה אירופי.

זה שבעלך הוא גם אזרח צרפתי לא משנה כיוון שלצורך חוקי ההגירה הבריטים הוא קודם כל בריטי.

R750-Girl

New member
אני הוצאתי את הויזה הזו לא מזמן

מכיוון שהייתה טיסה מוזמנת לאיטליה 3 שבועות אחרי וגם כי לא אוהבת למסור את הדרכון שלי - בכל מקרה - שילמנו את התעריף היקר, הבאנו מיליון וחצי מסמכים - כולל אישור מבחן Life In The UK. יצאנו לשופינג של שעתיים - כשחזרנו קיבלנו את הויזה בתוך הדרכון. את הכרטיס הביומטרי לקחו ולא הנפיקו חדש - אין צורך בכרטיס ביומטרי לבעלי ויזה ILR בהצלחה

R750-Girl

New member
Solihull

הכי קרוב שמצאנו עם זמינות כמעט מיידית. לא רלוונטי לכם (כמובן) אבל היה שווה כל פאונד.

בקר12

New member
להלן לינק המספר על נסיון אישי בPEO גלזגו

של משתתפת (אמריקאית.ברזילאית) מפורום אחר שהוציאה ILR על בסיס נישואין (למרות שחיה לא מעט שנים בבריטניה קודם). לא נראה לי שתקבלי תיאור של נסיון אישי יותר מפורט מזה: http://talk.uk-yankee.com/index.php?topic=70983.0

למעלה