ויזה Indefinite leave to remain - בריטניה.

ויזה Indefinite leave to remain - בריטניה.

אני צריכה להוציא ויזה/סטטוס בבריטניה "Indefinite leave to remain" בזמן הקרוב. בגלל שאני רוצה לטוס לישראל במרץ אני מתכננת להגיע לפגישה אישית במשרדי Public Enquiry Offices. אני ישראלית, נשואה לבריטי, חיים בסקוטלנד יותר משנתיים ברציפות, עברתי את המבחן אזרחות/אנגלית. אני צריכה להגיע לגלזגו (יום נסיעה לכל כיוון + עוד יום בגלזגו ביום הפגישה) ולכן חשוב לי לדעת את כל הפרטים. האם אני מקבלת ויזה על המקום ? או רק מגישה את הניירת והם שולחים לי את הויזה/סטטוס הביתה תוך כמה ימים ? האם אני צריכה להוציא כרטיס ביומטריקס חדש ? במידה וכן, האם אני יכולה לעשות זאת באותו יום בגלזגו ? כי איני יכולה לעשות זאת באזור מגורי, וזה אומר עוד נסיעה של יותר מיום לאברדין. מניסיונכם, במידה ויש דברים אחרים שאני צריכה לדעת אני ישמח אם תציינו.

בקר12

New member
לא היה לנו שרשור על הנושא לפני זמן מה?

את קבעת SAME DAY PREMIUM SERVICE ב PEO GLASGOW?

היה גם היה, והינה ההמשך...

עדין לא קבעתי פגישה, אבל זו הכוונה. מטרת השאלה היא לשמוע מאנשים (במידה ויש) שפנו לאופציה הזו ולקבל מהם אינפוטים לגבי התהליך הזה.

בקר12

New member
טעיתי. מתנצל. כן לוקחים את הדרכון שלך

אבל רק מצלמים את של בעלך. אם באמת את רוצה את הדרכון דחוף את צריכה PEO SAME DAY SERVICE (כשעושים אזרחות מומלץ להתמש בשירות שהמלצתי כי לא צריך חותמת בדרכון)

mussya

New member
תלוי

אני קיבלתי לפני שנה + אחרי ששימתי על השירות המהיר. לפי מה שהבנתי, לא בכל המשרדים השירות המהיר אומר שמקבלים את הויזה באותו יום - אצלנו בקרדיף הם היו צריכים לשלוח את הניירת לאישור וקיבלתי את הויזה (והדרכון שהיא בתוכו) אחרי כמה ימים בדואר רשום הביתה. כמה שזכור לי הכל היה מוסבר באתר שלהם. כל הסיפור היה ארוך יותר מכרגיל אבל לא נורא בכלל - היינו צריכים לבוא ביחד ל'ראיון'. לא ממש שאלו אותנו כלום, רק הסתכלו על הניירת וששילמנו. אח"כ אמרו לנו שאנחנו יכולים ללכת ושיתקשרו להגיד לי לחזור לקבל תשובה - האנגלי לא היה צריך לחזור איתי. אחרי בערך חצי שעה התקשרו, חזרתי, היא אמרה לי שהכל אושר ושהדרכון והויזה יגיעו אלי תוך כמה ימים, ואכן כך היה. לי מעולם לא היה כרטיס ביומטריקס אז לא יכולה לעזור עם זה, מצטערת. בהצלחה

mussya

New member
עדיף לבדוק איתם בקו הייעודי

כי הדברים האלה משתנים חדשות לבקרים ובמיקומים שונים. הם לא כל כך טובים במקרים חריגים אבל מעולים בלתת הוראות פשוטות כאלה. כמה שזכור לי, הוא היה צריך לבוא איתי. קשה להאמין שבא מרצונו החופשי
. אבל כאמור זה היה כבר לפני מעל שנה ומאז עברנו גם את האזרחות - הפעם דווקא שמח לבוא איתי היום לטקס

איזה הזוי שקיבלת כבר את האזרחות זה נראה לי כאילו עברת לאנגליה אתמול. מזל טוב!!
(גם אני עכשיו ב- UK :)

אכן שנים:)

מאז הספקתי לעבור בחור (ממש במקרה הוא אירי), הספקנו להתחתן באירלנד ובישראל, גרנו באירלנד הרפובליקה עד לא מזמן והיום אנחנו בסומרסט אנגליה בעקבות עבודה שלו. אין רגע דל במערכת יחסים מעורבת

בקר12

New member
האם ידעת כי אם יוולדו לכם ילדים (בבריטניה)

אז הם אוטומטית גם אזרחים בריטים (ולא רק אירים)? זאת משום שאזרחים אירים נחשבים מהיום הראשון כתושבי קבע בממלכה ולכן ילדים שנולדים להם הינן אוטמטית בריטים (אין צורך ברישום. אפשר לעשות דרכון מתי שרוצים) Under the law in effect from 1 January 1983, a child born in the UK to a parent who is a British citizen or 'settled' in the UK is automatically a British citizen by birth. Only one parent needs to meet this requirement, either the father or the mother. "Settled" status in this context usually means the parent is resident in the United Kingdom and has the right of abode, holds Indefinite Leave to Remain (ILR), or is the citizen of an EU/EEA country and has permanent residence. Irish citizens in the UK are also deemed settled for this purpose.

אתה ממש שופע מידע!

תודה רבה אני כרגע עובדת על הרזידנט ומנסחת להם מכתב למה אני צריכה את הדרכון בחזרה כי יש לי חתונה בתחילת דצמבר וכריסמס באירלנד אני מנסה לתפוס את ההום אופיס אבל אולי אתה תוכל לעזור לי: מתי הכי מאוחר שאני יכולה להגיש בקשה לרזידנט? בהנחה שהויזה של ה- EEA שניתנת היא לחצי שנה בלבד וצריך להגיד EE2 וזה כלשעצמו הם מאיימים שיכול לקחת עד חצי שנה thanks!

אף אחד לא יודע כמה זמן זה לוקח.

לא הבנתי בדיוק באיזה תהליך את, אבל מנסיוני מלפני כמעט שנתיים, הגשתי בדואר חידוש ויזה כאישתו של אזרח בריטי וצרפתי מכתב שמסביר שיש לי כבר כרטיסי טיסה להזכרה לשנה לפטירתה של אימי. שלחתי את הבקשה לחידוש ויזה חודשיים לפני פג תוקפה של הויזה וזה אחרי בירור עם הבורדר איג'נסי שזה אפשרי - כלום לא עזר. את הויזה שהיא על גבי הכרטיס הביומטריקס, קיבלתי בדואר רשום יומיים אחרי שהפסדתי את כרטיסי הטיסה שלי ושל ביתי. ניסיתי לערב את חבר הפרלמנט שלנו, שיאפשרו לי לצאת מבריטניה עם דרכון וללא הכרטיס הביומטריקס או יותר נכון להכנס לביטניה - שום כלום. ב ה צ ל ח ה !!!

אני יודעת לא לתכנן תוכניות

אני רק תוהה כשאני מגישה בקשה ל- EE2 (רזידנט) מתי הכי מאוחר אני יכולה להגיש אותו? אני אסביר - הויזה הראשונית ניתנת לחצי שנה בלבד, באתר שלהם כתוב שהבקשות לרזידנט יכולות לקחת עד חצי שנה כמובן שלפני בדרך כלל. בהנחה שאני כבר חודש באנגליה ויש לי עוד 5 חודשים מתי לכל המאוחר אני יכולה להגיש את הבקשה לרזידנט? אם אני מחכה עד ינואר אחרי הכרימס אני בעצם אגיש כשאני כבר חודשיים באנגליה. והם לא עונים. למרות שאנ ימכירה את התשובות המתחמקות שלהם קמעה. אני אנסה מחר:)

אשנתי

New member
את יכולה להגיש את הבקשה

קצת לפני שהתוקף של האשרה הנוכחית שלך פג. מה שחשוב הוא שהבקשה תגיע אליהם לפני היום האחרון של הויזה הנוכחית. את לא חייבת לקבל את הויזה החדשה לפני שזאת פגה, רק להגיש את הבקשה לפני תפוגת התוקף של הנוכחית. ברגע שהם מקבלים את הבקשה הם שולחים לך מכתב שהבקשה הגיעה אליהם וכל עוד הם בודקים אותה מותר לך להשאר פה בתנאי הויזה "הישנה". אני בכלל נכנסתי כמעט חודשיים אחרי שהונפקה לי הויזה הראשונית (ז"א שנשארו לי 4 חודשים) והגשתי בערך 3 חודשים אחרי שעברנו. ממליצה לך לטפל בעניינים שדורשים דרכון (חשבון בנק, הוצאת רשיון תלמדי וכו') ואז לשלוח אותו ולחכות בסבלנות. בדר"כ זה לוקח פחות מחצי שנה. אם תזדקקי לדרכון שלך במהלך הזמן הזה, תוכלי לבקש אותו, למרות שאני לא בטוחה מה המשמעות של כניסה חזרה במקרה שהדרכון הוחזר טרם אישור הויזה. (אם יש אפשרות כזאת בכלל) טל"ח (כל המידע מבוסס על נסיוני האישי בלבד) לפני שאת ממלאת את הטופס ושולחת אותו - קראי היטב את כל ההוראות.

Nobilis

New member
תיקון

אשרות EEA (לרבות EEA2, עליה אנחנו מדברים) אפשר להגיש ברגע שעומדים בתנאים. אין כל חובה או צורך לחכות עד לפקיעת האשרה שלפני. אפשר להגיש את ה-EEA2 באותו היום שנוחתים בבריטניה (שוב - ברגע שעומדים בתנאים).

אשנתי

New member
נכון

אבל לא זאת היתה השאלה. השאלה היתה מה המועד המאוחר ביותר שבו ניתן להגיש את הבקשה.

מצרפת לך טלפון של

Immigration advise service, הם שם לענות לשאלות, הם לא הבורדר איג'נסי אבל הם אמינים. קיבלתי את מספר הטלפון הזה מה CAB שהם מתייעצים איתם במידת הצורך כיוון שמאוד קשה לקבל תשובות בעל פה מהבורדר איג'נסי. טלפון מבריטניה: 0870-6067766 בהצלחה.

למעלה